連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Jeg må bare konstatere at jeg dummede

Jeg må bare konstatere at jeg dummede mig, ved ikke at tjekke trustpilot fÞr jeg kÞbte derfra.
Det gjorde jeg umiddelbart efter mit kÞb, og skyndte mig derfor at skrive tilbage på den ordrebekrÊftelse jeg havde fået fra dem, at jeg ville annulere ordren. Ifht deres egne betingelser, kunne man annulere ordren inden for en time af kÞbet.
Men desvÊrre hÞrte jeg intet fra dem, fÞr jeg nogle timer senere fik en besked om at varen var afsendt.
Hold jer langt vÊk fra dette kinesiske fup firma, der prÞver at få det til at se ud som om de er et dansk firma.

2026幎5月21日

Det er noget kinesisk

Det er noget kinesisk - såkaldt Aliexpress - som er meget lang tid undervejs, selvom det fremstår som dansk, og ser vÊldig tilforladeligt/anvendeligt ud. Jeg har endnu ikke modtaget noget og leveringstiden er allerede forlÊnget efter en lille uge. Der er ingen producenthjemmeside. Jeg må fraråde dette, som jeg stÞdte på på nettet og troede jeg kunne få til en gave inden for en uge

2026幎5月20日

Har kÞbt to grillkurve til 279 kr og

Har kÞbt to grillkurve til 279 kr og tror jeg handler med et dansk firma i solid dansk kvalitet. I virkeligheden kommer der to grillkurve i en tynd og spinkel kvalitet fra Kina. What? De er på ingen måde pengene vÊrd og det er så frÊkt at man tror det er et dansk produkt mens man så i virkeligheden handler med et kinesisk firma. Hold jer vÊk.

2026幎5月18日

Har bestilt for 14 dage siden

Har bestilt for 14 dage siden, reklamen påstår at de har mange på lager , måske men så er det i Kina. Den er stadigvÊk i Kina ,det samme sted de sidste 5 dage.
Det er slet ikke bryngrill.dk man handler med ,men Aliexpress ,de formidler tilsyneladende bare. !!!! og som andre skriver trÊkker de belÞbet med det samme, det er vel sÃ¥ de har penge til at kÞbe ordren i Kina 😝🀚

2026幎5月17日
5぀星のうち1の評䟡

Har bestilt en grillrulle til

Har bestilt en grillrulle til grÞntsager, 279 kr. Har i dag fået besked om, at den skulle vÊre forsÞgt leveret forgÊves. Jeg har vÊret hjemme i dag, så det lyder mystisk. Efterflg. har jeg forsÞgt at bestille levering igen for 25 kr., hvor de så ikke anerkender mine kort hos Nordea. Det skal vÊre kort fra Danske Bank (!) eller AL. Virker mystisk.

2026幎5月13日

Har bestilt

Har bestilt, deres grÞnsags grill rulle, penge trukket men har ikke modtaget noget 😡😡😡😡 de har ellers fÃ¥et rigtig gode anmeldelser ( hvordan ???? )

2026幎5月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