Budget Mover レビュー

TrustScore 5段階評価の3

企業情報

1. 宅配・配達サービス

当該企業による記述

Iets gekocht via Marktplaats, Social Media, een winkel of veiling? Schakel ons in voor het halen en brengen van meubels, witgoed, fietsen, kunstwerken en meer.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Pas op voor dit bedrijf!!!!!

Pas op voor dit bedrijf!!!!!
Bij het maken van de offerte aangegeven of het niet beter was om een verhuislift te gebruiken.
Volgens de manager kon het via het trappenhuis.
Je raadt het al. Er moest toch een verhuislift komen met alle kosten van dien. Ik was dus bijna het dubbele kwijt voor de verhuizing. Ik kon ook mijn huisraad niet op straat laten staan. Wanneer je dan een klacht instuurt krijg je ook geen respons. Ook was de verhuiswagen te klein dus veel beschadigingen. Bedankt budget movers

2023年8月10日
5つ星のうち1の評価

I wish I could give zero stars.

I wish I could give zero stars.

Ordered their service 2 times in 3 days due to urgent moving:

1st day: They don't communicate as they promise. The driver just shows up and tells you you only have 15 minutes to pack. I wanted to disassemble my couch for 5 minutes and they didn't allow me. They left the couch which was literally the main item.

2nd day: We ordered the same day service and they accepted the order and took my money. 30 minutes after the scheduled time there was still no email, sms. I called and they didn't even know about my order. I have been asking for a refund since 1 June and to this day they ignore my call. IT IS A SCAM. Use other movers.

2023年5月31日
5つ星のうち3の評価

Opgelost!

Communicatie over levering in eerste instantie verstoord, maar toch goed opgelost!

2023年5月28日

Niemand geweest

Er is niemand geweest om het product op te komen halen op de afgesproken datum. Er is ook door geen een medewerker contact op genomen met mij, de opdracht gever. Ik heb wel geprobeerd te communiceren met ze maar via de chat kreeg ik alleen maar een robot, bellen alleen een antwoord apparaat en mailen geen reactie. Wat een waardeloze bende!

2023年5月17日

Perfecte service/ervaring

Makkelijk boekings schema, prima en zoals afgesproken opgehaald en afgeleverd. Duidelijk telefonisch contact met vervoerder Anass, erg vriendelijk en behulpzaam. Algeheel was zeer correct en tegen een zeer correcte prijs. Zeker het aanbevelen waard! Veel succes verder.

2023年2月28日

Zeer tevreden

Het aanvraagformulier is makkelijk in te vullen. Het bedrijf heeft zich zowel richting de verkoper van Marktplaats als de koper aan de gemaakte afspraken gehouden.
Van tevoren geven zij duidelijkheid.
De bank is keurig, zonder beschadigingen, geleverd en in de juiste ruimte geplaatst.

Wellicht een verbeterpunt: wat extra materialen (plastic noppenfolie, dekens, doeken) bij de hand om kwetsbare meubels e.d. schadevrij te kunnen vervoeren.

2023年2月24日
5つ星のうち5の評価

Antieke kast vervoerd zoals beloofd

Via de site een afspraak gemaakt. Diverse keuzes als afhaal/bezorgtijd, hulp bij dragen, soort ed mogelijk. Avond van te voren een goede bloktijd ontvangen.
De Antieke Kast is vervoerd zoals beloofd. Op tijd, met van te voren telefonisch bericht zodra ze onderweg waren, netjes vervoerd (met dekens) en tijdig afgeleverd.
Wij waren met mensen om te helpen tillen, echter de koerier heeft dit samen met een bijrijder (die ik niet verwacht had) gedaan.
Bij een volgend vervoer ga ik zeker eerst kijken of Budget Mover mij weer kan helpen.

2023年2月20日

Trustpilot エクスペリエンス