レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde Najma som min lÊrer og bestod den praktiske prÞve fra fÞrste gang (efter at have dumpet to gange med en anden skole). Det jeg satte mest pris pÃ¥ var, at Najma skabte en behagelig og afslappe... もっず芋る

10/10 oplevelse fra start til slut. TeorilÊrer Jakob - brÊnder for sit job og det kan mÊrkes! SÞrger for at fÃ¥ alle med og har en fantastisk energi!! KÞrelÊrer Najma - SÃ¥ dygtig, rolig, vidend... もっず芋る

Jeg kan 100 procent anbefale Din Min trafik kÞreskole, det en rigtig god kÞreskole med sÞde kÞrelÊrer. Jeg kan helt klart anbefale Huriah som kÞrelÊrer, hun var min kÞrelÊrer. Hun har vÊret utrolig... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale Din Min Trafik. KÞreskolen gÞr sit bedste for at fÃ¥ sine elever trygt igennem. Fantastisk forlÞb med Jacob som teorilÊrer og Najma som kÞrelÊrer. Najma er utrolig behagelig at k... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

Din Min Trafik ApS er en kÞre- og trafikskole på Amager, der tilbyder kÞretimer og teoritimer til bil og MC. SÞger du en kÞreskole for de lidt mere krÊsne, er vi den rette skole for dig. Vi har udelukkende tilfredse kunder, og du vÊlger desuden din egen kÞrelÊrer. Desuden har vi stort fokus på at vÊre en personlig kÞre- og trafikskole, der altid giver sig god tid til eleverne, og du får dermed en god oplevelse allerede fra start.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

363件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Positiv og venlig

Jeg havde Najma som min lÊrer og bestod den praktiske prÞve fra fÞrste gang (efter at have dumpet to gange med en anden skole). Det jeg satte mest pris på var, at Najma skabte en behagelig og afslappet atmosfÊre under kÞretimerne. Hun fokuserede på vigtige punkter uden at lade mig fare vild i detaljer. Hun var positiv og venlig og hjalp mig med at få selvtillid.

2026幎5月7日

Jakob og Najma 🏆

Jeg kan varmt anbefale at tage sit kÞrekort hos DinMinTrafik.

Min oplevelse med Jakob som underviste i teori, var rigtig god. Han havde en god energi og formåede at kombinere undervisningen med både teori og underholdning.

Min kÞrelÊrer var Najma, som jeg hurtigt begyndte at se mere som en Êldre veninde end bare en kÞrelÊrer.
Selvom jeg stadig var i gang med at lÊre og lavede fejl under kÞreturene, forblev hun rolig og sÞrgede for at jeg ikke mistede selvtilliden efter en fejl i trafikken. 🀍

Jeg bestod teoriprÞven efter 1. forsÞg og kÞreprÞven efter 2. forsÞg.

2026幎5月8日

10/10 oplevelse fra start til slut

10/10 oplevelse fra start til slut.
TeorilÊrer Jakob - brÊnder for sit job og det kan mÊrkes! SÞrger for at få alle med og har en fantastisk energi!!

KÞrelÊrer Najma - Så dygtig, rolig, vidende, vejledende og behagelig at man slet ikke fatter det ! :)

Mange tak til Din Min Trafik

2026幎5月7日

Den bedste kÞreskole

Jeg kan helt klart anbefale Huriah som kÞrelÊrer, hun var min kÞrelÊrer. Hun har vÊret utrolig dygtig og tålmodig. Hun har formået at gÞre undervisningen både tryg og lÊrerig, så jeg altid fÞlte mig klar til nÊste skridt. Hun gav gode råd og stÞtte, som virkelig hjalp mig til at blive en bedre og mere selvsikker bilist. Jeg er meget taknemmelig for hun var min kÞrelÊrer

2026幎4月21日

Josefine

Min oplevelse hos din min trafik var virkelig god. Jeg satte meget pris på mine kÞretimer med Najma.
Hun var meget tÃ¥lmodig og meget dejlig at kÞre sammen med. Hun hjalp meget og jeg havde det sjovt sammen med hende☺

自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole

Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole, isÊr min kÞrelÊrer Najma. Hun er en meget professionel og struktureret underviser, som virkelig fokuserer pÃ¥ at gÞre dig klar til at kÞre sikkert og trygt pÃ¥ vejene. Hendes mÃ¥de at undervise pÃ¥ er fantastisk — klar, tÃ¥lmodig og meget stÞttende.

