Kundbemötandet Àr helt klart det bÀsta jag varit med om. Blev personligt uppringd angående frågor kring en retur. Aldrig varit med om den servicen tidigare. KlÀder i vÀrldsklass också! 5+
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Superbra service. Fick en produkt fel i leveransen och fyllde i retur pÃ¥ deras hemsida. Blev uppringd av nÃ¥gon dÀr som ville veta varför, anledning, och om de kunde göra nÃ¥got för mig. Aldrig varit m... ãã£ãšèŠã
VÀlbemötande och högt professionell och service orienterad personal. Man upplever produkterna både högkvalitativ och vÀl designad. Kommer sjÀlvklart att besöka de igen inom snart.
Extremt trevliga och villiga att hitta rÀtt storlek och ser verkligen till att man blir nöjd. HÀr kommer jag definitivt att handla igen. Rekommenderas starkt!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BROWN AVENUE VÀlkommen till Brown Avenue, en plats dÀr tidlös design möter högsta kvalitet. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av exklusiva produkter för dig som söker det lilla extra i vardagen. Vårt varumÀrke Àr grundat på passion för elegans. Vi tror på att kombinera klassiska vÀrden med modern estetik och hållbara material. Vi strÀvar efter att leverera produkter som både inspirerar och varar över tid. UpptÀck vårt utbud och låt Brown Avenue bli en del av din resa mot en elegantare och mer medveten livsstil. Vi ser fram emot att vÀlkomna dig till vår vÀrld av stil och kvalitet!
é£çµ¡å
BOX 469, 19124, sollentuna , ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@brown-avenue.com
- brown-avenue.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Grymt bemötande och grymma produkter
Kundbemötandet Àr helt klart det bÀstaâŠ
Kundbemötandet Àr helt klart det bÀsta jag varit med om.
KlÀder i vÀrldsklass också!
Sjukt fina klÀder och kunnig personal!
Sjukt fina klÀder och kunnig personal!
Fin service från start till slut
Fin service från start till slut! Plus att allt var så enkelt med byte, ett mÀrke som har koll på sina rutiner.
Schysst stÀlle
Thank you for such a great product
Thank you for such a great product, and a great experience! I look forward to having more Brown Avenue in my wardrobe!
Bra kvalitet och snabb leverans!
Otroligt Bra kvalitet på produkterna och snabb leverans!
UtmÀrkt kundupplevelse!
Riktigt bra kundservice! Bra kvalitet på klÀderna och bra priser :)
Fantastiska klÀder och utmÀrkt service
Fantastiska klÀder och utmÀrkt service. Kommer köpa allt till min man och son dÀrifrån.
Super nöjd
Otroligt hÀrliga klÀder med bra passform.
Paketering och produkter kÀnns över det vanliga. Ã
terkommer med sÀkerhet!
SÃ¥ trevlig personal och klÀderna ÀrâŠ
Så trevlig personal och klÀderna Àr otroliga!
Grym service och kvalitet på tröjorna.
JÀtte nöjd med mina plagg
Underbar kvalitet och design
Underbar kvalitet och design. Snabb leverans. Har anvÀnt min vÀst varje dag sedan jag fick den.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