Top service. Wij kunnen alles vragen, telefonisch of via de whatsapp. Serginho komt concreet, kwalitatief op hoog niveau en kan mee denken in al je plannen die je hebt liggen. Communicatief uitermate... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb voor YoungBookies gekozen aangezien het mij een behoorlijk aantal uren per maand bespaart om hen in te huren. Door de boekhouding uit te besteden heb ik meer tijd om te focussen op andere zaken... ãã£ãšèŠã
Mijn oude boekhouder kostte 80 euro per maand en deed alleen mijn aangiftes, deze moest ik ook nog is zelf bijhouden. Youngbookies doet letterlijk voor 20 euro alles voor je bij houden, advies geven e... ãã£ãšèŠã
Ik kan Ideno van 100% aanbevelen. Ze communiceren transparant en eerlijk, en beschikken over uitgebreide vakkennis in diverse sectoren. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe boekhoudkundige vraa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
YoungBookies biedt ondernemers een eerlijke en transparante oplossing voor het uitbesteden van hun administratie. Wij begrijpen dat e-commerce ondernemers zich willen focussen op groei, marketing en sales, zonder zich druk te hoeven maken over de complexiteit van boekhouding en belastingen. Daarom nemen wij deze zorg volledig uit handen met een efficiënte, digitale en klantgerichte aanpak. ð Meer weten? Neem contact op en ontdek hoe wij jouw administratie slimmer en eenvoudiger kunnen maken!
é£çµ¡å
Daalwijkdreef 47, 1103AD, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- 0630165508
- serginho@ideno.nl
- youngbookies.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijn en professioneel contact gehad
Fijn en professioneel contact gehad. Duidelijke uitleg en snelle reactie op mijn vragen. Uiteindelijk voor een andere oplossing gekozen, maar de service was prettig.
Ideno is super
Ideno is super, heel eerlijk en vragen niet overal geld voor. Echt super gasten, kunnen ook alles regelen
Topservice!!
Ideno is snel, duidelijk en professioneel. Ze denken mee, geven goed advies en nemen alle zorgen rond administratie uit handen. Absoluut een aanrader voor elke ondernemer!
Ik kan Ideno van 100% aanbevelen.
Ik kan Ideno van 100% aanbevelen.
Ze communiceren transparant en eerlijk, en beschikken over uitgebreide vakkennis in diverse sectoren. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe boekhoudkundige vraagstukken, ze staan altijd klaar om te helpen.
Ideno begeleidt je van A tot Z en zorgt ervoor dat je administratie volledig inzichtelijk en op orde is. Oprecht de beste partner voor je boekhouding en ander financiële taken.
Deskundig
Pakt alles netjes op! Stelt goede vragen indien nodig ..
De meest eerlijke boekhouder die ikâŠ
De meest eerlijke boekhouder die ik ken, oprecht een topper zou niemand anders aanbevelen!
Prettige samenwerking en een boekhouderâŠ
Prettige samenwerking en een boekhouder die je áltijd wil helpen.
Goede boekhouder!
Goede boekhouder, legt je duidelijk dingen uit en beantwoord je vragen snel ð
Ik heb een goede ervaring met ze gehad
Ik heb een goede ervaring met ze gehad! Zeker een aanrader en als ik weer hulp nodig heb kom ik terug!!!
Zeer fijne samenwerking
Zeer fijne samenwerking, reageert snel en denkt altijd in oplossingen. Transparant in wat hij doet en verzorgt alles tot in de puntjes. Absoluut een aanrader voor ondernemers!
Perfecte Ecom boekhouder
Beste boekhouder met wie ik heb gewerkt reageert snel
Heeft overal solotions voor
Laat zien wat die doet en
Verzorgd alles prima! Zeker een aanrader voor ondernemers!
Top boekhouder
Goede boekhouder voor mijn ecommerce bedrijf! Heeft verstand van zaken en alles is op orde. Duidelijk en handig programma zorgt voor veel overzicht.
Erg goede service en behulpzaam
Aanrader
Als je vragen heb snelle reactie.
Boekenhouding is overzichtelijk ook voor jezelf.
En vragen of uitleg is bellen ook mogelijk.
Zeker een aanrader!
Top boekhouder
Top boekhouder. Informeert over wat niet duidelijk is voor mij
Top service en heeft echt verstand vanâŠ
Top service en heeft echt verstand van zijn vak ðð»
Great service âïžâïžâïžâïžâïž
Great service. Verstand van zaken. Transparant. Meedenkend.
Top service zeker aanrader voor je Ecom
Top service zeker aanrader voor je Ecom
Boekhouding en dergelijke
Serginho als boekhouder gehad
Serginho als boekhouder gehad, zeer tevreden!
Top service
Zeer klantvriendelijke boekhouder die kwaliteit levert!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