God kÞreskole

God kÞreskole, med dygtige kÞrelÊrer. Fint forlÞb, du bliver fulgt igennem hele vegne. Kan stÊrkt anbefalede Din Min trafik - og specifikt Huriah som kÞrer lÊrer.

自発的なレビュヌ

God oplevelse og anbefaling af Huriah som kÞrelÊrer

Hvis du har muligheden for at få Huriah som kÞrelÊrer til bil, så tÞv ikke med det! Hun går super meget op i sine elever og sender dig ikke op til en kÞreprÞve, hvis ikke du er klar. Hun er meget sÞd og behagelig, så din oplevelse er god fra start til slut. Min sagkyndig kendte desuden til Huriah og sagde at jeg var heldig for at have fået hende, fordi hun går så meget op i sine elever.

Det eneste jeg vil sige du måske skal vÊre obs. på, at du formentligt kommer til at bruge flere penge på ekstra kÞrelektioner. Jeg blev lidt overrasket over at jeg skulle have så mange, som jeg endte med, men det er det hele vÊrd, for jeg bestod i fÞrste forsÞg.

Alt i alt har det vÊret en rigtig god oplevelse med kÞreskolen og kÞrelÊreren (som jeg forresten udelukkende valgte på baggrund af de gode anmeldelser her på trustpilot).

2026幎1月8日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale kÞreskolen

Jeg kan varmt anbefale kÞreskolen, din min trafik, da jeg har vÊret virkelig glad for min forlÞb. Jeg bestod både teori og kÞreprÞven fÞrste gang, hvilket helt klart også skyldes de dygtige teori og kÞrelÊrer. Specielt kÞrelÊren Najma, har virkelig vÊret god til at svare på teori spÞrgsmål og har skabt en virkelig god og tryg oplevelse under kÞrslerne.

2025幎12月28日

Trygt og godt forlÞb

Havde et rigtig godt og trygt forlÞb på kÞreskolen, hvor de meget professionelt guided mig gennem hele forlÞbet. De kunne svare på alle mine "dumme" spÞrgsmål og sÞrgede for at alt blev udfyldt korrekt og sendt de rigtige steder hen. SkÞnt at nogen hjÊlper så meget af vejen og tager sig godt af én.
Jeg havde selve kÞreforlÞbet med Najma, og har simpelthen vÊret så glad for hele oplevelsen. Gennem det hele var hun sÞd og rar, og rigtig god til at sÞrge for en god og tryg stemning i bilen.
Jeg anbefaler virkelig Najma til dig der måske er lidt nervÞs for at tage kortet, og gerne vil have en rolig kÞrelÊrer som er god til at skabe en tryg atmosfÊre i bilen.

2025幎10月31日

Anbefaling

Jeg har taget hele mit kÞrekortforlÞb hos DinMinTrafik, og jeg kan virkelig anbefale dem. Hele forlÞbet har vÊret overskueligt og professionelt fra start til slut.

Jeg har haft Najma som kÞrelÊrer, og hun er helt igennem skÞn. Hun er meget afslappet, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene når der har vÊret brug for det. Det har gjort undervisningen behagelig og givet mig ro og selvtillid bag rattet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg klart vil anbefale til andre, der skal tage kÞrekort.

2025幎12月17日

En varm anbefaling til Najma!<3

Jeg har vÊret utrolig glad for min kÞrelÊrer, Najma. Hun har gennem hele mit forlÞb hos Dinmintrafik vÊret dygtig, utrolig professionel, forstående og rar at kÞre med, hvilket hjalp mig trygt igennem kÞreprÞven!

Der er ikke noget, som hun ikke kan hjÊlpe med, og er desuden fleksibel med tider for kÞrsel.

