Mobiel van Budget Thuisレビュー

2,050
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Het gaat om Energie. Ze worden ieder jaar duurder, en de adviezen voor maandelijkse betalingen deugen van geen kant. Maanden lang aangeven dat het bedrag naar beneden kan,en dan bij de jaar afrekenin... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf is oplichterij. Ik heb geld gestort om telefoontjes van buiten de Europese Unie te ontvangen, en mijn contract met hen is al afgelopen. Het geld staat nog steeds op mijn rekening, maar ze... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn telefoon doet het altijd! Er is 1 nadeel,ik kan geen o9oo nummers bellen ,dan moet je extra tegoed aanschaffen.liever betaal ik bij mijn abonnement maandelijks meer zodat ik echt alles kan belle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super netwerk, altijd bereik en voordelig. Alles goed en snel geregeld. Vandaag een kaartje als bedankje gekregen en er kan zelfs een gratis kaartje gestuurd worden om iemand blij mee te maken.

企業情報

1. 住宅用公共施設
  2. 移動体通信事業者

当該企業による記述

Mobiel is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij Budget Thuis bel en stream je onbeperkt op het betrouwbare 5G-netwerk van KPN, met landelijke dekking. Geen haperingen, geen verrassingen op je rekening. Gewoon zorgeloos streamen en bellen. Budget Thuis. Het huismerk voor mobiel.

連絡先

(2,050)

過去12か月のレビュー数: 450

レビューを書く

Budget Internet is een ramp

Budget Internet is een ramp.

Ik adviseer niemand om budget internet te nemen. Een heel jaar lang problemen met de MODEM, niet opgelost met een nieuwe modem. Soort internet knipperlicht, aan - uit - aan. Bij andere providers NOOIT last van gehad.
Dan het ERGSTE, als je jaarcontract eindigt staat bij mijn contracten dat je contract komt te verlopen op .... datum. En dat je dus geen contract meer hebt. Maand later moet je betalen want 'je stapt over op een variabel contract, dat staat in de kleine regeltjes'.

MEGA onduidelijk omdat bij 'Mijn contracten', hier NIKS over staat.

Budget Internet krijgt een dikke dikke onvoldoende, ik zal nooit meer klant worden bij jullie

2026年1月7日

Beste Nasser,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat je zoveel problemen hebt gehad met je internetverbinding en de onduidelijkheid rondom je contract. Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend.

Ik wil je graag laten weten dat deze review bij de afdeling Internet hoort. Ik reageer vanuit de mobiele afdeling, waardoor ik je dossier en situatie helaas niet inhoudelijk kan nakijken of aanpassen.

Om je klacht goed te laten oppakken en samen naar een oplossing te kijken, raad ik je aan om even rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice via 020-205 5555. Mijn collega’s van de internetafdeling kunnen je verbinding en contract meteen voor je controleren en je verder helpen.

Nogmaals sorry dat je deze ervaring hebt gehad – we willen dit natuurlijk graag voor je rechtzetten.

Goede en duidelijke hulp

Goede en duidelijke hulp. Alyssa was vriendelijk en heeft mij snel geholpen. Bedankt!

Beste Abomores,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat Alyssa je zo goed heeft kunnen helpen 😊

5つ星のうち5の評価

Was a good conversartion and very…

Was a good conversartion and very useful and Hajar was efficent so thank you

Dear Val,
thank you for the great review! We're very happy to hear that you had a good conversation and that Hajar was able to help you out :)
kind regards,

5つ星のうち5の評価

Hajar heeft me goed geïnformeerd

Hajar heeft me super goed geïnformeerd

Beste Consumer,
Bedankt voor de mooie review!
We zijn blij om te horen dat onze topper Hajar je goed heeft geholpen :)

Hajar topper!!

Beste SK,
Bedankt voor je mooie review!
We zijn blij dat jij ook tevreden bent over onze topper Hajar :)
We zullen het aan haar doorgeven ;)

5つ星のうち1の評価

Ik ben een hele boze klant

Ik ben een hele boze klant die al 2 maanden op een simkaart zitten wachten die opnieuw is aangevraagd zelfs de aanvragen moet vier keer opnieuw gedaan worden en tot heden nog steeds geen simkaart Dit is in het verleden vaker gebeurd als je een simkaart aanvraagt wordt deze gewoon niet verstuurd ook al beloven ze van wel als je contact opneemt dan hebben ze altijd wel weer een probleem of hij ligt nog op het bureau of hij is niet verstuurd of ze hebben helemaal niks gedaan maar Je betaalt wel Ik begin een beetje zat te worden en ben in staat om over te stappen naar een andere provider want dit is gewoon lapzwantserij

Beste Nick,
Het spijt ons zeer dat je al zo lang op je simkaart wacht en dat dit meerdere keren opnieuw is aangevraagd. We begrijpen volledig dat dit frustrerend is en dat dit je vertrouwen schaadt. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
We willen dit graag rechtzetten en samen met jou kijken naar een gepaste oplossing. Je kan ons een email sturen of contact opnemen met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

5つ星のうち4の評価

Contract was door gelopen door…

Contract was door gelopen door miscommunicatie is keurig verholpen door Hajar.

