äŒæ¥ãåçããŸãã
Prijs is prima De service is prima .na dat ik mijn bestelling heb ontvangen . En bleek dat die beschadigd is heb ik contact genomen en ben snel geholpen product terug gestuurd en heel snel een nieuwe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Budgetheld is een betrouwbare tweede kans winkel voor gecontroleerde retourproducten voor in huis. Wij bieden goede producten opnieuw aan voor een scherpe prijs, omdat een beschadigde doos of retourzending niet hoeft te betekenen dat een product geen tweede leven verdient. Elk product wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat het op Budgetheld.nl komt. We zijn duidelijk over de staat van het product, eerlijk over de prijs en houden niet van opgeblazen kortingen of mooie praatjes. Gewoon goede retourdeals waar je blij van wordt. Zo helpen we jou besparen en geven we producten die nog prima zijn een nieuwe kans.
Kiefteweg 1B, 7151HT, Eibergen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik ben toevallig op jullie gestuit tijdens een zoektocht op marktplaats. Producten besteld en per ongeluk een product dubbel. Retour aangemeld en alles netjes geregeld en terug gestort. Top. De rest heb ik gehouden en functioneert super!
Snel geleverd, product ziet er als nieuw uit en werkt prima!
Snel en goed geleverd, hier gaan we vaker bestellen.
Snelle levering, goede produkten voor een prima prijs! Ik ga vaker naar deze website...

Budgetheld ããã®åç
Geweldige service, snel afgehandeld. Goed te bereiken, ik zal zeker vaker bestellen.
Ga zo door ð

Budgetheld ããã®åç
Goede kwaliteit/ prijsverhouding en snelle levering

Budgetheld ããã®åç
Snelle levering, nieuwe producten tegen een tweede kans prijs, top verpakt snelle service

Budgetheld ããã®åç
Prijs is goedkoper dan andere. Héél snel geleverd! Jammer dat er geen gebruikshandeiding erbij zat maar het product lijkt als nieuw! Ook jammer dat er geen knopje "Geen cookies" bij de cookies was. Ik heb honderden Gerechtvaardigd Belang cookies handmatig moeten uitzetten. Grrr!

Budgetheld ããã®åç
Echt bizar hoe snel mijn bestelling werd geleverd, geen idee of dit standaard is maar ik heb mijn producten âS ochtends besteld en âS middags al in huis! En top producten supernetjes verpakt en gloednieuw voor een miniprijsje. Ik kan het iedereen aanbevelen

Budgetheld ããã®åç
Ik was zwaar onder de indruk van deze webshop. Persoonlijk contact, 2de handsproducten die er als nieuw uitzien. Snelle levering

Budgetheld ããã®åç
Ik had een kruimeldief gekocht maar deed het niet. Ik kreeg mijn geld terug en hoefde het ook niet terug te sturen

Budgetheld ããã®åç
Bezorgen de volgende dag?
Dat lukte helaas niet doordat de bezorgdienst er een zootje van maakt.
Door budgetheld opgepakt en een prima oplossing geboden.
Mijn vorige review was onterrecht negatief.

Budgetheld ããã®åç
Ik ben heel tevreden over budgetheld! De communicatie en klantenservice zijn perfect. Ik ben fan!

Het is optijd verzonden.
Goed verpakt,
De automatische kattenbak werkt prima.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã