Banner for Brothers in Cards

Brothers in Cards レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een top bedrijf. Ik bestelde 2 tins van 30th collectie. En ik had verteld dat mijn neefjes deze maand 6 worden en hun pokemon verjaardag hebben. Hebben ze beide tins vol gegooit met bulk. Voor i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele leuke ervaring gehad! De site is klantvriendelijk ingericht en het is zo makkelijk een bestelling doen. Zeker ik ben in plan om toch de winkel ooit bezoeken. De bestelling is erg snel ontva... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij BiC kun je online een stream volgen waar verschillende medewerkers live tcg kaarten"rippen". Dit is gekoppeld aan een chat en een webshop. De community die er bij hoort is leuk,grappig en ze... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゲヌム専門店

圓該䌁業による蚘述

Collect Together, Stay Together! Wij verkopen TCG producten zoals Pokémon, One Piece, Lorcana. Sealed thuis gestuurd of live geopend! Wij zijn namelijk ook dagelijks live op Tiktok en wekelijks op Whatnot. Kom gerust eens gezellig langs om te kijken hoe we live pakjes openen! @brothersincardsofficial

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 189ä»¶

レビュヌを曞く

Super ervaring

Super ervaring! deze mensen zijn echt altijd vriendelijk en verlenen doorgaans goede service. leuke producten op de site. Toppers zijn het!

2026幎8月31日
自発的なレビュヌ

Brothers in Cards からの回答

Super, dankjewel voor je review Dirk!

Good customer service

Klantenservice super vriendelijk en erg snel met reageren.

2026幎8月26日

Hi Bart,

Jouw bestelling ligt hier keurig in de opslag te wachten. Tijdens je bestelling heb je voor de optie live openen & opslag service gekozen. Wij bieden een opslag aan zodat onze klanten niet voor elke bestelling verzendkosten hoeven te betalen. Voor jouw bestelling zijn dus nu geen verzendkosten betaald, daarom is je bestelling nog niet verzonden. Via onze site kun je de verzendkosten regelen en dan sturen wij deze z.s.m. naar je op.

Chris

Een nieuwe"oude" hobby

Dit is gekoppeld aan een chat en een webshop.
De community die er bij hoort is leuk,grappig en zeer behulpzaam.
Ik ben zelf 53 jaar oud en mede dankzij BiC weer begonnen met de tcg pokemon hobby. 25 jaar geleden deed ik dit met mijn zoontje en brengt me weer heerlijke herinneringen. Ik moet er wel weer inkomen maar alle vragen die ik heb worden keurig beantwoord.
De service is goed,je kan je bestelde items laten verzenden of opslaan en later laten verzenden.
Een hele overzichtelijke webshop,en mocht je vragen hebben kun je die gelijk stellen in de webshop.
Kortom een hele leuke ervaring met enthousiaste mensen.

2026幎8月25日

Hi Remy,

Dankjewel voor je uitgebreide review!
Leuk om te horen dat je je oude hobby weer hebt opgepakt & welkom bij de community

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste moment voelde alles prettig en vertrouwd. De communicatie verliep duidelijk en vriendelijk, zonder dat het afstandelijk overkwam. Wat ik vooral fijn vond, was dat er echt werd meegedacht en dat er tijd werd genomen voor vragen. Alles was netjes geregeld en afspraken werden goed nagekomen. Daardoor voelde het persoonlijk en betrouwbaar. Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die beter kunnen, maar die wogen voor mij niet op tegen de positieve ervaring. Ik zou hier zelf zeker nog een keer terugkomen en het inmiddels ook zonder twijfel aanraden aan andere mensen.

2026幎8月23日

Brothers in Cards からの回答

Hi Lars, dankjewel voor je review. Fijn omte horen dat je een positieve ervaring hebt met onze live stream. Voor verbeterpunten kun je ons altijd een mailtje sturen!

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbaar en snelle service!

Bestelling bij Brother in Cards geplaatst en super tevreden. Spullen waren heel snel binnen en met zorg ingepakt. Absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie kaarten!

2026幎7月9日

Brothers in Cards からの回答

Dankjewel Richard, wij streven naar een goed ingepakte & snelle verzending. Goed om te horen dat dit ook zo ontvangen wordt.

Helemaal top!

Voor mij was dit de allereerste keer dat ik Pokémon-kaarten kocht en via een TikTok-livestream kwam ik bij Brothersincards terecht. De live werd op zo’n leuke en enthousiaste manier gedaan dat ik meteen dacht: dit ga ik proberen!

Tijdens de live werd mijn pakket geopend en van de 6 pakjes had ik maar liefst 4 hits! Een supergoed begin dus!

De service is echt top, de bestelling is inmiddels binnen en ik ben er superblij mee! Alles is netjes verlopen en de hele ervaring was gewoon ontzettend leuk.

Ik ga zeker nog een keer bestellen en kan Brothersincards dan ook zeker aanraden!

Bedankt voor de leuke live en de goede service!

2026幎8月22日

Dankjewel Dennis, dat is zeker een goed begin! Tot snel in de Live

5぀星のうち3の評䟡

Ze hadden het open gemaakt op de live

Ze hadden het open gemaakt op de live stream maar ik had het ongeopend besteld maar ik heb hun ge-mailt en ik kreeg het ongeopend thuis

2026幎8月20日
自発的なレビュヌ

Brothers in Cards からの回答

Vervelend dat het in eerste instantie is misgegaan.
Excuses daarvoor Vinz.
Maar ik ben blij dat we het op een passende manier hebben kunnen oplossen.

Mega nice ervaring

Mega nice ervaring. Mensen erg vriendelijk en meedenkend.
Voor alle kinderen heel veel extra,s bij de bestelling gekregen.

2026幎8月18日

Brothers in Cards からの回答

Het is altijd leuk om wat extra's te doen voor de kids.

Aardige mensen

Aardige mensen
Had iets gekocht wat niet meer op voorraad was heb binnen 1 dag mijn geld terug gekregen

2026幎7月31日

Brothers in Cards からの回答

Foutjes kunnen gebeuren, maar we proberen die altijd zo snel mogelijk op te lossen. En jij bent ook aardig Rick.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。