Bruuns Chokolade レビュー 185

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super professionelt, med både flot indpakning, ingrediensliste og næringsindhold. God service også. Stor ros til Magnus. Jeg er meget imponeret 🥰 Jeg har indtil videre kun smagt flødebollerne, me... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hos Bruuns Chokolade får du som forventet en høj kvalitet chokolade og Magnus en fantastisk dygtig og arbejdsom ung iværksætter. Uddannet på la glace i København. Ønsker dig held og lykke. Jeg blev i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Opdatering efter jeg fik en ny omgang flødeboller disse var møj møj bedre de smagte frisk by den var ikke harsk og skummet var blødt og chokoladen var tynd med knæk 100 gange bedre oplevelse denne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

WOW. Hvor er det bare lækker chokolade. Købte i dag et marcipanbrød med lakrids og overtrukket med hvid chokolade. Det er noget af det lækreste chokolade jeg længe har smagt. Jeg er afhængig af Bruu... もっと見る

企業情報

1. 菓子屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Skal du holde et arrangement? Fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation eller lignende hvor du skal bruge chokolade? Så klarer vi det. Helt efter dine ønsker.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Leveringstiden var længere end hvad jeg havde forventet. Da jeg spurgte hvornår jeg kunne regne med at få varerne da jeg skulle bruge dem en bestemt dag. Kørte Magnus selv ud og leverede varen. Virkelig god service.

2024年11月24日
5つ星のうち1の評価

Påskeæg i bakke

Vi har fulgt dig i medierne og derfor skulle vi også ind og se din fine butik, da vi var i byen. Vi ville bestille en belgisk vaffel med softice men fik besked om, at softice maskinen denne da ikke var sat til. Vi købte derfor 1 to go kaffe latte (ville have købt to, hvis der havde været havremælk) og 1 bakke påskeæg. Glædede os til at smage men oplever desværre at marcipanen er tør og kedelig, så alt i alt ikke den oplevelse vi håbede på. Bedste hilsner og pøj pøj med biksen i fremtiden.

2024年3月2日
自発的なレビュー
Bruuns Chokolade ロゴ

Bruuns Chokolade からの回答

Kære Channie
Først tak for de meget pæne ord, dem sætter jeg stor pris på.

Når vi for ros bliver vi glade og stolte. Når vi for ris giver det os muligheden for at rette ind og dygtiggøre os.

Jeg sætter stor pris på din feedback.
Jeg har forsøgt at skære et par æggebakker op for at se om de var tørre, som du nævner. Pt. har vi to forskellige produktions batch på lager, og vi syntes de er som de skal være.

Hvis du stadig har din æske og ønsker at få nogen nye, så send meget gerne en mail m. billede af etiketten bagpå, så vi kan se produktionsdatoen. Hvis du ligefrem stadig har nogle af æggene er du også meget velkommen til at kigge ned forbi, så kan jeg se på dem.

Jeg håber meget du har løst til at købe vores produkter igen i fremtiden, og ikke afskriver os helt pga. dette.

Med håbet om et gensyn ønskes du en rigtig god dag.

Chokolade hilsner
Magnus Bruun