レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores datter startede hos en anden kÞrerskole og mistede helt modet. Så kom hun heldigvis til Bryggens trafik og nu har hun fået kÞrekort. Tak til Tommy som bare har vÊret helt fantastisk.

Bedste kÞreskole! Jeg skiftede selv til Bryggens Trafik fra en anden kÞreskole efter et mÊrkeligt forlÞb hos min gamle kÞreskole. Hos Bryggens Trafik havde jeg nogle fantastiske teoritimer med Al... もっず芋る

Bryggens Trafik var med en hele vejen. KÞreskolen var super god. Man havde altid en at skrive/ringe til hvis man havde bekymringer eller spÞrgsmÃ¥l. De gjorde alt super nemt for en, og alt det svÊre og... もっず芋る

Efter at have haft en dÃ¥rlig oplevelse ved hele 2 forskellige kÞreskoler, sÃ¥ kom jeg i kontakt med Allan. Han har vÊret en kÊmpe hjÊlp i at kunne fÊrdiggÞre mit kÞrekort. Gennem Bryggens Trafik har je... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

Da vi ikke Þnsker at benytte Trustpilot til anmeldelser, kan du gÃ¥ pÃ¥ Google Maps og se langt flere anmeldelser som ogsÃ¥ giver et bedre billede af kÞreskolen. Eller benyt vores hjemmeside/Instagram profil som ogsÃ¥ indeholder flere informationer og ikke mindst positive indtryk af vores kunders tilfredshed 😊

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

Bedste kÞreskole!

Bedste kÞreskole!

Jeg skiftede selv til Bryggens Trafik fra en anden kÞreskole efter et mÊrkeligt forlÞb hos min gamle kÞreskole. Hos Bryggens Trafik havde jeg nogle fantastiske teoritimer med Allan og fik kÞrt en masse gode kilometer med kÞrelÊrer Kasper, hvilket resulterede i, at jeg bestod både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg.

Tak for et rigtig godt forlÞb!⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月9日

Fantastisk kÞreskole

Bryggens Trafik var med en hele vejen. KÞreskolen var super god. Man havde altid en at skrive/ringe til hvis man havde bekymringer eller spÞrgsmål. De gjorde alt super nemt for en, og alt det svÊre og tekniske var pludseligt vildt overskueligt. Bestod teori fÞrste forsÞg, takket vÊre Allan, og bestod kÞreprÞve fÞrste forsÞg takket vÊre Kasper. Virkelig en 10/10 oplevelse. Anbefaler denne kÞreskole til alle.

2023幎10月12日

Kan kun anbefale Bryggens trafik

Bryggens trafik får de stÞrste anbefalinger herfra. SkÞnne teori- og kÞrelÊrer, som kun Þnsker en det bedste og sÞrger for at alle er med, mens man samtidig har det sjovt. Derudover er de også meget effektive, så du får dit kÞrekort hurtigst muligt.

2024幎1月12日
自発的なレビュヌ

Den sikre vej til kÞrekort

Efter et lÊngere, kikset forlÞb hos en anden udbyder, valgte jeg at skifte til Bryggens Trafik. Det var en god beslutning

Tommy og Allan hjalp mig med at fÃ¥ kÞrekortet i hus – timerne var sjove og lÊrerige, og jeg sad med en fÞlelse at vÊre i trygge hÊnder!

Jeg kan varmt anbefale Bryggens Trafik, sÊrligt for dem, der ikke er sikre pÃ¥, om de har valgt den rigtige kÞreskole 🚗💚

2023幎4月18日

Genial kÞreskole

Genial kÞreskole! Havde stået stille på mit kÞrekort i nÊsten 2 år fÞr jeg bestemte mig for endelig at skifte kÞreskole. Da jeg skiftede til Bryggens kÞreskole gik der mindre end en måned og så havde jeg mit kÞrekort. Det var en dejlig og behagelig process hvor man faktisk lÊrte at kÞre i bil. Stort tak til Allan for at vÊre en fantastisk kÞrelÊre og endelig få mig det kÞrekort. Simpelthen pisse god service.

2023幎4月9日
自発的なレビュヌ

Jeg vil klart anbefale Bryggens Trafik!

Jeg vil klart anbefale Bryggens Trafik skole, til alle som skal have et kÞrekort. Jeg startede selv på en anden kÞreskole, men da der var så mange elever, blev man ikke prioriteret sÊrlig hÞjt...