En varm anbefaling til Najma!<3

2025幎12月11日

Professionel og stÞttende kÞreskole

eg havde en fantastisk oplevelse med DinMinTrafik i KÞbenhavn og bestod min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg! Skolen har fremragende kommunikation, alt er klart fra starten, og de fÞlger tÊt op med deres elever gennem hele processen.

En sÊrlig tak til min instruktÞr Najma. Hun er utrolig opmÊrksom på detaljer og sÞrger altid for, at man forstår hvert trin fuldt ud, fÞr man går videre. Hendes rolige og stÞttende undervisningsstil gÞr kÞrslen sikker og behagelig, isÊr for begyndere. Takket vÊre hendes vejledning fÞlte jeg mig fuldt forberedt og selvsikker til prÞven.

Jeg kan varmt anbefale DinMinTrafik til alle, der leder efter en professionel og stÞttende kÞreskole!

2025幎12月10日
自発的なレビュヌ

Jeg kan klart anbefale kÞreskolen Din

Jeg kan klart anbefale kÞreskolen Din Min Trafik. Min kÞrelÊrer, Huriah, var utrolig sÞd og tålmodig gennem hele forlÞbet. Hun formåede at skabe en tryg stemning i bilen og forklarede alting på en måde, der gjorde det nemt.
Der var ingen ventetid, hverken pÃ¥ lektioner eller prÞver – sÃ¥ jeg kom godt og effektivt igennem forlÞbet. Jeg fÞlte mig altid i gode hÊnder, og det var en fornÞjelse at lÊre at kÞre bil her.

2025幎11月20日
自発的なレビュヌ

Fremragende motorcykelundervisning og fantastisk instruktÞr

Jeg tog motorcykelundervisning på denne skole og er meget tilfreds. Personalet arbejder professionelt, og undervisningen er hurtig og overskuelig. Alt er tilrettelagt, så man kan få sit kÞrekort så effektivt som muligt og samtidig lÊre alle de nÞdvendige fÊrdigheder.

Jeg vil isÊr takke min instruktÞr, Jacob. Han er et godt eksempel på, hvordan en dygtig instruktÞr skal vÊre: han kender teknikken til perfektion, forklarer roligt og klart, og han har imponerende tålmodighed. Selv når jeg lavede fejl på vejen, formåede han at bevare en positiv atmosfÊre, hvor man lÊrer hurtigt og fÞler sig tryg.

Dagen fÞr min kÞreprÞve foreslog Jacob en ekstra lektion, sÃ¥ jeg kunne friske mine fÊrdigheder op efter en lille pause — det var virkelig hjÊlpsomt.

Jeg kan varmt anbefale Jacob som instruktÞr og denne skole som helhed.

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Najma- en super dygtig kÞrelÊrer!

Da jeg skiftede til din min trafik med Najma som kÞrelÊrer havde jeg holdt en lang pause med mit kÞrekort, heldigvis var Najma forstående og tålmodig og fik hjulpet mig i mål. Jeg fik ovenikÞbet en kÞretime gratis, da jeg var mÞdt op syg til en kÞretime og ikke prÊsterede optimalt.

5/5 oplevelse, virkelig en kÞrelÊrer der går op i at man kommer i mål!:)

2025幎11月1日

Spridsrod kompetence!

5 stjerner - både fordi og med det aber dabai, at Jacob ALTID er forsinket. Aldrig har vi begyndt til tiden, altid har han leveret. Han er frem for alt hårdtarbejdende! Han formår at lÊse dine styrker og svagheder, og så tilpasser han din lÊring på en vild og prÊcis måde. Han giver ikke ved dÞrene, det er ikke hans stil. Han har din ryg, og han vil fama have, at du kÞrer ordenligt, og du lÊrer at kÞre godt. Jeg tager aldrig et motorcykelkÞrekort igen, men hvis jeg skulle, ville jeg vÊre et fjols, hvis jeg ikke benyttede mig af Jacobs kompetence, kÞreevner, erfaring, charme, integrigritet og fleksibilitet. Lev med resten, sådan er kÞrelÊrere, og nok personer ;)

2025幎10月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。