Har i dag hentet 7 store og lÊkreâŠ
Har i dag hentet 7 store og lÊkre Stjerneskud, Store og lÊkre som sÊdvanligt. Tak for det.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Virkeligt flotte baner med udstyret kniber lidt.
Jeg prÞvede at bruge min golfstang til at grave et hul til mit barnebarn, da han rigtigt gerne ville lege muldvarp. Men da stangen er seriÞst blÞd og grim, så kunne den slet overhovedet ikke komme igennem det fÞrste top af grÊsset. Jeres Þl er seriÞst alt... alt.. for dyrt, man har ingen chance for at overhovedet at blive fuld. Jeg elsker at vÊre i den bedste side af mig selv, men da i sÊlger Þl så dyrt har jeg ingen chance for at Êndre mig.
Top top top bane. lÊkker mad og god betjening..
IsÊr Ulla pÃ¥ kontoret, giver gÊster en super oplevelse, altid med et smilð
Kan kun anbefale BrÞnderslev golfklub. Gode baner, god mad i klub huset og imÞdekommende medlemmer. Super oplevelse.