Brouwer Bike Store レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

mijn Giant Daily Tour verwent mij nu al 2 maanden met vorstelijke ritjes. Rob, de dealer adviseerde mij de " aut-stand" ter ondersteuning, om zelf nog enege moeite te kunnen doen, Maar de ontdekking v... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Wij hebben bewust voor een kleine zaak gekozen met een persoonlijke benadering en eigen werkplaats. Inmiddels rijden wij al ruim 2 maanden op onze e-bikes, met heel veel plezier. Volgende week de eer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In de afgelopen 23 jaar meermaals fietsen gekocht voor mezelf of gezinsleden bij Ben Brouwer inmiddels Brouwer Bikestore. Dit keer een Sparta e-bike met wederom goed advies en vlotte service! Ik kom g... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Wij zijn een fietsenwinkel uit Nijmegen met een schat aan ervaring waarbij kwaliteit, vertrouwen en service voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een E-bike of stadsfiets, wij zorgen voor jouw fiets plezier. Daarnaast zijn wij ook jouw fietsenmaker van Nijmegen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis maken wij elke fiets weer als nieuw.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

Een aanrader!

Prima geholpen en een hele fijne fiets gekocht! Wat erg fijn is, is dat er tijdens de proefrit iemand met je mee rijdt. Verder prima service. Een aanrader!

2020年10月28日
5つ星のうち5の評価

Super, die nieuwe e-bike...

Bart luisterde goed naar mijn wensen en samen maakten we een uitvoerige proefrit. Onderweg uitleg en commentaar en uiteindelijk advies welke e-bike (mijn 2e na 13 jaar met zo’n 30.000 km op de teller!) het beste bij mij zou passen.
Bart neemt de tijd en kijkt heel goed naar welke fiets het beste bij jou past. En dat blijkt ook helemaal te kloppen, super blij met mijn nieuwe Gazelle Grenoble. Ik hoop er weer vele kilometers op weg te trappen.

2020年10月13日
5つ星のうち5の評価

Goede service, uitleg en advies.
Zelfs het proefritje was briljant. Je gaat niet alleen maar Bart gaat mee en geeft je tijdens het fietsen tips en tricks. Super handig!

2020年10月13日
5つ星のうち4の評価

Goed advies gekregen en 1 maand geleden…

Goed advies gekregen en 1 maand geleden een super fijne e-bike gekocht. Helaas door een kleine fabricage fout door leverancier had ik op dag 1 een geknapte versnellingskabel, maar ik werd heel snel geholpen door Brouwers en ik fiets weer lekker rond. Bedankt.

2020年10月1日

Aankoop e-bike

Ontzettend goede uitleg gehad nadat ze onze wensen hadden gehoord. Samen gefietst en toen de fiets gekocht.

2020年9月22日

Vakkundige fietswinkel

Vakkundige fietswinkel, die gericht is op tevredenheid van de klant door veel service te verlenen. Beter dan ondernemers die vooral bezig zijn met verkopen en daarna het laten afweten.

2020年9月19日

Prima Fietsenzaak

Prima geholpen in de keuze voor een E bike, dat vervolgens de wachttijden opliepen ivm leveren daar konden ze hier niks aan doen. Inmiddels dik tevreden aan het rondfietsen! Prima fietsenzaak!

2020年9月14日

Meedenken met de klant

2 maanden geleden hebben we hier een nieuwe e-bike Batavus Finez gekocht omdat eerder onze e-bike was gestolen. Tevens was mijn vrouw i.v.m. haar gezondheid afhankelijk van een e-bike. Ondanks een lange levertijd heeft Bart deze iets weten te vervroegen. Prima! Ook vooraf heldere toelichting op de fietsen gekregen en een uitgebreide proefrit kunnen maken. De eerste servicebeurt moet ik nog laten uitvoeren, maar vooralsnog raad ik iedereen aan om, waar nodig, een bezoekje te brengen aan Brouwer Bike Store.

2020年9月7日

Top service

Heel klantvriendelijk, ze nemen de tijd voor je en nemen je serieus. Perfecte service, goede informatie over de fietsen en ik ben heel blij met mijn fiets.

2020年8月15日
5つ星のうち5の評価

Goed en een duidelijk advies

Goed en een duidelijk advies dat aansloot op mijn wensen. Afgesproken levertijd nagekomen en service is top. Al het personeel is kundig en klantvriendelijk en komen afspraken na.

2020年8月8日

Nieuwe E-bike

Ik kwam om me te orienteren voor een elektrische fiets. Ik had er een in gedachte maar die werd me afgeraden door Bart. Hij kwam meteen met een heel mooi en goed alternatief, wat ook nog eens meteen leverbaar was. Ik helemaal blij en de volgende dag heb ik de fiets opgehaald. Goede voorlichting, goede service. Top!

2020年8月6日

Snelle aktie van........

Ik ben in contact gekomen met Brouwer-store omdat mijn dochter daar een fiets had gekocht en zij vertelde alleen maar positieve dingen over deze winkel. Mijn fiets was op zaterdag gestolen in Nijmegen. Aangezien ik een fiets moet hebben om naar mijn werk te gaan moest ik zo snel mogelijk weer een nieuwe hebben. Ik heb op dinsdag avond een berichtje naar Bart gestuurd, en hij reageerde vijf minuten later al. Die zaterdag kon ik hem ophalen. Zeer snelle aktie van Brouwer-store.

2020年8月1日

Trustpilot エクスペリエンス