Fatbikeskopen.nl レビュー 4,659

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik raad iedereen aan die gedupeerd is net als mij aangifte te doen van oplichting, melden bij consulenten bond, en bij de fraude desk. Deze toko moet zo snel mogelijk gesloten worden. Ze leveren geen... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. 自転車卸業者
  4. バイク アクセサリー専門店

Fatbikeskopen.nl について

当該企業による記述

Fatbikeskopen.nl, de beste fatbikewinkel van Trustpilot!

Informatie geleverd door het bedrijf zelf

Fatbikeskopen.nl logo

Tot 3 jaar garantie

Al onze fatbikes worden geleverd met tot wel 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar garantie op de motor en accu. Gaat er iets stuk? Dan sturen we direct een vervangend onderdeel!

Gratis proefritten bij 8 showrooms

Ervaar het gemak en plezier van onze fatbikes zelf! Plan een gratis proefrit in een van onze 8 showrooms in Nederland.

Gratis en snelle levering

Bestel je voor 23:59 uur? Dan kan je jouw fatbike de volgende dag al rijklaar in huis hebben, zonder verzendkosten.

Betaal in termijnen via Klarna, in3 of SprayPay

Geen grote uitgave in één keer nodig. Met onze flexibele betaalopties kun je jouw droomfatbike in meerdere termijnen afbetalen.

200+ service- en reparatielocaties

Met meer dan 200 locaties door heel Nederland staan we altijd voor je klaar. Ook na je aankoop kun je rekenen op deskundige hulp en onderhoud.

Over Fatbikeskopen.nl

Bij Fatbikeskopen.nl draait alles om avontuur, vrijheid en plezier op twee dikke wielen! Met topmerken zoals ENGWE, OUXI en Ruff Cycles helpen we je om de perfecte fatbike te vinden. Of je nu kiest voor woon-werkverkeer of offroad avonturen: wij staan voor je klaar met eerlijk advies, snelle levering en uitstekende service.

Bezoek Fatbikeskopen.nl Plan een proefrit

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

NOG STEEDS GEEN FIETS SLOT DAN WEL…

NOG STEEDS GEEN FIETS SLOT DAN WEL OPLADER EEN WEEK VEDER EN HOPPA HEELEMAAL BLIJ KRIJG JE EEN OPLAADKABEL DIE NIET PAST DIT IS SERIEUS EEN ONGEREGELD ZOOITJE MEER WOORDEN HEB IK ER NIET VOOR DUS BIJ DEZE MIJN 2E GRATIS SLECHTE REVIEUW.

2026年4月17日
5つ星のうち1の評価

Vertrouw dit bedrijf niet!

Enige tijd geleden hebben wij twee elektrische fietsen gekocht bij fatbikeskopen.nl. Helaas is onze ervaring allesbehalve positief.

Eén van de fietsen werkte vanaf het begin perfect, maar de andere was al na één rit defect. Uiteindelijk bleek er een probleem te zijn met een draadje van de sensor. Na contact met de klantenservice werden er kabels opgestuurd naar de reparateur, maar dit bleken de verkeerde onderdelen te zijn. De fietsenmaker die door hen was aangewezen gaf vervolgens aan dat hij het probleem niet kon oplossen.

Daarna hebben wij meerdere keren contact opgenomen met fatbikeskopen.nl om tot een oplossing te komen, maar sindsdien hebben wij niets meer vernomen. De communicatie stopte volledig, zonder verdere opvolging of voorstel tot oplossing.

Er wordt geadverteerd met goede garantie, maar in de praktijk blijkt dat deze weinig waard is zodra de kosten oplopen. Dit terwijl het probleem al binnen twee dagen na ontvangst ontstond en na slechts één keer gebruik.

Kortom: slechte service, gebrekkige communicatie en geen verantwoordelijkheid nemen bij problemen. Wij raden aan om goed na te denken voordat je hier een aankoop doet.

2025年12月22日

Goede kwaliteit en snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

2026年4月17日

Beste

Wat ontzettend fijn om uw positieve review te lezen! Het betekent veel voor ons dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u net zo tevreden blijft in de toekomst.

