Handlet et nytt par La Sportiva Ultra Raptor Ii Gtx Hikingsko via deres nettsider lÞrdag 16.11. Tirsdag ettermiddag har jeg fÃ¥tt hentemelding av Posten. IfÞlge deres nettsider hÞrer de til i Te... ãã£ãšèŠã
Jeg kjÞpte et par Alpina kombistÞvler fÞr jul, og stÞvlene kom allerede etter to dager, slik at familiens aktive skilÞper var godt skodd til renn i romjula. SÃ¥ skjedde det: Under en trening i februar... ãã£ãšèŠã
Bestilte en sekk, hÞrte ikke noe pÃ¥ 3 uker. Ringte derfor og fikk vite at det skulle de sjekke opp og ringe tilbake om 30-45 min. Etter over to timer uten Ã¥ ha hÞrt noe mÃ¥tte jeg pÃ¥nytt ringe og "ja,... ãã£ãšèŠã
KjÞpte 2 par Crispi-sko hos BrukÃ¥s (ved 2 forskjellige tilfeller). Kjapp hÃ¥ndtering og levering. MÃ¥tte dessverre sende skoene tilbake, da de ikke passet meg. Fulgte med ferdig pakkelapp i esken, man b... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Brukås Sport er en butikk i BÞ i Telemark som driver med jakt, fiske, sport og friluftsliv. Vi leverer kvalitet til en god pris. Vi har kunden i fokus og tilstreber å levere produkter du kan vÊre fornÞyd med. brukassport.no
Utrolig bra butikk
Rask levering og veldig god kundeservice. Rask svar på mail.
Bra produkt og god pris
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice! SvÊrt hjelpsomme og hyggelige folk som håndterte en feil jeg selv hadde gjort. Anbefales på det sterkeste, og kommer til å fortsette å handle her.
Tusen takk for at dere lÞsteâŠ
Tusen takk for at dere lÞste returproblemet. Jeg kommer til å fortsette å vÊre kunde hos dere
Kan sterk anbefale BrukÃ¥s sportâŠ
Kan sterk anbefale BrukÃ¥s sport nettbutikken. Tilbakevendende kunde som er kjempefornÞyd med bÃ¥de raskt service og rask forsendelse av ordrene. Gode priser som slÃ¥r konkurrentene. Tipp topp tommel opp ð
Lynrask levering midt i fellesferien. Godt produkt. Anbefala å kjÞpe med Brukås Sport
Lynrask levering midt i fellesferien. Gjekk 1,5 dÞgn frÃ¥ bestilling til henting ð. Bestilte La sportiva fjellsko. Skona svara til forventningane. God passform etter stÞrrelse og til ein god pris. Meget. ðð
Sterk anbefaling av Brukås Sport
KjÞpte 2 par Crispi-sko hos Brukås (ved 2 forskjellige tilfeller). Kjapp håndtering og levering. Måtte dessverre sende skoene tilbake, da de ikke passet meg. Fulgte med ferdig pakkelapp i esken, man blir trukket 79 (eller var det 69?) kroner for frakt på det refunderte belÞpet, men det er helt greit. Har returnert sko til en annen nettbutikk i dag, og måtte ordne pakkelapp selv og betale 135 for retur, så all honnÞr til Brukås her. Tok ikke mange timene etter at de hadde mottatt returen fÞr jeg fikk melding på Vipps om at de refunderte pengene var på vei. Fikk også rimelig kjapt svar på mine henvendelser på mail. Helt klart 5 av 5 stjerner.
Super rask levering!!!
Superbra butikk
FÞrst og fremst superrask levering, noe jeg verdsetter hÞyt.
Bra utvalg.
Handlet mye forskjellig til mer hyggelige priser enn jeg så andre steder.
Dette var fÞrste gang jeg handlet der, og det vil jeg fortsette med.
Strålende fornÞyd. KjÞpte på nettet.
Jeg fant et par vintersko på nettet til en veldig god pris på Brukås. Så at det var en del dårlig erfaring her så jeg var litt skeptisk, men alt fungerte bra og skoene kom i posten 3 dager etter. Strålende fornÞyd.
Aldri igjen..
Jeg bestilte et par fjellski fra Brukas Sport, men opplevelsen har vÊrt alt annet enn positiv. FÞrst fikk jeg ingen e-postbekreftelse fra dem pÃ¥ flere dager, og jeg mÃ¥tte sende flere e-poster selv for Ã¥ finne ut at skiene mine endelig var sendt â over en uke senere. Etter to ukers ventetid mottok jeg skiene, men de var skadet ved ankomst, med tydelige hull i sÃ¥len. Skadene var sÃ¥ Ã¥penbare at butikken burde ha oppdaget dette fÞr de sendte dem ut. Jeg returnerte skiene, men har nÃ¥ ventet pÃ¥ refusjon i nesten en mÃ¥ned. Kommunikasjonen med butikken har vÊrt elendig, alt tar ekstremt lang tid, og nÃ¥r man endelig fÃ¥r varen, er den Þdelagt. Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥te anbefale denne butikken â det hele fÞles som en dÃ¥rlig vits.
Anbefales!
KjÞpt både ski og sko herfra. God hjelp på telefon, rask og enkel bestilling. Også ryddig og grei reklamasjon da ett av skiparene gikk i stykker.
Ultrarask levering
Handlet et nytt par La Sportiva Ultra Raptor Ii Gtx Hikingsko via deres nettsider lÞrdag 16.11. Tirsdag ettermiddag har jeg fått hentemelding av Posten.
IfÞlge deres nettsider hÞrer de til i Telemark, og jeg har bosted i Stavanger så jeg er veldig imponert over leveringstiden her.
- Utrolig rask levert
- Pakken og varen levert i tipp topp stand
Ingen service
Det var feil ved teltet (Hilleberg Rogen 2) jeg kjÞpte hos dem. Da jeg tok kontakt ba de meg sende flere bilder, som jeg gjorde. Etter det har det ikke skjedd noe, og det har gått fire måneder.
Ã
kalle det dårlig service blir jo feil, da det riktige er ingen service.
En av de trygge på nett.
En kjempefin og solid butikk dette. Helt i fÞrste klasse hele veien i handelen. Takk, takk. Vi kommer tibake :)
VÊr oppmerksom
Skriver de har 30%-50% avslag på Oakley solbriller. Salgsprisen er dyrere enn ikke salg i andre butikker, så fÞlg med på prisene.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice - og svarte raskt på mail (etter bare få minutter).
Hadde også valgt feil ved bestilling av varen og valgt klikk-og-hent mens jeg skulle ha bestilt med forsendelse. Da ble varen sendt kostnadsfritt til meg!
Så fornÞyd, top notch service!!
Super butikk.
God service. Hyggelig betjening. Gode priser.
Rask levering ved netthandel.