レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vår familj bokade flytt och flyttstÀd. Vi Àr supernöjda med personalen, dom var otroligt trevliga och serviceinriktade! VÀl utförd flytt och stÀd. Rekommenderas!

5぀星のうち1の評䟡

FlyttstÀdning under all kritik. HÃ¥rstrÃ¥n i kökslÃ¥dor, smutsigt golv och köksbÀnkar. Detta upptÀcktes i samband med flytt. Erbjöds att detta skulle Ã¥tgÀrdas nÀr jag redan börjat flytta in, och stÀdat s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick en tydlig och detaljerad offert som inkluderade tips och rÃ¥d med vÀldigt nyttig information dÃ¥ vi valde att packa allt sjÀlva. Det var trevliga, artiga och vÀldigt duktiga flyttkillar som... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越業者
  2. ハりス クリヌニング業
  3. 匕越し・倉庫保管業
  4. セルフストレヌゞ斜蚭
  5. 運茞サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Flytt & BudCenter flyttfirma Uppsala sedan 40 år arbetar för att vara den ledande partnern inom flytt och transporttjÀnster. Till vår vision hör också att alltid kunna tillhandahålla överlÀgsen kvalitet, sÀkerhet och flexibilitet för våra kunder - vår målsÀttning Àr inte att vara störst utan att vara bÀst. Det strÀvar vi efter genom att bli kÀnda för vår kompetens och vårt engagemang. Vårt mål Àr att alltid leva upp till, och gÀrna övertrÀffa, de förvÀntningar våra kunder har på våra åtaganden.

3.9

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vår familj bokade flytt och flyttstÀd!

Vår familj bokade flytt och flyttstÀd.

VÀl utförd flytt och stÀd. Rekommenderas!

2026幎2月20日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Stort tack för ditt förtroende och för att du delar din upplevelse!

Vi Àr otroligt glada över att du Àr nöjd – det Àr precis den kÀnslan vi vill att alla vÃ¥ra kunder ska ha.

Tack för att du valde oss, och varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち1の評䟡

FlyttstÀdning under all kritik

FlyttstÀdning under all kritik. Hårstrån i kökslådor, smutsigt golv och köksbÀnkar. Detta upptÀcktes i samband med flytt. Erbjöds att detta skulle åtgÀrdas nÀr jag redan börjat flytta in, och stÀdat sjÀlv. Rekommenderas inte.

2026幎1月26日

Hej Ann,

Tack, din återkoppling Àr viktig för oss och hjÀlper oss att fortsÀtta leverera högsta möjliga kvalitet. Vårt mål Àr att varje upplevelse ska motsvara den nivå vi alltid strÀvar efter.

Uppdraget bokades av sÀljaren, och i samband med slutfört arbete erbjuds alltid genomgång på plats för att sÀkerstÀlla att allt Àr i önskat skick. Den möjligheten avböjdes av sÀljaren vid tillfÀllet. NÀr vi senare tog del av synpunkterna erbjöd vi sjÀlvklart åtgÀrd enligt vår garanti.

Vi vÀrnar om hög kvalitet i varje uppdrag och tar med oss din återkoppling i vårt fortsatta arbete.

VÀnliga hÀlsningar,
Robert S.

5぀星のうち5の評䟡

Bra information och genomfört uppdrag

Bra information vid bokning. JÀttebra genomförd flyttstÀdning och uppföljning av uppdraget.

2025幎9月13日

Hej Ann-Charlotte!

Tusen tack för visad uppskattning, det glÀdjer oss att du Àr så nöjd med oss då vi strÀvar efter perfektion!

Varmt vÀlkommen åter i framtiden!

Micke BudCenter

5぀星のうち5の評䟡

Very serviceminded both on the

Very serviceminded both on the telephone upon ordering their services and on the actual moving date. Fast and proffessional moving guys. I can really recommend their service!

2024幎11月11日

Hej Monica,

Tusen tack för visad uppskattning! Du Àr varmt vÀlkommen i framtiden.

BuCenter

Otroligt nöjda med BudCenter

Otroligt nöjda med BudCenter! BudCenter anlÀnde i tid, bra genomgång innan flytten startade , de lyssnade på mina önskemål och Àven framme vid lÀgenheten placerades alltså möbler och kartonger exakt dÀr vi ville ha dem! Jag hyrde kartonger och fick klistermÀrke för att mÀrke ut allting! Tveka inte en sekund på BudCenter!

2024幎6月13日

Hej Shwan,

Stort Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas!

Vi önskar dig en trevlig sommar och varmt vÀlkommen åter.

5぀星のうち5の評䟡

Fick en flyttstÀdning utförd.

