レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

JP's kÞreskole er den bedste kÞreskole jeg kunne have forestillet mig. BÃ¥de teori timerne og kÞretimerne er fyldt med god stemning, ogsÃ¥ selv om man mÃ¥ske selv er nervÞs. Jeg har fÃ¥et mange gode t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vis du ville have en kÞreskole der gÃ¥r 200% op i sine elever sÃ¥ syens jeg i/du skal vÊlge JP kÞreskole Kan kun anbefales den fra min side har fÃ¥et hjÊlp hele tiden og jeg har kune skrive og rin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse med at tage kÞrekort hos JP. Virkelig styr pÃ¥ sit fag bÃ¥de teori og i bilen. Holder rigtig godt styr pÃ¥ dine papirer, du skal blot mÞde op og holde kommunikationen. SÊtter elev fÞ... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Bliv en del af vores kÞreskolefamilie! Kom og kÞr med os, på vejen mod nye oplevelser. Hos JP's KÞreskole er vores kÞrekurser skabt til dig, der drÞmmer om at opleve verden fra en helt ny vinkel. Tag med os på en rejse mod nye oplevelser. Bliv en del af vores fÊllesskab og opbyg forbindelser med andre. Oplev en undervisning hvor vi griner med hinanden og ikke af hinanden, for her er alle spÞrgsmål velkommende.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

38件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Bedste kÞreskole nogen sinde

Bedste kÞreskole nogen sinde, vildt sÞd kÞrelÊrer og han gÞr det sjovt!😎

2026幎5月4日

Hej Mathilde - DEN FØRSTE 💪

Tak for denne gang.
Tak for de sÞde ord.
Det var en kort fest - men den varede hele tiden 💃💃💃
Pas godt pÃ¥ Þjenvipperne 🀭

JP 🏎🏎🏎

Vis du ville have en kÞreskole der gÃ¥r

Vis du ville have en kÞreskole der går 200% op i sine elever så syens jeg i/du skal vÊlge JP kÞreskole

Kan kun anbefales den fra min side har fået hjÊlp hele tiden og jeg har kune skrive og ringe lige når det skulle vÊre og så var han klar til og hjÊlpe

200% god anbefaling her fra

2026幎4月24日

💪😁 200%
Mange tak 🙏
Jeg elsker glade og tilfredse elever.
1000 tak.
Endnu en gang tillykke med fÞdselsdagen 🎂

Mvh JP 🏎🏎🏎🏎🏎 - husk at vinke 👋

JP’s KÞreskole🏎

Jeg kan varmt anbefale JP’s kÞreskole. Jens Peder er dygtig og professionel, der sÊtter elevens behov fÞrst. Han er hyggelig og sjov, bÃ¥de at have teori og kÞretimer med. Han har gjort rejsen til kÞrekortet sjov og tryg. Super god kÞrelÊrer!

2026幎4月19日

Hej Smilla

1000 tak for din fine anmeldelse.
Og her gik jeg rundt i mit ansigts fodsved - og troede at du var LIDT gal 😁 fordi jeg var jo nÞdt til at vÊre lidt efter dig. MEN - DU VIL💪 og du vandt.
Hjertelig tillykke.
🏎🏎🏎🏎🏎🏎🏎

JP🚗🚗

JP's kÞreskole er den bedste kÞreskole jeg kunne have forestillet mig. Både teori timerne og kÞretimerne er fyldt med god stemning, også selv om man måske selv er nervÞs.

Jeg har fÃ¥et mange gode timer pÃ¥ vejen med alle JP's smÃ¥ sjove historier og anekdoter☺, og hele vejen igennem en dejlig oplevelse med tid til at snakke bekymringerne og "hvad nu hvis"-erne vÊk, sÃ¥ man fÞler sig helt klar til at komme videre.

2026幎4月14日

Hej Kaja.

Jeg er simpelthen så glad for din anmeldelse.
Fordi - du har godt nok kÊmpet. Og jeg kan nikke genkendende til snak om nervÞsitet. Superflot. Ikke alle tÞr indrÞmme det.
Tillykke igen.
Husk at vinke.
🏎🏎🏎

Mvh JP

Jeg vil gi' JP den bedste anmeldelse.

JPs kÞreskole kan kun anbefales herfra.
Undervisningen tilpasses den enkelte og JP taler, så man kan forstå det. Med omsorg, varme, humor og hÞjt humÞr bliver det at tage kÞrekort nÊrmest en leg.

2026幎3月30日

Hej Silke.

