䌁業情報

1. 皎務顧問
  2. 蚘垳サヌビス

圓該䌁業による蚘述

BTW Fixers helpt E-Commerce ondernemers om legaal btw-vrij te dropshippen. Met onze BTW-fix besparen webshops tot wel 21% btw, volledig volgens de richtlijnen van de Belastingdienst en het officiële Kennisgroepen-standpunt over plaats van levering. Wij begeleiden ondernemers stap voor stap: van analyse van de webshop en leveranciers tot de administratieve inrichting en juridische borging. Ook zorgen we voor begeleiding bij de opvolging, zodat alles compliant blijft. Of je nu een starter bent of een gevestigde webshop runt: wij zorgen voor meer marge, minder rompslomp en maximale zekerheid. Bij BTW Fixers staat groei centraal — zonder zorgen over btw.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Zeer betrouwbaar en een goede prijs

Zeer betrouwbaar bedrijf voor de verlegging van de btw voor E-commerce. Ze zijn enorm vriendelijk en reageren snel op mailtjes voor al je vragen. Voor iedereen die dit ook graag wilt kan ik BTW Fixers enorm aanraden. Een eerlijke prijs voor de service die ze bieden.
Bedankt voor deze top service

2026幎4月1日

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, hebben fijne communicatie en zijn snel met dingen regelen.

2026幎1月27日

Btwfixers からの回答

Bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

5぀星のうち5の評䟡

Omar gaf snel en duidelijk antwoord op

Omar gaf snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen, ik zou Btwfixers zeker aanraden voor alle mede webshopeigenaren in de EU!

2025幎10月27日

Btwfixers からの回答

Hallo Che, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Top bedrijf

Top bedrijf! Werd na het aanvragen van de BTW Fix gelijk gekoppeld aan een goede boekhouder. Bedrijf reageert snel en professioneel.

2025幎10月17日

Btwfixers からの回答

Hallo Migs, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over BtwFixers!

Ik ben enorm goed geholpen met mijn btw-fix. Ze waren super behulpzaam en hebben mij stap voor stap door het hele proces begeleid. Elke vraag werd snel en duidelijk beantwoord, en het contact was altijd vriendelijk en professioneel. Echt een topservice — aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft met zijn btw-zaken!

2024幎11月12日

5぀星のうち5の評䟡

Alles verliep vlot en duidelijk

Alles verliep vlot en duidelijk , je kan altijd vragen stellen . Kan niet beter

2025幎9月9日

Btwfixers からの回答

Hallo Bart, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Alles duidelijk uitgelegd

Alles duidelijk uitgelegd, afspraken nagekomen en werk tot in de puntjes verzorgd.

2025幎9月5日

Btwfixers からの回答

Hallo Sannae, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Fijne service

Fijne service, goed bereikbaar en ondernemen snel actie.

2025幎8月7日

Btwfixers からの回答

Hallo Jonathan, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Snelle service

Dezelfde dag nog een gesprek ingepland. Alle stappen zijn erg duidelijk. Fijne service.

2025幎8月27日

Btwfixers からの回答

Hallo Alex, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Super goed geholpen door Omar

Super goed geholpen door Omar. Je merkt dat deze jongens weten waar ze over praten.

2025幎9月6日

Btwfixers からの回答

Hallo Yasser, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Is een Aanrader

Is een Aanrader

2025幎9月1日

Btwfixers からの回答

Hallo Hannan, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Mooie ervaring

Mooie ervaring met dit bedrijf, ben zeer tevreden, ik ben goed begeleid en alles werd goed uitgelegd

2025幎9月1日

Btwfixers からの回答

Hallo Said, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel! Ze hebben me geholpen om btw vrij te dropshippen. Alles werd duidelijk uitgelegd en binnen 3 dagen was alles afgerond.

2025幎9月4日

Btwfixers からの回答

Hallo Kithyon, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Goede ervaring

Goede ervaring, transparant en snelle service

2025幎9月4日

Btwfixers からの回答

Hallo Tommy, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Goede ervaring gehad met Marianne

Goede ervaring gehad met Marianne, heeft me alles zeer goed uitgelegd. Alles is goed gekeurd door de belastingdienst en ik kan nu zorgeloos verder.

2024幎11月22日

Btwfixers からの回答

Hallo Nick, bedankt voor je review. We waarderen je vertrouwen enorm en wensen je veel succes met het verder opschalen van je e-commerce business.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Transparant en goed bereikbaar.

2024幎10月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス