Super cool og fedt børnetøj og samtidig…
Super cool og fedt børnetøj og samtidig rigtig god kundeservice :)

brunobrunonation.com からの回答
Copenhagen based kidswear brand with a conscious mindset☘️ A fusion of Scandinavian minimalism and Korean contemporary fashion. Non-gender, age 3-14
Hyskenstræde 11, Kl, 1207, København K, デンマーク
Super cool og fedt børnetøj og samtidig rigtig god kundeservice :)

brunobrunonation.com からの回答
Virkelig flot og funktionelt tøj! Og jeg er imponeret over, at jeg midt i sale-sæsonen fik min ordre inden for et par dag - og pengene retur for tilbagesendt dobbeltkøb lynhurtigt også

brunobrunonation.com からの回答
God kvalitet til en god pris og super smarte styles, der kan gå i arv til små søskende!!

brunobrunonation.com からの回答
Jeg er virkelig imponeret over både kvaliteten og servicen hos brunobrunonation! Tøjet er ikke bare flot og stilrent, men også super behageligt og holdbart – perfekt til aktive børn. Man kan mærke, at materialerne er nøje udvalgt, og pasformen sidder lige i skabet.
Leveringen var hurtig og effektiv. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale dem til andre forældre!

brunobrunonation.com からの回答
OG med holdning + indbydende hjemmeside = max. købeoplevelse!
Hjemmesiden er informativ og nem at finde rundt på. Med få klik fik jeg bestilt flere stykker tøj, som, jeg ved, vil bringe lykke hos mine små fashionister. Designet har kant, tøjet er lækkert, praktisk og økologisk, lavet til at kunne hoppe, løbe og lege i. Med andre ord at være barn i.
Det bedste var, at jeg ikke behøvede stå i kø hos en pakkeshop, men kunne vælge at cykle forbi og hente tøjet på Frederiksberg, tæt på hvor jeg bor. Jeg sparede tid, og planeten blev sparet for CO2. Jeg vil til enhver tid anbefale brunobruno nation og deres lækre design til børn!

brunobrunonation.com からの回答
Endeligt et brand, hvor jeg kan finde tøj til både min søn og min datter. Jeg elsker det oversized fit, som er komfortabelt, men også ser sejt ud. brunobruno er lige det, jeg vidste jeg manglede til mine børn, men ikke har kunne finde.
Hurtig levering i fint genanvendt plastemballage 🤩
Bare: YES!

brunobrunonation.com からの回答
Købte en jakke til min datter, Super fed kvalitet. Jeg fik den sendt med det samme uden problemer. Alt var super godt. Kæmpe anbefaling herfra

brunobrunonation.com からの回答
Vi har længe ledt efter noget tøj der var lidt anderledes og ikke lignede alt det man i forvejen kunne finde. Endelig fandt vi det hos BrunoBruno Nation.
Mega fedt design og lækker kvalitet.
Vi bestilte tøjet om onsdagen og havde det allerede dagen efter.
Vi skal helt sikkert handle her igen.

brunobrunonation.com からの回答
Så lækkert børnetøj, virkelig god kvalitet, super fedt design og lækre detaljer. Vores dreng skal klart have mere derfra 😍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。