2026年2月3日

Beste W. de Bie,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat Hajar je goed heeft kunnen helpen :)

5つ星のうち5の評価

Heel erg goed geholpen door Alyssa!

Heel erg goed geholpen door Alyssa!

Beste Tay,
Bedankt voor de mooie review!
We zijn erg blij om te horen dat Alyssa je zo goed heeft geholpen :)

5つ星のうち4の評価

Bot slecht, persoon goed

De bot was slecht en vervelend, maar zodra er een persoon (Alyssa) naar keek was ik snel goed geholpen.

Beste Stein,
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de bot als vervelend is ervaren — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat Alyssa je daarna snel en goed heeft kunnen helpen. We nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Dank je wel dat je dit met ons deelt!

Bedankt Alyssa

Alyssa Hielp me door alle vragen heen via de chat optie

Beste Tatiana,
Bedankt voor je mooie review!
We zijn blij om te horen dat Alyssa je goed heeft kunnen helpen :)

Snel en kundig

Beste Valen,
Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je snel en kundig geholpen bent. :)

5つ星のうち5の評価

Heel behulpzaam top gast die hajar en…

Heel behulpzaam top gast die hajar en heel vriendelijk

2026年1月29日

Beste Marceliano,
Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat onze topper Hajar je goef heeft geholpen. We zullen het zeker aan haar doorgeven! :)

5つ星のうち1の評価

Mensen neem een Betrouwbare Provider…

Mensen neem een Betrouwbare Provider zoals KPN Nederland. Dit Budget mobile lijkt aannemelijk maar het is stres op stres situatie. Internet die niet werkt. Verbinding die uitvalt. Klanten service onbereikbaar. Klantenservice onverstaanbaar door medewerkers met vlug sprekende een sterk Japans of Surinaams accent. In 1 woord vreselijk. Bespaar jezelf tijd en hoofdpijn en negeer Budgetmobile Acties!

2026年1月29日

Beste heer/mevrouw,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat je zoveel problemen hebt ervaren met de verbinding en onze klantenservice — dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest. Je feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening en bereikbaarheid verder te verbeteren. Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen zodat we kunnen meekijken naar je situatie, dan helpen we je graag verder.

Goed gesprek

Goed gesprek, behulpzaam bij de opzegging

Beste Ineke,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u het gesprek als goed heeft ervaren en dat we u behulpzaam konden ondersteunen bij de opzegging. We waarderen uw feedback en staan uiteraard voor u klaar als we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen.

5つ星のうち5の評価

Wat is Hajar een fijne hulp

Wat is Hajar een fijne hulp! Hij reageert snel, zorgt dat hij goed geinformeerd is en heeft oog voor detail.

Echt een topper!

Beste Family Bouwman,
Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat Hajar zo snel reageert, goed geïnformeerd is en oog heeft voor detail. Een groot compliment — dat geven we zeker aan haar door. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! 😊

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker, snelle hulp, helemaal top! Geholpen door Maryem

Beste Nancy,
Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat Maryam u vriendelijk en snel heeft geholpen. We geven dit compliment graag aan haar door. Fijn dat u zo tevreden bent — daar doen we het voor! 😊

5つ星のうち5の評価

Vraag over mobiele telefoon …

Hajar heeft mij geholpen met de vragen die ik had en dat gesprek is prettig verlopen

Beste Jose,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat Hajar u goed heeft geholpen met uw vragen en dat het gesprek prettig is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs en staan uiteraard klaar als we u nog ergens mee kunnen helpen. 😊

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke man genaamd Hajar in de chat, met gepaste humor. Heel behulpzaam.

Bewerkt: excuses, vriendelijke mevrouw.

Beste Auke,
Dank u wel voor deze leuke review! Wat fijn om te horen dat Hajar u vriendelijk en met gepaste humor heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat onze service niet alleen behulpzaam is, maar ook prettig aanvoelt. Uw compliment geven we zeker aan haar door. Graag tot een volgende keer! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。