Duidelijkheid in de gesprekken met de servicedesk en aansluiten ging in 1 keer goed en bleef daarna ook stabiel . Wat niet in het contract voor het tweede jaar is opgenomen, is de €5 korting die je kr... もっと見る
企業が回答しました
OK: Energie provider met een goed direct informatief systeem als de klant iets wil raadplegen bijv. energie verbruik. Goede tips voor de om zuiniger verbruik te kunnen realiseren. Minder: -Prijs... もっと見る
企業が回答しました
Sinds begin dit jaar stroom van Budget ze hebben een goede overzichtelijke app waarmee je precies kunt bijhouden wat de kosten zijn en wat je verbruik is. Tevens nu actie in het weekend gratis stroo... もっと見る
企業が回答しました
Hallo, wij zijn Budget Thuis. Wij zorgen voor je energie, internet, tv en bellen. We maken het simpel, betaalbaar én groen. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. We doen dit al jaren op een no-nonsense manier. Hierbij staat gemak voor de klant voorop. Dat zit in ons DNA. Bewust kiezen voor Budget Thuis betekent kiezen voor zowel kwaliteit als betaalbaarheid. En combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Wij helpen je om meer tijd en geld over te houden voor leuke dingen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.
Reguliersdwarsstraat 58A, 1017 BM, Amsterdam, オランダ
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Opdringerige verkoopster aan de deur die doen als of ze van de gemeten zijn en niet een colporteur aan de deur. Dan doen als of er een brief is gestuurd ongeveer 2 maanden geleden en dat ik er niet op had gereageerd. en probeerde informatie te ontfutselen wat ik per maand betaal. Duidelijk gemaakt dat ik geen interesse had.
Echt tijd om colporteur schap permanent te verbieden.
We zijn een jaar klant geweest voor internet en tv bij budget thuis. Dat was opzicht prima. De nare ervaring begon bij het terug sturen van de apparatuur. Na het afgelopen contract kreeg ik een mail dat ik de apparatuur moest terug sturen. Dit hèb ik een paar dagen later gedaan met de QR code in de mail. Hierna kreeg ik een mailtje dat de apparatuur nog niet terug was. Ik dacht misschien nog niet goed verwerkt. Week erna een 2e herinnering en een dreigement dat er een boete zou volgen. Geen mogelijkheid tot reply in de mail en ook geen e-mail adres op internet te vinden. Heel bezwaarlijk. Ik heb toen een chat gestart. Omdat ik op vakantie ben kon ik niet direct het verzendbewijs tonen. In de chat gaf de medewerker echter aan dat zij de apparatuur wel degelijk hebben ontvangen op locatie. Ik dacht dus dat het bij deze opgelost zou zijn. Niets is minder waar. Krijg ik een week later weer een mail dat ik alles genegeerd zou hebben en er nu 99 euro wordt geïncasseerd van mijn rekening. Schandalig. Klacht ingediend bij budget thuis en de chat (die ik gelukkig heb opgeslagen) meegestuurd. Echter duurt het minimaal 5 werkdagen voordat ze antwoord geven !!
Bedrijf komt afspraken niet na, geen internet op toegezegde dag. Vervolgens afspraak gemaakt voor een monteur en een bevestiging krijgen met een totaal andere dag. Na 5 dagen na de activatiedatum een mail gekregen dat we online zijn. Vervolgens een schammele compensatie van €5,00 krijgen. Tevens geen welkomstcadeau krijgen, terwijl daar wel voor gekozen is bij het afsluiten van het contract.
Daarna meerdere malen geen internet gehad en tot slot werkt na de laatste keer dat het internet niet deed de televisie niet meer. Mediabox is kapot...
Klantenservice begrijpt niet hoe ze service moeten verlenen, beginnen over het aanbieden van andere diensten terwijl de klacht nog niet eens behandeld is en er nog geen oplossing is geboden. Aansluitend wordt de chat verbroken terwijl het gesprek nog niet eens klaar was.
Ofterwijl: begrijp nu ook waarom het Budget heet... nooit meer budget voor mij.
Ik ben sinds juni 2025 met budget bezig om de storingen op het internet op te lossen. De eerste storingen waren er kort na het overlijden van mijn vrouw in juni 2025. Het is nu eind april 2026. Een monteur is een aantal keren geweest. Ik heb van mijn klachten een screenshot gemaakt. Ik heb alles om het contract te ontbinden.
We hebben sinds dat we voor budget internet gekozen hebben, vanwege de aantrekkelijke prijs problemen. Steeds weer opnieuw. Gisterenavond geen menu mogelijk en geen netflix, geen opname maken was mogelijk, of uitgesteld kijken. Vanochtend doet niets het meer. Het is zaterdag en ze zijn in het weekend onbereikbaar. We hebben al regelmatig harde resetten moeten uitvoeren. Ik ben het helemaal zat. Voorheen hadden we KPN, duur, maar het werkte altijd. Goedkoop is duurkoop. Wat moeten we doen om gewoon zonder problemen onze TV te gebruiken? In de weekenden niet bereikbaar.

Budget Thuis からの回答
Tv beeld loopt herhaaldelijk vast plus elke avond wel weer een keer dat er helemaal geen verbinding meer is. En blikken geluid, vooral bij hogere vrouwenstemmen (zoals die van de HEMA reclame) doet het geluid haast pijn aan je oren. Ik word hier niet echt vrolijk van, lekker relaxed onderuit gezakt tv kijken is er niet bij.