FATBIKESKOPEN.NL OUXI GT2000

Na zeven weken mijn Ouxi GT2000 in goede staat en in originele doos ontvangen. Het duurde even voordat het duidelijk werd dat de container met de fiets nog niet in de haven was aangekomen of vrijgegeven. Wat dat betreft had de communicatie wat transparanter gekund. Nu was het: Iedere maandag word de fiets geleverd en hoorde ik niets. De communicatie via WhatsApp geeft snel antwoord. Ging mij na een paar weken beloven wel enigszins druk maken of het wel goed zo komen, maar het was het wachten waard en ben zeer tevereden met mijn Ouxi GT2000. De koerier van XXL pakket had wel moeite mijn adres in de polder van Zuid-Holland te vinden. Gebruik maken van het potentieel is wel helm en handschoenen dragen is mijn advies.

2026年4月14日

Ontzettend slechte ervaring

Op 6 maart een e-bike gekocht, maar de levering op 17 maart was direct al problematisch: de fiets werd incompleet geleverd (zonder trappers en ringslot) zonder dat dit vooraf was gecommuniceerd.

Vervolgens meerdere keren contact moeten opnemen vanwege ontbrekende onderdelen en tegenstrijdige informatie. De trappers werden pas op 25 maart geleverd, waardoor de fiets überhaupt pas toen volledig te beoordelen was.

Na montage bleken er ernstige gebreken te zijn: scheef gemonteerde wielen en een verkeerd geplaatste binnenband. Dit heeft geleid tot een onveilige situatie, zelfs tijdens het fietsen met mijn dochtertje van 1 jaar?!?!

Ondanks herhaaldelijk contact, een formele ingebrekestelling en meerdere verzoeken tot oplossing, bleef een concrete en werkbare oplossing uit. Ik ben wekenlang van kastje naar muur gestuurd!!

Uiteindelijk de overeenkomst moeten ontbinden. De fiets is inmiddels opgehaald, maar ook de terugbetaling laat nog steeds op zich wachten.

Kort samengevat:
- Incomplete levering
- Zeer slechte communicatie
- Onveilige montage
- 0 tot geen adequate oplossing
- Intens slechte nazorg

Ik hoop dat dit alsnog netjes wordt opgelost, maar op basis van de huidige ervaring zou niemand, maar dan ook niemand, aanraden hier te bestellen.

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Excuses!

Wij lossen dit graag op, daarom de vraag of u ons kan mailen met het probleem, wij zullen graag mee willen kijken in uw geval.

Top!

Top!! Heel goeie kwaliteit en snelle levering en als het niet zo is krijgt je compensatie aan accessoires terug.

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent!

Zeer slechte ervaring met Fatbikeskopen.nl

Ik heb een bakfiets besteld van 2943 euro, maar deze werd geleverd in een staat die absoluut niet als nieuw te omschrijven is. De fiets vertoonde gebruikssporen en functioneerde niet naar behoren (o.a. vreemd geluid tijdens het trappen).

Daarnaast duurde de levering veel langer dan aangegeven en is de communicatie extreem slecht.
Afspraken worden niet nagekomen ( zelfs geplande telefonische afspraak werd niet uitgevoerd ) en reacties blijven uit of zijn onvolledig.

Inmiddels ben ik al maanden bezig om dit probleem opgelost te krijgen. In plaats van een directe oplossing word je doorgestuurd naar externe systemen zoals Claimlane, waarbij geprobeerd wordt kosten bij de klant neer te leggen, terwijl er duidelijk sprake is van een ondeugdelijk product.

Het vertrouwen in dit bedrijf is volledig verdwenen. Ik wacht nog steeds op een correcte afhandeling waarbij de fiets wordt opgehaald en het volledige bedrag wordt terugbetaald.

Mijn advies: Wees zeer voorzichtig met bestellen bij dit bedrijf.

Contact gaat alleen via whatsapp of je wordt door verwezen. Heel af en toe bellen ze.

5つ星のうち5の評価

De fiets is erg goed en de…

De fiets is erg goed en de klantenservice was in alles behulpzaam, ik ben tevreden.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering! Artikel niet goed? Regelen ze snel.

2026年4月14日

Geweldig Ouxi GT2000 en service

Ik heb een Ouxi GT2000 bij hun besteld. Door eerdere goede ervaringen bij hun besteld. Erg goede prijs/kwaliteit. Tussen bestelling en levering een paar vragen gehad. Deze worden erg snel en erg vriendelijk beantwoord. Gisteren de fiets ontvangen…, Wow.., echt geweldig! Hij rijdt ook echt fantastisch. Na de levering nog een vraag; ook deze werd weer snel en vriendelijk beantwoord. Kortom: alles TOP.