Sikke flotte ord.
Jeg bliver jo helt rÞrt.
Mange tak - lige nu mangler jeg ord.
Men jeg genfinder dem nok - ude på vejen.
Husk at vinke 👋🏎🏎🏎
Mange tak 🙏

Rigtigt sÞd mand

Rigtigt sÞd mand, han ville grene have folk forstå det, hjÊlper med det så godt han kan, hans undervisning, skal han have alle med som måske ikke lige forstår det, så i den grad en kÊmpe anbefaling, og virkelig en god opleve jeg har fået mig i mens jeg har vÊret der.
Jp, virklige en anbefaling😊

2026幎3月27日

Hej Camilla

1000 tak for de sÞde ord.
Jeg er ogsÃ¥ meget taknemmelig for alle de nye regler du har lÊrt mig undervejs 😛😁

Lykke til på vejen.
Husk og vink. 🏎🏎🏎🙏🙏

Super god kÞreskole

Super god kÞreskole. Jens Peder er mega sjov og hyggelig.
Undervisningen er god
Rigtig god oplevelse

2026幎3月23日

Hej David.

Tak for din anbefaling og anmeldelse.
Det har vÊret super godt at undervise dig.
Tak for lån af dig.

Mvh JP

KÞrekort

Rigtig god oplevelse med at tage kÞrekort hos JP. Virkelig styr på sit fag både teori og i bilen. Holder rigtig godt styr på dine papirer, du skal blot mÞde op og holde kommunikationen. SÊtter elev fÞrst og deres tid og alting kan lade sig gÞre så lÊnge der bare bliver snakket sammen

2026幎2月2日

Hej Magne.
Det er satme fedt skrevet. Det er jeg stolt over du har haft det sådan og at du kan sÊtte ord på.
Tak. Mange tak.

JP

Bedste kÞrelÊre i vissenbjerg .

Bedste kÞrelÊre i vissenbjerg .
Kan varmt anbefales.
5 stjerner 👍

2026幎1月26日

Hej.

Jamen dog.
1000 tak.
Jeg bliver jo helt beÊret.
Jeg er meget glad for alle Jer som er så sÞde at anbefale mig og rose mig.
Det varmer.

Med venlig hilsen JP

Jeg kan kun varmt anbefale JP som

Jeg kan kun varmt anbefale JP som kÞrelÊrer. Han er virkelig dygtig til sit arbejde og meget professionel i sin tilgang til undervisningen. Han er tålmodig, god til at forklare tingene og sÞrger for, at man fÞler sig tryg bag rattet. Hvis noget driller eller virker svÊrt, er han altid klar med en hjÊlpende hånd og finder en måde at forklare det på, så det giver mening.
JP skaber en rolig og behagelig stemning under kÞretimerne, hvilket gÞr det lettere at lÊre og få selvtillid i trafikken. Alt i alt er han en kÞrelÊrer, man kan stole på, og jeg vil uden tvivl anbefale ham til andre, der Þnsker en god og tryg oplevelse med deres kÞrekort.

2026幎1月26日

Hej Josephine.

1000 tak 🙏
Det er flot skrevet om din og min oplevelse i bilen. Ja - vi holdt jo fest 🥳 på hver vores måde 😁
Lykke til med alting.
Vi ses derude 🏎🏎🏎🏎🏎🏎

JP

Sjove og hyggelige teori- og kÞretimer

Sjove og hyggelige teori- og kÞretimer. Man fÞler man får lÊrt, det man nu skal lÊre, ved hver teoritime. JP holder sine mÞdetider med kÞretimerne, i modsÊtning til en vis anden kÞreskole i byen :O.
Du lÊrer også af dine fejl til kÞretimerne, fordi du får hurtigt at vide, når du laver fejl.

2026幎1月6日

Hej Martin.

Tak for din flotte anmeldelse.
Som du selv siger TIMING er vigtig.
Du fandt timingen.
Det var fedt at lÊre dig at kÞre bil.

Jeg kan varmt anbefale JP KÞreskole

Jeg kan varmt anbefale JP KÞreskole. Undervisningen er professionel og tryg, og min kÞrelÊrer var sjov, dygtig og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Man fÞler sig godt forberedt til både teori og kÞreprÞven. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

2026幎1月21日

Hej Silas.

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er så herligt at undervise Jer.
Jeg nyder mit job og Jeres tilstedevÊrelse.
Husk at vinke 👋🏎🏎🏎🏎🏎🏎

Rigtigt godt sted

Det er et virkelig godt sted at tage kÞrekort. JP er super flink og rigtig god til at hjÊlpe og lÊre fra sig. Jeg har haft det godt med at tage kÞrekort hos JP’s kÞreskole og jeg kan kun anbefale det.

2026幎1月13日

Hej Klaus.

