spÊndende udvalg af Þl, god service og meget behjÊlpelig personale da jeg skulle afhente Þl udenfor deres Ã¥bningstidspunkter med kort varsel. Kan kun anbefales - isÊr at kigge op og se hvad de har pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
7 drenge pÃ¥ sommerhus tur til Vejers strand, men 3x20 liter fantastisk fadÞl fra Brygshoppen. Torsdag aften da anlÊgget skulle kobles til, fandt vi ud af at CO2 flasken var tom og efter 3 bes... ãã£ãšèŠã
Top service. Modtog pakke med nogle flasker og to glas. DesvÊrre var et glas gÃ¥et i stykker. Beskrev samme aften min Êrgrelse, og fik svar allerede tidligt nÊste morgen. Kunne vÊlge penge retur ell... ãã£ãšèŠã
Altid en fornÞjelse at handle i Brygshoppen! Masser af god kvalitetsÞl fra mange bryggerier og til enhver smag og pris. Stort udvalg af belgisk Þl i alle prisklasser. UdsÞgt vejledning og betjenin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Brygshoppen.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er passionerede Þlentusiaster og gÞr en dyd ud af at forhandle et stort og varieret udvalg af kvalitetsÞl primÊrt fra Belgien, Holland og Danmark.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
spÊndende udvalg af Þl og god service
spÊndende udvalg af Þl, god service og meget behjÊlpelig personale da jeg skulle afhente Þl udenfor deres åbningstidspunkter med kort varsel.
Kan kun anbefales - isÊr at kigge op og se hvad de har på hylderne!
Meget anbefalelsesvÊrdige!
Brygshoppen svarede super hurtigt pÃ¥ mails, var hjÊlpsomme og nemme at kommunikere med â meget anbefalelsesvÊrdige!
Noget at det bedste glutenfri Þl jegâŠ
Noget at det bedste glutenfri Þl jeg har smagt.
Simpelthen fantastisk service og klasseâŠ
Simpelthen fantastisk service og klasse levering. Jeg kÞbte Þl til min far til fars dag - og Brygshoppen leverede fantastisk service â€ïž
Bredt og stort sortiment
Bredt og stort sortiment. Meget hurtig levering - under 24 timer fra bestilling.
Hyggeligt aftenarrangement og et godtâŠ
Hyggeligt aftenarrangement og et godt udvalg på hylderne
Primo vare ditto levering
Denne alkoholfrie Þl var nÞjagtig ligeså god som beskrevet og så var leveringen super hurtig plus at indpakningen var effektiv!
Ja 5 ud af 5
Ja 5 ud af 5, super service og fantastisk Þl, det kan ikke vÊre bedre
Fremragende service
Fremragende service, sikker indpakning.
Det er et fantastisk udvalg der er på hylderne. Der skulle vÊre en lille guldstjerne som nummer 6.
Derfor er det fuld plade herfra ð€
Vejers Strand
7 drenge på sommerhus tur til Vejers strand, men 3x20 liter fantastisk fadÞl fra Brygshoppen.
Torsdag aften da anlÊgget skulle kobles til, fandt vi ud af at CO2 flasken var tom og efter 3 besÞg hos de lokale udskÊnkningssteder uden CO2, kom Brygshoppen fra Randers med en ny flaske til os.
Da 3. Fustage skulle kobles til fredag nat, fandt vi desvÊrre ud af at koblingen til fustagen var forkert, og endnu engang kom Brygshoppen den lange vej fra Randers med 15 liter ekstra gratis Þl og den rigtige tilkobling.
Vi bukker og nejer for Brugshoppen og giver den 5 stjerner for den gode Þl og den gode service!
God og hurtige svar pÃ¥ forespÞrgsel ogâŠ
God og hurtige svar pÃ¥ forespÞrgsel og perfekt levering ðð
Godt udvalg og altid god service
Godt udvalg og altid god service.
Oplever altid god service, som gÞr man gerne vil blive ved med at handle der.
Derudover et ganske fornuftigt udvalg af Belgiske Þl ð»
SpÊndende Þl
SpÊndende Þl, hurtig ekspedition og levering. Handler der gerne - og ofte ;-)
God service og hurtig leverance
God service og hurtig leverance, jeg kan på ingen måde klage
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã