God og yderst professionel behandling ifm. min onkels bisættelse, hvor vi blev godt guidet gennem hele processen. Varm anbefaling herfra.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... もっと見る
企業が回答しました
I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... もっと見る
企業が回答しました
Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tak til Nina for et godt og behageligt…
Tak til Nina for et godt og behageligt samarbejde i en svær tid. Alt har fungeret helt petfekt

Var utrolig hjælpsom
Var utrolig hjælpsom, informativ og altid nem at komme i kontakt med. Meget venlig og imødekommende.

Tryg og enkelt
En god proces, hvor Brian fra Begravelsesservice skabte overblik og ikke gjorde tingene sværere, end de var. Hans behagelige og sobre facon gjorde forløbet til en så god oplevelse, som det nu var muligt under omstændighederne.

Begravelses service からの回答
Det var en god og professionel…
Det var en god og professionel oplevelse. Vi var i trygge hænder hos Nina. Kan KUN anbefale Begavelses Service.

Begravelses service からの回答
Der blev taget godt hånd om os som…
Der blev taget godt hånd om os som familie i en svær tid. Nina var rigtig god og hjalp med alle de spørgsmål vi måtte have. Bisættelsen var så fin og helt i vores fars ånd.

Tryghed, nærvær og professionel
Havde ikke forventet at jeg ville bruge trustpilot til at finde en bedemand. Men i forbindelse med min mors død, var det go-to for at finde en bedemand og jeg må sige, jeg oplevede den bedste og mest trygge service fra Nina.
Der var løbende check-in med mig, ift. evt. spørgsmål, status ift. præst og generelt bare hvordan jeg havde det.
Nina er gjort at noget helt særligt og yder tryghed i stor stil i en svær tid. Især for en som mig, der aldrig har været igennem tabet af en forældre før.

Begravelses service からの回答
Vi kunne ikke få en bedre Bedemand
Vi kunne ikke få en bedre Bedemand. Bo Holtenbang var helt igennem fantastisk. Utrolig venlig og hjælpsom. Vi vil gerne sige 1000 Tak til Bo Holtenbang for at John Bo Mikkelsen begravelse blive så utrolig smuk fyldt med kærlighed. Dét varmer hvors hjerter når vi fremover tænker på John Bo Mikkelsen begravelse. Michelle havde verdens dejligste far og jeg kunne ikke ønske mig en bedre mand i de 41 år vi var sammen. John Bo Mikkelsen vil altid være elskede og savnede. Bo Holtenbang af hvors hjerter 1000,1000 Tak for din store hjælp. Michelle og jeg vil altid tænke tilbage på begravelsen som et smut minde.

Begravelses service からの回答
Brian Rasmussen i Rødby har været den…
Brian Rasmussen i Rødby har været den mest empatiske og respektfulde bedemand man kunne ønske sig. Alle de bedste anbefalinger herfra

Meget fin sevice
Meget fin sevice. Venlige, imødekommende og professionelle. Jeg kan varmt anbefale dem.

Begravelses service からの回答
Brian var utrolig rolig og hjælpsom i…
Brian var utrolig rolig og hjælpsom i denne svære situation. Han havde tid og forståelse.
De gjorde et stort stykke arbejde for at give os som familie den støtte og nærvær til begravelsen.
Kun ros herfra

Begravelses service からの回答
I får alle min varmeste anbefaling
I får alle min varmeste anbefaling, men jeg vil især gerne takke Carsten. Han har om nogen været en enestående støtte og med en unik hjertevarme, i en svær tid for mig.
Hans empati og professionalisme har gjort, at jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet.
Carsten har ikke kun været der som en professionel, men også som en nærværende person, der har forstået mine behov og følelser. Hans evne til at lytte, rådgive og håndtere alle detaljer har lettet en tung byrde i en svær tid.
Jeg kan ikke takke ham nok for den hjælp, han har givet mig, og jeg anbefaler ham varmt til alle, der måtte have brug for støtte i lignende situationer.

Professionel service ved bisættelse
Meget ordentlig, hurtig og venlig service i forbindelse med vores mors bisættelse. Både Arne og kollega Simon gjorde, at vi følte os hørt og hjulpet på bedste vis. Tak!

Begravelses service からの回答
Nina fra begravelses service er super professionel været…
Nina fra begravelses service har været top professionel fra dag 1 af, hvor hun har hjulpet med alt omkring vores mors død.
Nina har været hurtig og hjælpsom og har hele tiden været på forkant.
Så min bror og jeg siger tusind tak for hjælpen omkring vores mors bortgang, og vil helt sikkert anbefale samt vende tilbage en anden gang, hvis der skulle blive brug for det.
Mvh. Morten og Claus Thomsen

Begravelses service からの回答
Kan helt klart anbefale begravelse…
Kan helt klart anbefale begravelse service, jeg blev hjulpet så fint fik styr på alt i forbindelse med en bisættelse af en empatisk og rådgivende bedemand.

Begravelses service からの回答
Vi havde en god oplevelse med…
Vi havde en god oplevelse med Begravelse service, hvor vi fik professionel og hurtig hjælp af bedemanden Arne Hansen, som guidede os trygt igennem forløbet. Vi kan helt klart anbefale Arne.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。