Kim Denzler レビュヌ 1,423

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag kÀnde redan till den goda kvaliteten pÃ¥ produkterna och minns den snabba servicen frÃ¥n förra leveransen. Dessutom de eleganta förpackningarna.sÃ¥ det kÀndes naturligt att göra den hÀr bestÀllningen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med min upplevelse hos Kimdenzler. Professionellt bemötande, hög kvalitet och stor noggrannhet i detaljerna. Allt kÀndes tryggt och vÀlorganiserat frÃ¥n början till slut. Rekommende... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Efter fÃ¥tt upp massa reklam om hur fantastiska dessa kalsonger var sÃ¥ va de dags för ett test☝ Otroligt sköna nÀr dom Àr nyköpta, men efter bara 3 tvÀttar sÃ¥ krymper snygga sömmen runt ben och pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt bra kalsonger! De sitter pÃ¥ plats utan att vara för strama och skaver inte. Framförallt den lÀngre modellen. Det enda negativa med kalsongerna Àr att tyget slits snabbare Àn vanligt bomu... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞋着店
  2. ランゞェリヌ補造業者
  3. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

We are all about creating great underwear for modern men - join our revolution! “So comfortable that you forget you®re wearing them.” - Plaza Magazine

4.5

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

BÀsta köp!

Present till min man, han Àr supernöjd!

2026幎4月17日

Kim Denzler からの回答

HÀrligt att höra att mannen uppskattar kallingarna Agneta😄 STORT tack för ditt fina omdöme, betyder mycket för oss🙏

Motsvarar mina förvÀntningar.

Än sÃ¥ lÀnge motsvarar de förvÀntningarna. Hoppas att det fortsÀtter sÃ¥ Àven efter ett par tvÀttar.
Men de sitter extremt skönt.

2026幎3月24日

Kim Denzler からの回答

Riktigt kul att höra att du trivs så bra i dina kallingar😄 STORT tack för ditt omdöme JB🙏

5぀星のうち2の評䟡

Jag vill gÀrna tycka om Kim Denzler s

Jag vill gÀrna tycka om Kim Denzler s kalsonger, för en del år sedan slutade jag att köpa dom för att kvaliteten gick ner.
Nu gjorde jag ett köp igen men tyvÀrr Àr kvaliteten inte dÀr.
Jag får sÀnka en stjÀrna till eftersom kundtjÀnst slutat svara på mail

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Kim Denzler からの回答

TrÃ¥kigt att höra att du inte Àr nöjd med kvaliteten eller med servicen Hasse! Vi tackar för att du gav oss chansen och önskar dig lycka till i jakten pÃ¥ den perfekta kallingen😊

Sitter gött!

Sitter gött (inget skav, åker inte upp i röva och inget myntinkast) och kÀnns luftiga. Blir perfekt i sommar!

2026幎3月18日

Kim Denzler からの回答

HÀrligt att höra att du trivs i kallingarna Jesper😄 STORT tack för ditt omdöme🙏

Så sjukt sköna kallingar

SÃ¥ sjukt sköna kallingar, man kan tro att man Àr naken under byxorna 😁

2026幎2月12日

Kim Denzler からの回答

HÀrligt att höra att du trivs sÃ¥ bra i kallingarna Anders😄 STORT tack för ditt fina omdöme, betyder mycket för oss🙏

Top product

Top product
Zit heerlijk

2026幎3月10日

Kim Denzler からの回答

We're happy to hear that you're pleased with the underwear😄 BIG thanks for your feedback and support🙏

All the best,

5぀星のうち5の評䟡

De sitter bÀttre pÃ¥ Àn andra mÀrkes

De sitter bÀttre på Àn andra mÀrkes kalsonger jag provat. Och Àr bekvÀma att bÀra. Bra halvdiskreta fÀrger. De håller vad som lovats.

2026幎3月6日

HÀrligt att höra att du Àr nöjd Bernt😄 STORT tack för din fina feedback🙏

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Bra kundkontakt och service med retur också

2026幎2月25日

Kim Denzler からの回答

HÀrligt att höra att du trivs i kallingarna och uppskattar vÃ¥r kundservice😄 STORT tack för din fina feedback, betyder mycket för oss som litet bolag🙏

5぀星のうち3の評䟡

Sköna .mjuka underbara men har köpt

Sköna .mjuka underbara men har köpt dom många år och upplever sÀmre sömmar och kvalitet tyvÀrr

2026幎2月26日

Kim Denzler からの回答

HÀrligt att höra att du trivs i dem men trÃ¥kigt att du upplever dem som sÀmre! Vi uppskattar din feedback och tar den med oss😊🙏

Bra kalsong

Bra kalsong. kunde varit lite bÀttre resår.

2026幎2月13日

Kim Denzler からの回答

HÀrligt att höra att du trivs i dem😄 STORT tack för din feedback🙏

5぀星のうち4の評䟡

Kalsongerna kÀnns och sitter jÀttebra.

Kalsongerna kÀnns och sitter jÀttebra.
Leveransen skulle man vilja få info om.
Tex nÀr den skeppas från leverantören.
MVH Patrik

2026幎2月19日

Kim Denzler からの回答

Kul att höra att du trivs i kallingarna Patrik😄 STORT tack för din fina feedback🙏

5぀星のうち1の評䟡

LÃ¥g kvalitet

TÀnkte jag skulle prova Kims kalsonger, eftersom de gör så mycket reklam och pekar på fina recensioner. Så jag köpte ett trepack svarta, med 15% rabatt.

Kalsongerna har bra passform, men chockerande låg kvalitet. Efter EN tvÀtt har de förlorat sin svarta fÀrg och tyget har blivit noppigt. Köp inte!

2026幎3月9日
自発的なレビュヌ

Kim Denzler からの回答

TrÃ¥kigt att höra att du inte Àr nöjd med ditt köp Hans! Det lÃ¥ter jÀttemÀrkligt att kallingarna ska ha tappat fÀrg och att tyget blivit nopprigt efter första tvÀtten. Hör gÀrna av dig till vÃ¥r kundtjÀnst pÃ¥ support@kimdenzler.com med ordernummer och bild sÃ¥ kan dem hjÀlpa dig vidare!😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。