䌁業情報

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Purchased in April, failed in September

I purchased my belt on April 6, 2026. The mechanism started to slip in September, 2026, so I contacted the manufacturer for assistance. I was told that the warranty is for 100 days only and the best they could do was offer a 10% discount. Given the asking price, this is a very poor value for money.

2026幎9月30日
5぀星のうち3の評䟡

Ik ben erin getrapt (dropshipping)

Ik ben erin getrapt. Zag NL staan, met een gelikte website en veel te blije reviews over snelle leveringen en prachtige kwaliteit, indruk wordt echt gewekt dat het uit NL komt. Na bestelling plaatsen zag ik ineens dat Yunexpress ermee aan de slag ging en dat het daardoor 2 weken zou duren. Helaas, toch dropshipping. Dankzij Lubach weet ik nu wat het is. Heeft een hele reis afgelegd vanuit China, zie nu dezelfde riemen staan van Temu en Ali express voor een schijntje. Het idee dat deze van mindere kwaliteit zouden zijn is niet geloofwaardig, als het in China wordt gefabriceerd. Riem zelf ziet er netjes uit, en toch ontvangen. Wijze les.

2024幎2月26日
5぀星のうち5の評䟡

goede riem

Mijn man bestelde deze riem. Ik stond er wat argwanend tegenover na het lezen van de recensies hier.
Maar hij is aangekomen en mijn man is heel content!
Mooie riem en handig door het speciale systeem.

2023幎11月8日
5぀星のうち2の評䟡

Prijs past niet bij kwaliteit! D

De bestelde riem was absoluut van ondermaatse kwaliteit. Print schuin ingedrukt, geen mooi leer en leek wel gewoon afgeknipt. De gesp moest zelf aangebracht worden maar drukknopen leken slap. Gelukkig gezien dat elk labeltjes en plastic verpakkingen onaangeroerd moesten zijn anders accepteren ze geen retour. Had de verzendkosten ad 5,95 ook al betaald en moest ook retourkosten (7,65) zelf betalen. Heb daar over ebeld met name ivm slechte kwaliteit(riem was 49,95 en was waardeloos) en kreeg een wat agressieve medewerkster aan de lijn. Ondanks mijn onderbuikgevoel over dit bedrijf heb ik het toch retourgestuurd. Ik heb wel mijn 49,95 terug gekregen en ben daar dan wel blij mee, maar ben dus 13,60 kwijt aan niets ; had geen kado voor zoon. Voortaan toch maar alleen bij het veilige, betrouwbare Bol kopen en altijd eerst review lezen.

2023幎9月7日
5぀星のうち5の評䟡

Op de naam Siebe Moeyaert is geen

Op de naam Siebe Moeyaert is geen bestelling geplaats en geen klacht binnen gekomen.
Wij verkopen alleen leren riemen. Reviews klachten bij de juiste webshop zetten en niet bij de eerste beste webshop wat er op lijkt een review plaatsen. Trustpilot hoort dit te controleren. En niet overal slecht reviews neer te zetten, die niet voor andere webshop bedoeld zijn.

2023幎8月10日
5぀星のうち1の評䟡

Je krijgt niet wat je hebt bestelt.

heb hier 2 buckles bestelt en een riem buckles waren zoals beschreven, maar de riem was niet wat ik heb bestelt op de foto en beschrijving was het een leren riem nou wat het is weet ik niet maar in ieder geval geen leer, ook de drukknoppen waren anders dan op de site druk knoppen laten ook makkelijk los en daar vragen ze 22,50 voor echt slecht en voelt als oplichterij, want ze sealen alles plus een doos vol plastiek en daar onder zit een briefje verstopt dat alles wat geseald is niet terug gesteurd kan worden als dat verbroken is, dus buckles moet je controleren door het zakjes in en een riem moet je proberen met een seal door het bevestigingspunt.
Mail beantwoorden gaat nog al traag te minste heb nog geen reactie terug gehad, en telefonisch zijn ze sowieso niet bereikbaar.
Na 2 dagen heb ik dan eindelijk reactie en de verkoper vind het normaal dat je iets krijgt wat ze in hun webshop niet eens verkopen.
Je word gewoon opgelicht met een foto van een kwalitatief goede riem van het merk tim belt en je krijgt een goedkope opgestuurd waar de drukkers niet eens van dicht blijven. En daar moet je volgens de verkoper maar blij mij zijn.

2022幎4月26日
5぀星のうち3の評䟡

Bij producten omschrijving extreem weinig gegevens zie je !

Bij producten zeer weinig omschrijving gegevens zie je, en op die manier trap je makkelijk in vervolgens bestel je die, en pas als je bestelde product in handen hebt zie je dat werkelijk niet dat is wat je echt dacht dat je wou of dat je op hun site/ of pagina ziet.
Bijv. bij zogenaamd leren-riemen die niet van echte kwalitatieve leer ze zijn maar wel van *genuine-leer* ( ! ), dat staat dus bij product omschrijving niet terwijl dat echt van grote wel belang is voor een klant die dat of wat vergelijkbaars bestellen wil ( ! ! )..
Vervolgens doet ze zeer slim om riem te verzegelen, en als je zegel verbreekt die riem je kan niet meer terug sturen etc.etc.etc.

2021幎12月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