Her hos Bryggen Trafik skole prioritere de en og hjÊlper, med alle ens usikkerheder - KÊmpe anbefaling her fra! Jeg havde et hurtigt, sikkert og trykt forlÞb

2023幎4月30日
自発的なレビュヌ

Hvis du er pÃ¥ udkig efter en kÞreskole

Hvis du er på udkig efter en kÞreskole med en professionel og effektiv tilgang til kÞreuddannelse, kan jeg varmt anbefale Bryggens Trafik.

Jeg havde fornÞjelsen af at tage kÞrekort hos dem, hvor jeg havde Kasper som min kÞrelÊrer og Allan stod for undervisningen samt alt det praktiske. Jeg var meget tilfreds med deres tilgang og undervisning, som var meget professionel og tilpasset mine individuelle behov.

Kasper var meget tålmodig og dygtig til at forklare trafiksituationer, og gav altid konstruktiv feedback efter hver kÞretur. Han tilpassede undervisningen til mine individuelle behov, og hjalp mig med at forbedre mine kÞrefÊrdigheder, så jeg var klar til at bestå min kÞreprÞve.

Allan var også en super underviser, der gjorde teoriundervisningen interessant og engagerende. Jeg fÞlte mig godt forberedt til teoriprÞven, og havde ingen problemer med at bestå den.

Samlet set var min oplevelse med Bryggens Trafik meget positiv. Jeg bestod mit kÞrekort på kun 3.5 måned, og alt var godt organiseret og fleksibelt tilpasset mine behov.

2023幎4月17日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne give en varm anbefaling

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Bryggens trafik, da jeg nylig har generhvervet mit kÞrekort med deres hjÊlp. LÊrerne på Bryggens trafik var meget tålmodige og forstående.

Undervisningen var grundig og effektiv, og lÊrerne sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg og sikker i bilen. De gav mig en masse Þvelse og opmuntring, og jeg var begejstret for deres positive tilgang til undervisning.

2023幎2月8日

Den stÞrste anbefaling til Bryggens

Den stÞrste anbefaling til Bryggens Trafik herfra. Allan sÞrgede ikke kun for rigtig god teoriundervisning, men uddelte også både huskeseddel til kÞleskabet samt en lektionsplan, der gjorde det nemt og overskueligt at fÞlge med i forlÞbet... Og tilbÞd som bonus at fragte os elever til og fra både manÞvre- og glatbane.

Også kÊmpe ros til sÞde og tålmodige kÞrelÊrer Tommy, der sammen med Allan fik mig hurtigt gennem både teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg (begge steder i KÞbenhavn - fedt!)

2023幎1月11日

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Bryggens Trafik. Hele mit forlÞb fra fÞrste teori til kÞrekort tog kun 2 måneder, og begge mine lÊrere var skÞnne at arbejde med.

2023幎1月10日

Bryggens Trafik からの回答

Tusind tak Poul! Du har også vÊret top motiveret under hele forlÞbet, så tak for dig :)

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Fantastisk entusiasme og nÊrhed der bliver udvist.
Har kun posetivt at sige og kan klart anbefale dem.

2023幎1月11日

Bryggens Trafik からの回答

Tusind tak Flemming! Er glad for vi kunne hjÊlpe dig og at du valgte at kÞre de ekstra km for at få et kÞrekort hos os :)
Tak for de hyggelige snakke i bilen!
Kh. Allan

Super godt!!!

Super godt og fantastiske mennesker. Fik kortet på 2,5 måned. Kan varmt anbefales!

2022幎12月8日

Tusind tak Joachim :)
Du gjorde det rigtigt godt fra start, kÞrte godt og var deltagende til teori!
SÃ¥ tak for at du valgte os :)
Kh. Tommy og Allan

Super godt sted

Super godt sted, det kan varmt anbefales. Jeg kom fra en anden kÞreskole som var meget dårlig. Men det vendte Bryggens trafik hurtigt om på. Mega hurtigt igennem forlÞbet på en god og professionel måde, også er det også nogle rigtigt flinke og gode KÞrelÊre inde hos Bryggens trafik. 5/5 stjerner fra mit vedkommende.

2022幎11月2日

Bryggens Trafik からの回答

Dejligt at vi kunne hjÊlpe dig igennem hurtigt og pÃ¥ en god mÃ¥de, alt held fremover Marlon 😊
Mvh Kasper og Allan

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。