Budget Thuis からの回答
Mijn ervaring met Budget Internet en vast bellen is helaas ronduit teleurstellend, vooral wanneer je gebruik wilt maken van vaste telefonie via een eigen modem/router.
Gisterochtend zijn wij overgestapt naar internet en bellen via Budget Thuis. Omdat onze ervaringen met Budget Energie eerder positief waren, gingen we ervan uit dat dit ook goed geregeld zou zijn. Dat bleek helaas een misrekening.
Internet was redelijk snel werkend te krijgen op ons eigen modem, dus dat gaf nog vertrouwen. Maar zodra het op telefonie aankwam, begon de ellende pas echt. Bij contact met de helpdesk werd doodleuk meegedeeld dat het nog wel 3 tot 4 dagen kon duren voordat vaste telefonie actief zou zijn. Dat vind ik persoonlijk onacceptabel — zeker als je overstapt met de verwachting dat een complete dienst gewoon direct functioneert.
Later die avond bleek via de portal dat telefonie kennelijk toch actief moest zijn, aangezien ik het vaste nummer al kon doorschakelen naar mobiel. Dat maakte het verhaal van de helpdesk alleen maar verwarrender en bevestigde vooral het gebrek aan duidelijke communicatie.
Voor mensen die hun netwerk professioneel willen inrichten met een eigen modem of router wordt het vervolgens nog frustrerender. Voor vast bellen via VoIP heb je de juiste SIP-instellingen nodig, zoals gebruikersnaam, wachtwoord, registrar en proxygegevens. Budget Internet weigert echter deze gegevens te verstrekken.
Dat is niet alleen bijzonder klantonvriendelijk, maar ook moeilijk te begrijpen omdat providers volgens de regels rondom vrije modemkeuze verplicht zijn om klanten de mogelijkheid te geven eigen apparatuur volledig te gebruiken — inclusief telefonie. In de praktijk lijkt Budget Internet daar weinig boodschap aan te hebben.
De helpdesk maakt dit alles nog erger. In plaats van technische ondersteuning of enig begrip krijg je vooral standaardreacties zoals: “Lees de handleiding er maar op na.” Er is weinig inhoudelijke kennis merkbaar en al helemaal geen inlevingsvermogen voor klanten die net iets verder kijken dan alleen de standaard meegeleverde apparatuur.
Als je simpelweg plug-and-play wilt zonder vragen te stellen, zal het misschien voldoende zijn. Maar voor mensen die zelf hun netwerk beheren en verwachten dat een provider transparant en professioneel handelt, is vast bellen via Budget Internet echt een crime.
Kort samengevat:
Internet: acceptabel
Activatie vaste telefonie: traag en slecht gecommuniceerd
Vast bellen via eigen modem: frustrerend en onnodig moeilijk
Helpdesk: weinig kennis, weinig oplossingsgericht
Transparantie over SIP-gegevens: zwaar onvoldoende
Ik had eerlijk gezegd veel meer professionaliteit, duidelijkheid en service verwacht.
Mede naar aanleiding van de reactie van Budget, opnieuw contact gezocht met het bekende nummer. Maar ook nu weer een reactie van: zie de handleiding bla bla bla bla...
Dus, ondanks de mooie reactie, wenste Budget Internet en dan met name vast bellen, NIET de gegevens te verstrekken die zij, vanuit de wet gebruik eigen modem, verplicht zijn om te geven.
Kortom: een HELE SLECHTE service...

Budget Thuis からの回答
Ten eerste is het WiFi signaal heel erg slecht en ten tweede krijg ik eerst een factuur van 26 euro en de maand erop een factuur van 56 euro MEER DAN HET DUBBELE en ik heb geen extra opties zoals Netflix of Videoland genomen ik heb basic tv met alleen opnemen MEER NIET.
Waar komt dat prijsverschil vandaan???
Daarnaast schakel ik per ongeluk mijn tv ontvanger uit en nu moet ik 10 minuten wachten tot ik weer signaal heb terwijl ik een goede film aan het kijken was.
ABSOLUUT GEEN AANRADER DAT BUDGET THUIS

Budget Thuis からの回答
Internet werkte niet, helpdesk pas om 9 uur bereikbaar.
Wordt er doodleuk verteld dat om je router terug te zetten naar fabrieks instellingen, was de enige oplossing .
Daardoor uren bezig geweest om mijn Iot apparatuur weef online te krijgen.
10 jaar bij Odido gezeten nodig dit gezeik gehad.
Spijt van de overstap

Budget Thuis からの回答
goede service, prima tarieven, weekend gratis stroom. app is ook duidelijk inzichtbaar.

Budget Thuis からの回答
Ik doe vrijwilligerswerk bij Humanitas. Waar ik een mensen help die het financieel niet goed op orde hebben. Nu heb ik een persoon die problemen heeft met Budget Thuis. Met dit bedrijf valt niet te communiceren. Als je belt wordt je continu in de wacht gezet, tot bijna een uur toe. Maat tensloten heb je nog steeds geen antwoord op je vraag. Geen zaken doen met dit bedrijf

Budget Thuis からの回答
Prima app om gegevens in te zien. Daarnaast maandelijkse opgave via de mail over de geregistreerde meterstanden. Advies om termijnbedrag te verhogen is iets te voorbarig.

Budget Thuis からの回答
Geen negatieve ervaring is toch een goede ervaring

Budget Thuis からの回答
Duidelijke maandelijkse verbruiksoverzichten. Vragen je altijd of het beter kan. Niet uniek maar doet het ook goed.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。