Begravelses service  レビュー 714

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

God og yderst professionel behandling ifm. min onkels bisættelse, hvor vi blev godt guidet gennem hele processen. Varm anbefaling herfra.

5つ星のうち5の評価

Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... もっと見る

企業情報

1. 葬儀社
  2. 葬儀場
  3. 葬儀保険会社
  4. 法律サービス

当該企業による記述

Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God behandling - tak

Profesionel adfærd, god rådgivning, vi var trygge i samarbejdet

2025年6月7日

Kære Birgitte
Tusind tak for de fem stjerner og din fine tilbagemelding 🙏🏻
Tak for tilliden.

5つ星のうち5の評価

Bedste oplevelse i en meget sårbar situation

Vi benyttede Begravelses service i forbindelse med min skønne mands bisættelse.
Carsten og Robin var en kæmpe støtte for os, både med en masse praktisk information, men bestemt også med at få tingende til at ske, i forbindelse med vores ønsker for bisættelsen.
De var utrolig fleksible, service minded og havde stor forståelse for hvor presset man er i denne situation.

Vi kunne bestemt ikke have valgt et bedre sted.

2025年5月23日

Kære Camilla 🌸
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den.
Vi giver de fem stjerner videre til Carsten og Robin – de bliver glade for at høre, at deres hjælp gjorde en forskel.
Tak for tilliden!

5つ星のうち5の評価

Det var en god oplevelser. Fin tale fra præsten

Det var en god oplevelse. Det hele fungerede bare. Ikke noget at beklage sig over.

2025年6月3日

Begravelses service からの回答

Kære Leo - Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive til os 🙏🏻
Vi er virkelig glade for tilliden og for, at vi har fået lov til at hjælpe.

5つ星のうち4の評価

Tak for hjælpen

Tak for hjælpen

2025年5月30日

Kære Jan
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️
Vi er glade for, at vi måtte hjælpe – og tak fordi du tog dig tid til at skrive!

5つ星のうち5の評価

Lyn hurtig og effektiv service da jeg…

Lyn hurtig og effektiv service da jeg bl.a. ønskede og holde bisættelsen inden jeg skulle rejse. Det lykkedes takket være personalet

2025年5月13日

Kære Michelle,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med at få det hele til at lykkes inden din rejse ✨
Tak for tilliden 🙏🏻

At de var nemme at tale med

At de var nemme at tale med

2025年5月26日

Kære Majbritt 🌸
Tusind tak for de 5 stjerner – og for din søde kommentar!
Det betyder meget for os, at du oplevede det som nemt og rart at tale med os.

5つ星のうち5の評価

Very extraordinary support and services…

Very extraordinary support and services provided. Highly appreciated….

Highly recommended!!!

2025年5月22日

Begravelses service からの回答

Thank you so much for your kind words.
We’re truly grateful for your appreciation. It means a great deal to all of us that you would recommend our services so highly.

Warm Regards - Team Begravelses Service

Kære arne

Kære arne
Tusind tak for at du har været med mig hele vejen og gjort det nemmere så jeg ikke skulle tage mig af noget under min mand bisættelse den 20 maj 2025 du havde tænkt på alt tusser til ungerne så de kunne tegne på kisten og link til de ting jeg skulle tage mig af som sten ,gravsted
Hilsen karin

2025年5月21日

Begravelses service からの回答

Kære Karin - Tak for de flotte stjerner. Dem bliver Arne glad for.
Tak fordi vi måtte hjælpe jer.
De varmeste hilsner fra os alle i Begravelses Service.

Kompetent og imødekommende rådgivning

Da min far sov ind hjemme, ringede jeg til begravelses service og fik kontakt til Carsten Mandelay, som sørgede for alt omkring afhentning af min far, og han kom med meget kompetent rådgivning omkring bisættelsen og hele planlægningsforløbet og afviklingen af den, til en rigtig fair pris.
Carsten er meget imødekommende og nem at få kontakt med. Man føler aldrig, at man er til besvær, når man ringer med ekstra spørgsmål. Han får mine varmeste anbefalinger.

2025年5月16日

Begravelses service からの回答

Kære Marit - tak for den flotte anmeldelse - den vil vi give videre til Carsten!

Tak fordi I valgte os, og for at du tager dig tid til at anbefale os så varmt videre.

De bedste hilsner fra alle os ho Begravelses Service

5つ星のうち5の評価

Trygg, vänlig och tillgänglig!

Kontakten har varit tillitsfull, mycket tillgänglig med perfekt information i rätt tid. En god stötte i en situation som var både ny och svår för mig.

2025年5月19日

Kära Ann-Christine,

Stort tack för dina fina ord.
Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg och väl omhändertagen i en svår stund. Det betyder mycket att höra att du upplevde det så.

Tack för ditt förtroende.

Varma hälsningar
Alla oss i Begravelses Service

Smukt farvel

Bedemanden hjalp os godt igennem mht vores ønsker. Under bisættelsen var firmaets arbejde også i top.
I dagene efter fik vi også den nødvendige hjælp.

2025年5月7日

Begravelses service からの回答

Kære Krista! tak for flotte anmeldelse - Den er vi glade for! Tak fordi vi måtte hjælpe og tak for tilliden! Vi ønsker jer alt det bedste fremover 🌸 Hilsen os alle i Begravelses Service

Super søde

Super søde, rare, og kompetende medarbejdere der arbejder der.
De er med hele vejen og altid på telefonen hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp

2025年5月14日

Kære Rasmus,

Mange tak for dine varme ord!

Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og nærværende, så du altid kan få hjælp, når du har brug for det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner fra alle os i Begravelses Service

5つ星のうち5の評価

I sørgede for et virkelig godt og trygt…

I sørgede for et virkelig godt og trygt forløb. Vi havde nogle særlige ønsker, og i fik det til at ske sammen med præst og 2 kirker. Det blev en meget fin dag og det betyder jo bare alt i såden en situation når man skal sige farvel. Stor tak herfra

2025年5月6日

Kære Lena

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at I oplevede forløbet som trygt og godt.

1000 tak for jeres tillid.

De varmeste hilsner
Alle os fra Begravelses Service

Kompetente og behagelige

Kompetente og behagelige , meget profesionelle mennesker

2025年5月7日

Kære David,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi gør os umage for at møde mennesker i en svær tid med nærvær og tryghed, så din feedback betyder meget for os.
De bedste hilsner - alle os fra Begravelses Service

5つ星のうち5の評価

Vores familie kan virkelig stærkt…

Vores familie kan virkelig stærkt anbefale Begravelses Service, der gjorde at hele forløbet blev styret sikkert igennem af en meget sympatisk bedemand, der gjorde alt for at vores familie slet ikke behøvede at tænke på/bekymre os om, at alle hjørner af bisættelsen forløb planmæssigt. Jeg/vi kan på det kraftigste anbefale, at bruge Begravelses Service, når man står og har allermest brug for hjælp!

2025年5月5日

Kære Anne,
Mange tak for jeres utroligt fine anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at I følte jer trygge og godt hjulpet gennem hele forløbet – Vi gør sig os for at tage alt det praktiske ansvar, så familien kan få ro og plads til at fokusere på det, der virkelig betyder noget i en svær tid.

Tak fordi I valgte os, og for at I tager jer tid til at anbefale os så varmt videre.

De bedste hilsner fra Begravelses Service

10 stjerner herfra

Igennem den sværeste tid, har Arne Leopold mildt, varmt og kærligt holdt mig og min familie i hånden i mere end bare én forstand. Arne har stået til rådighed på alle tidspunkter og han har sørget for, at der var styr på ALT og som pårørende giver det en enorm tryghed og ro at vide. Derudover har Arne en nænsomhed og omsorg, som skaber ro og han har en enorm respekt for den afdøde og dennes familie. Alle mine varmeste anbefalinger herfra.

2025年4月30日
自発的なレビュー

Begravelses service からの回答

Kære Martina - 1000 tak for stjernerne! Dem giver vi videre til Arne.
Tak fordi vi måtte hjælpe jer.
De varmeste hilsner fra os alle i Begravelses Service.

Meget tilfreds med Begravelses Service

Meget tilfreds med Begravelses Service, service og deres medarbejdere især Bo Holtenbang.

2025年4月11日

Kære Pia!
tak for de pæne ord - dem bliver Bo glad for at høre 🙌🏻 Tak fordi vi måtte hjælpe og tak for tilliden!
Vi ønsker jer alt det bedste fremover 🌸
Hilsen os alle i Begravelses Service

Bisættelse

Jeg var for nylig i en på mange måder vedrørende en nærståendes død. I den forbindelse fik jeg en udsøgt hjælp og service fra begravelses service. Jeg er derfor nu både lettet og tilfreds. Venlig hilsen Else Villemoes

2025年4月29日

Kære Else!
Tusind tak for så fin en anmeldelse 🌸
Dejligt at vi har kunne hjælpe på en tilfredsstillende måde - det er så vigtigt, at man føler sig tryg hele vejen igennem et sådan forløb. Tak for tilliden 🙌🏻
De varmeste hilsner fra os i Begravelses Service.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。