Fick en flyttstÀdning utförd.
Är vÀldigt nöjd, jÀttebra utfört.
Rent och fint överallt😃

2024幎6月11日

Hej Ylva,

Stort tack för visad uppskattning! Det var ett nöje att få hjÀlpa er med stÀdningen och flytten.

Du Àr varmt vÀlkommen i framtiden och som återkommande kund har du sjÀlvklart en liten rabatt!

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick en tydlig och detaljerad offert

Vi fick en tydlig och detaljerad offert som inkluderade tips och råd med vÀldigt nyttig information då vi valde att packa allt sjÀlva.

Det var trevliga, artiga och vÀldigt duktiga flyttkillar som dök upp på flyttdagen. Dom var oerhört varsamma med vårt bohag vilket uppskattades av oss gamlingar. (pensionÀrer)

Tack till er alla på Budcenter för hjÀlpen med flytten!

2024幎3月13日

Bara bÀst!

Bara bÀst! Trevliga ,komunikativa, effektiva i både utförande och logistik. Kan inte hitta superlativer nog.

Budcenter Uppsala rekommenderar jag till alla.

Fick dem rekommenderade av en bekant och Budcenter Uppsala övertrÀffade mina förvÀntningar som var mycket högt stÀllda.

Professionell och trygg flytt hela vÀgen.

2023幎5月18日

Hej Joakim!

Tusen tack för er fina recension, det uppskattas!

Varmt vÀlkomna i framtiden om ni behöver flytt eller stÀdhjÀlp!

5぀星のうち5の評䟡

Flyttfirman med bÀsta service och kvalite

Den hÀr veckan (inkl helgen) gick Ã¥t att flytta till nya lÀgenheten och stÀda gamla. Flytten gick sÃ¥ bra och smidigt tack vare dom hÀr fantastiska 4 killar och bud & flyttfirman Budcenter i Uppsala. Dom gjorde ett sÃ¥ fantastiskt jobb i tisdags med packningen, demonteringen, flytten och monteringen att min kÀra fru sÀger till mig varje gÃ¥ng hon lÀgger upp en porslin eller glas ”wow vad grymma dom Àr som fixade det sÃ¥ otroligt bra”. Dom startade 8:30 och blev klara exakt on Time kl 18:00. Riktigt bra service och högsta kvalitet ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ! Tack sÃ¥ jÀtte mycket Budcenter och stort tack Micke & Robban!

2023幎2月28日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Hej Ali och Stort Grattis till er nya bostad!

Tack för ert fina omdöme och visad uppskattning, det glÀdjer oss att ni Àr så nöjda med vår service!

Varmt vÀlkomna åter i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Flytt från Sverige till Tyskland.

Vi flyttade utomlands, från Uppsala/Sverige till Hamburg/Tyskland och hade ett fullt möblerat hushåll.

BudCenters tjÀnster var i toppklass!

Packning, flytt och uppackning har anpassats flexibelt för att matcha alla våra önskemål och behov.

BudCenter hade ett mycket professionellt och vÀnligt team. Flyttkillarna var vÀldigt trevliga!

Vi har inga klagomål alls och Àr oerhört nöjda! Rekommenderas!

Jan Graeff

2022幎12月21日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Hej Jan. Tack för ditt omdöme!

Det var ett nöje att få hjÀlpa er med flytten till Tyskland! Varmt vÀlkomna åter om ni Àr i behov av våra tjÀnster.

Mvh Mikael

5぀星のうち5の評䟡

Stort Tack till er på Budcenter!

Vi Àr så tacksamma för er på Budcenter!

Med personlig service utöver det vanliga var alla professionella, smidiga och tålmodiga, med glimten i ögat.

Ni hade fingertoppskÀnsla och tog hÀnsyn samtidigt som alla var effektiva och hade attityden att ingenting var omöjligt!

Allt var uppbyggd kring tydliga arbetsfördelningar och det var lÀtt att kommunicera.

Vi kÀnde ett stort förtroende. Ni underlÀttade mycket i den jobbiga process som det innebÀr att flytta.

Vi rekommenderar er gÀrna. Likaså vad gÀller flyttstÀd. Det blev skinande rent.

STORT TACK från oss!

HÀlsningar från hela familjen Tenstam

2022幎9月30日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Tack Kathleen och familjen Tenstam för ert fina omdöme!

Det var ett nöje att få hjÀlpa er med detta uppdrag! Vi står till er tjÀnst och ni Àr varmt vÀlkomna nÀr det blir aktuellt.

Tack för kaffet och bullarna, det uppskattades av flyttkillarna! :-)

Mikael BudCenter

Flytt från Uppsala till Lyon i

Flytt från Uppsala till Lyon i Frankrike.

BudCenter var vÀldigt flexibla och flytten anpassades helt till mina tider, önskemål och förutsÀttningar.