Tak for din fine anmeldelse.
Den er jeg dÊlme glad for.
Jeg samler på glade elever 😁😁😁😁

Bedste tÊnkelige kÞreskole

En fornÞjelse at tage kÞrekort hos JP. Han tager sig af sine elever utrolig godt og sikrer, at alle fÞler sig med hele vejen. Han sÞrger for, at man kommer ud og kÞre, når man er klar til det, og det er en kÊmpe hjÊlp. JP er rolig, tålmodig og forklarer tingene på en super forståelig måde. Han behandler dig nÊsten som en del af familien altid rar, forstående og en kÞrelÊrer man virkelig kan lÊre meget af. Kan kun anbefale ham på alle tÊnkelige måder. Alt det bedste i fremtiden, JP.
Mvh. Christian

2025幎12月8日

Hold da op Christian!
Der blev jeg sgu rÞrt.
Mange mange tak.
Det varmer virkelig helt ind til benet.
Mange tak - husk at vinke til mig ude pÃ¥ vejen 🏎🏎🏎🏎🏎🏎🏎🏎

JP kÞreskole

er et sted hvor du kan vÊre dig selv. Du behÞver ikke at vÊre bange for, at gÞre dig selv til grin da jp allerede har gjort sig selv til grin. Selvom det kan vÊre kedeligt, at lytte til teorien er Jp rigtig god til at gÞre det så spÊnende, og sjovt som muligt. Han er god til, at sige hvad du skal forbedre. Jp er den bedste kÞrelÊre du kan vÊlge.
Kh Ida

2025幎11月27日

Hej Ida.

Ja 😁 jeg ved sgu godt I griner af mig 😎
Men I kommer alle glade i mål.
Jeg bruger med glÊde mig selv som lÞftestang, så I alle får så meget med i rygsÊkken som muligt.

Hjertelig tak for din flotte anmeldelse.
Husk at vinke til mig nÃ¥r du 🏎🏎🏎🏎🏎😁

JP KÞreskole

FornÞjelse og tag kÞrekort hos JP.
Han tager godt imod sine elever og sÞrger for alle er med og har det godt. Han sÞrger for man kommer til og kÞre når man kan, hvilket er en kÊmpe hjÊlp når man er gymnasieelev eller har et stramt skema. Han er rolig og tager tid til og forklar tingene på en forståelige måde. Og så tager han sig af dig som sin egen, han er forståelig og rar
Kan kun anbefale ham pÃ¥ alle punkter 🀗
Held og lykke med fremtiden JP- mvh Mikkel

2025幎11月28日

Hej Mikkel.

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Den varmer her i kulden.
Flot kÞrt - helt i mål.
Tillykke. 🥂
Husk at vinke til mig fra 🚗🚗🚗🚗

JP.

JP hjalp mig

Da jeg havde haft udfordringer med min tidligere kÞreskole og ikke kunne gennemfÞre mit kÞrekort, blev jeg anbefalet JP’s kÞreskole, og jeg vil sige, at jeg kunne ikke vÊre mere glad for at jeg valgte ham.

JP hjalp mig med mine udfordringer og talte et “sprog” jeg kunne forstÃ¥, og derfor er han pÃ¥ mit synspunkt en af de bedste lÊre jeg har haft.

Jeg gennemfÞrte mit kÞrekort på knap 2 måneder med ham.

Så hvis du også har haft problemer med din kÞrelÊrer, så vil jeg helt klart anbefale at gå til JP.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

2025幎11月13日

Hej Niclas

Mange tak. Af hele mit ❀ tak 🙏
Men du har altså også givet mig.
Fede ordvendinger.
Gode spÞrgsmål.
Og også god snak og alm. kommunikation.
Du vil blive savnet i hÞjre side.
Husk at vinke til mig ude på vejen 👋

JP

Var til generhverv fandt jb kÞreskole

Var til generhverv fandt jb kÞreskole og efter en kort samtale var jeg ikke i tvivl meget hjÊlpsom og utrolig dygtig kÞrelÊrer kan kun anbefale denne kÞreskole professionelt og igen hjÊlpsom med alt Espen

2025幎10月3日

Hej Espen

Du var sgu et festligt indslag - det er jo ikke pÊnt at sige i denne situation men......kom snart igen - du er allerede savnet :-)

J.Ps kÞreskole er fantastisk

J.P kÞreskole er fantastisk, jeg havde en enormt dårlig oplevelse med min tidligere kÞrelÊrer, havde haft alle kÞretimer men kunne nÊsten ingenting. han hjalp mig enormt godt til og få mit kÞrekort, det var en hård kamp men vi klaret det. kan kun anbefales, fantastisk kÞrelÊrer.

2025幎9月30日

Hej Christina.

1000 tak for din flotte anmelde.
Jeg vidste du kunne.
Og - du viste den sagkyndige det.

Jp

bedste måde at få sit kÞrekort

JP kÞreskole er den bedste måde at få sit kÞrekort den måde man bliver mÞdt og den måde at teorien bliver holdt på er fed man får lov til at snakke om sine tanker om det emmene man arbejder med.

2025幎9月23日

Flot anmeldelse.
Tak for den.
Det betyder meget for mig at alle trives og har det godt og sjovt undervejs.
Hils mor og far og sig tak for lån af dig💪

Jp

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。