Har modtaget bÊltet efter DAO forsinkelse og levering til pakkeshop. BÊltet er behageligt at have pÃ¥ og varmer dejligt, men larmen fra massagen er uudholdelig. Har lÊst om en anden, der havde samme... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wauw, et fantastisk firma med fantastisk service. Og sÃ¥ ogsÃ¥ mega hurtig levering. Jeg har kÞbt et infrarÞdt bÊlte, og det er super godt, det hjÊlper virkelig godt pÃ¥ mine lÊnd -og ryg smerter.... ãã£ãšèŠã
OPDATERET** Efter kort mailkorrespondance blev omtalte netbutik opmÊrksom pÃ¥ fejlen pÃ¥ deres hjemmeside, som skulle vÊre rettet nu. Men hurtig og seriÞs kundeservice og hurtig svar pr e-mail, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er blevet super glad for det varme bÊlte jeg kÞbte fra Buello. Det kom hurtigt frem og kvaliteten er yderst tilfredstillende
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Er blevet super glad for det varmeâŠ
Jeg kan klart anbefale at handle fraâŠ
Jeg kan klart anbefale at handle fra Buello. Super god service, samt super god kvalitet!
FÃ¥et uden problemer
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering, alt er som håbet og produktet - et varmemassage bÊlte er suverÊnt lÊkkert , og det bedste er at det faktisk virker og reducerer mine smerter, nogle fjerner det helt
Wow
WauwâŠ
Wauw, et fantastisk firma med fantastisk service. Og så også mega hurtig levering.
Jeg har kÞbt et infrarÞdt bÊlte, og det er super godt, det hjÊlper virkelig godt pÃ¥ mine lÊnd -og ryg smerter. Og som ekstra bonus er der ekstra lÊngde med, sÃ¥ den ogsÃ¥ passer lidt bredere mennesker som mig âºïž
Jeg kan ikke rose både produktet og menneskerne bag nok⊠og jeg vil klart anbefale dette produkt, hvis jeg har venner og familie, der får smerter.
1000 tak for fantastisk god vejledning og hjÊlp â€ïž
- Katrine âïž
Noget der faktisk virker. Tak!
Det er nu anden gang jeg kÞber her frað¥°
Jeg kÞbte Nakke massageren , da jeg har dÞjet med nakkesmerter. Efter blot 15 min kunne jeg allerede mÊrke at den havde lysnet op i nakken, helt fantastisk. Har prÞvet mange for forskellige men det her er uden tvivl det bedste jeg har prÞvet. Takððœ
Virkelig fin service
Har modtaget bÊltet efter DAO forsinkelse og levering til pakkeshop.
BÊltet er behageligt at have på og varmer dejligt, men larmen fra massagen er uudholdelig. Har lÊst om en anden, der havde samme problem.
Jeg har fået tilbagemelding fra firmaet, som vil sende mig et nyt bÊlte. Jeg har haft en meget venlig kommunikation med dem, og giver nu firmaet alle 5 stjerner.
Hurtig og sikker levering
Fantastisk service
Opdateret...
Vildere service....
Nu er den på 5 stjerner.
FÃ¥r tilsendt en ny. Det bliver familien glad for ð¥°ð¥°
Jeg vil lige fortÊlle, at den her virker... Den er fantastisk for lÊnd og nedre rygsÞjle.
Min Velcro virkede pludselig ikke, så jeg skrev en mail.
Mega god service, fik en ny inden ugen var omme.
Dog må jeg sige, at den nye vibrator til ryggen, larmer i den nye... desvÊrre.... men nu bruger jeg den, men den vÊkker hele huset.
Derfor kun de 4 stjerner, det kunne have vÊret 5....

Buello DK ããã®åç
âGratis fragt pÃ¥ alle ordrerâ i min bare âŠ
OPDATERET**
Efter kort mailkorrespondance blev omtalte netbutik opmÊrksom på fejlen på deres hjemmeside, som skulle vÊre rettet nu.
Men hurtig og seriÞs kundeservice og hurtig svar pr e-mail, som giver en go oplevelse af en forhÃ¥bentlig go handel ððŸ
Det er MEGET misvisende at lokke med gratis levering på hjemmesiden, men ved bestilling kan man vÊlge mellem fÞlgende: DAO pakkeshop til 29kr eller DAO hjemme levering til 32kr?

Buello DK ããã®åç
Hurtig ekspedition og varen lever fuldtâŠ
Hurtig ekspedition og varen lever fuldt op til min forventning ðªðŒ
Hurtig og prÊcis levering og sÃ¥ leverâŠ
Hurtig og prÊcis levering og så lever produktet op til reklamen
Hurtig levering som lovet!
Hurtig levering som lovet!
Det kÞbte lever op til forventningerne ðð
Lever op til reklamen for varme bÊltet med massage
Det var hurtigt leveret som lovet, og varmebÊltet med massage lever op til reklamen..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