December 2022 een fate bike gekocht

Normaal schrijf ik geen slechte recensie maar probeer het samen op te lossen, maar helaas lukt dit niet. December 2022 een fate bike gekocht, door omstandigheden weinig op gefietst, staat 750 km op en afgelopen februari een service beurt bij een rijwielzaak in Arnhem laten uitvoeren en wat blijkt de tandwielen en wellicht ook de motor zijn kapot. Uiteraard is de garantie verlopen maar na zo weinig km's mag dit niet kapot zijn. De reactie was: Geen garantie bij opgevoerde fietsen. De fiets is absoluut niet OPGEVOERD. Hoe komen ze hier bij en wat een makkelijke manier om hieronder uit te komen. Dat garantie is verlopen is logisch maar met zo weinig km's op de teller zou je toch uit coulance niets kunnen doen. Je krijgt een nietszeggend antwoord op de claim en beginnen dus meteen dat fiets opgevoerd zou zijn, geef je hier weer een reactie komt dan blijft het stil en hoor je niets meer. Bij de aankoop en bij een vraag over bijbestellen van accessoires waren we super vriendelijk en beleefd en ook bij de proefrit in Veenendaal ging alles heel makkelijk en vriendelijk. Maar daarna absoluut geen service. Ik raad deze zaak ten zeerste af! Op de site verwijzen zij overigens naar rijwielhandelaren waar je een service beurt zou kunnen laten uitvoeren. Bel je de betreffende winkel blijken zij van niets te weten en ook nooit contact te hebben gehad met Fate bike kopen. Onbetrouwbaar bedrijf en slechte kwaliteit fietsen! Zag ook dat je geen reviews meer kunt plaatsen op WebwinkelKeur, zij hebben lidmaatschap beëindigd staat er. Zegt mij genoeg.

2026年2月7日

5つ星のうち4の評価

Ik heb besteld bij fatbikeskopen.nl en…

Ik heb besteld bij fatbikeskopen.nl en de bestelling was aangekomen zoals beschreven. Alleen een kleine probleem met mijn bestelling, maar de klantenservice was binnen no time beschikbaar om mij te helpen. De producten zijn van goede kwaliteit. Ik zou het zeker aanraden om bij hun te kopen.

5つ星のうち1の評価

Ze willen geen terugbetaling verwerken.

Op de website stond een fatbike te koop met levering de volgende dag. Nadat ik had betaald, kreeg ik te horen dat het product niet meer op voorraad was en dat de levering 14 dagen zou duren. Ik vroeg om een terugbetaling, maar vanaf dat moment negeerden ze me volledig. Ze weigeren mijn geld terug te betalen. Ik vroeg om de bestelling te annuleren, maar ze negeerden me en leverden het product twee weken later alsnog, ondanks mijn verzoek om niet te leveren. Ik ben na ontvangst van het product begonnen met de retourprocedure, maar ook toen negeerden ze me. Dit is illegaal en mijn recht op retour wordt volledig genegeerd. In plaats van het product te leveren aan de persoon die het wil hebben, leveren ze het aan iemand die het weigert en geen geld terug wil.

Ik heb al viel e-mail gestuurd. Graag reageren.

5つ星のうち5の評価

Fantastisch bedrijf snel antwoorden op…

Fantastisch bedrijf snel antwoorden op vragen plus zeer snelle levering een aanrader top

2026年4月11日

5つ星のうち5の評価

De levering was erg snel en alles was top

De levering was erg snel en alles was in orde! Tot nu toe is er veel plezier van zonder problemen!!

2026年4月9日

5つ星のうち5の評価

Was even niet op voorraad maar na 2…

Was even niet op voorraad maar na 2 dagen wel en kreeg het gelijk opgestuurd.

2026年4月11日

5つ星のうち1の評価

Bought a faulty bike from them that…

Bought a faulty bike from them that accelerates on its own, they denied the warranty without explaining why. No phonenumber to call and the whatsapp just deflects to a webform. No care in the world at all for their customers. DO NOT BUY ANYTHING FROM THESE PEOPLE.

2026年4月13日

5つ星のうち5の評価

Goede service. Snelle levering en duidelijke communicatie. Bij vragen krijg je hulp en uitleg over de fiets en het onderhoud. Tot nu toe tevreden met de service en ondersteuning.”

2026年4月12日

5つ星のうち5の評価

Volgende dag binnen en goede pasvorm en…

Volgende dag binnen en goede pasvorm en kwaliteit.

2026年4月9日

Trustpilot エクスペリエンス