Jag valde BudCenter för att det var viktigt för mig att flytten skedde direkt efter att jag hade hittat en lÀgenhet i Frankrike.

Flytten gick raka vÀgen ner till Lyon och bara ett par dagar senare var allt framme, vÀlbehållet och lossat i min nya bostad!

Jag skulle absolut vÀlja BudCenter igen för en utlandsflytt. Har redan rekommenderat er till vÀnner och bekanta!

Tack till dom trevliga killarna som utförde flytten! :-)

Carina

2022幎7月14日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Tusen tack Carina för ditt fina omdöme!

Er positiva feedback Àr viktig för oss då vi strÀvar efter att hålla en hög servicenivå.

Flyttpersonalen hÀlsar så gott och vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

5぀星のうち4の評䟡

Proffsiga men bitvis slarviga

Proffsigt bemötande i flytten, tydlig offert utan tveksamheter. Relativt dyra men Àndå prisvÀrda.
Stort minus på ett par skadade möbler och ett par vÀggar som inte nÀmndes under flytten men som vi sjÀlva fick upptÀckta i det hus vi flyttade från. I slutÀndan stod vi och spacklade samt målade dÀr möbler gått in i vÀgg.

2022幎10月21日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Hej Tommie och tack för ditt omdöme, det uppskattas.

BudCenter Àr företaget med drygt 40 års erfarenhet och för dig som stÀller krav på trygghet och kvalité.

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd, vi strÀvar efter att vara bÀst och det till ett marknadsmÀssigt pris.

Det var tråkigt att höra om din upplevelse och vi har nu vidarebefordrat Àrendet till vår flytt-avdelning. VÀnligen notera att personalen på plats inte var medvetna om detta, då hade vi naturligtvis informerat dig direkt.

Du som kund Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig direkt till vår kundtjÀnst om något intrÀffar, vilket Àr ytterst sÀllan. Men om så sker ser vi till att lösa Àrendet på bÀsta vis och vi Garanterar att du blir tillfredsstÀlld och belåten!

VÀlkommen nÀr det blir dags att flytta igen, vi ser sjÀlvklart till att ordna med en liten rabatt!

Ha en fortsatt bra dag! 😊

Mvh Mikael

SuverÀn flyttfirma!

SuverÀn kundservice med ett personligt besök!

Flyttpersonalens laganda, glada sÀtt och humör kombinerat med sÀttet att utöva arbetet var optimalt!

Vi har redan rekommenderat denna skickliga och seriösa flyttfirma till våra bekanta och Àven tackat vår mÀklare LÀnsfast som tipsade om BudCenter som deras flytt och samarbetspartner.

Jan Agerhorn, Marita Prokop Knivsta

2022幎9月27日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Hej Jan och Marita! Tack för omdömet!

Lunchen ni bjöd på uppskattades verkligen av killarna och dom hÀlsar så gott! :-)

Micke

Mycket vÀl utförd flytt!

Tack för en vÀl utförd flytt! Allt gick galant och vi Àr vÀldigt nöjda.

Vi kommer garanterat anlita Budcenter igen!

Ulrika S.

2022幎10月3日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Tack för omdömet Ulrika, det uppskattas!

Ni Àr varmt vÀlkomna åter!

5぀星のうち5の評䟡

Rekommenderas! Bra service och trevligt bemötande!

Tack till er alla på Budcenter för hjÀlpen med flytten!

Varma hÀlsningar Arne och Eva Andersson

2022幎10月7日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Tack för det fina omdömet och ett stort grattis till den nya och fina bostaden! Mvh Robert

Mycket nöjd!

Mycket nöjd!

Tack för packhjÀlpen och flytten, det var ovÀrderligt!
Varma hÀlsningar till flyttkillarna!

2022幎5月5日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Tack Johanna! Dom hÀlsar tillbaka och tackar Àven för kaffet och fikat! :-) Mvh Robert

Mycket trevlig kundservice!

Mycket trevlig kundservice och helt underbar personal!

Har redan rekommenderat budcenter till mina vÀnner som ska flytta inom kort.

/Anna

2022幎5月4日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Hej Anna! Tack för ditt fina omdöme, det uppskattas!

Mvh Micke BudCenter

5぀星のうち5の評䟡

Rekommenderas! Mycket vÀl utfört!

Punktliga, professionella, mycket trevligt bemötande och mycket bra arbete!

Vi Àr mer Àn nöjda och kan varmt rekommendera BudCenter flyttfirma i Uppsala.

2022幎3月7日

Budcenter flyttfirma Uppsala からの回答

Tack för ditt omdöme. Det glÀdjer oss att ni var så nöjda! Ni Àr varmt vÀlkomna tillbaka nÀr det blir dags att flytta igen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。