Veel hulp, snelle bezorging, meestal prima objecten Ik ga nu mijn derde VINTAGE CAR maken voor mijzelf en voor familie, vrienden. Het is een prachtig ontwerp en heel goed gedocumenteerd, niet gema... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na enige jaren bouwen blijf ik nog steeds enthousiast over de kwaliteit van de aangeboden kits. Intussen heb ik al meer dan 60 huisjes en houten voertuigen gemaakt. De levering van de bestelde goedere... ãã£ãšèŠã
De pakketten worden snel geleverd. Netjes verpakt. De miniatuurhuisjes zijn geweldig om te maken. Het vereist soms creatief denkwerk om het resultaat te behalen wat je wenst, maar aldoende leert men.... ãã£ãšèŠã
Super fijne webwinkel! Goede prijzen, snelle levering, hele leuke modellen en top klantenservice. In mijn bouwpakket miste een onderdeel. Nadat ik een mailtje had gestuurd kreeg ik super snel antwoord... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãããŒã·ã§ãã
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- æèžçšååº
- æå·¥èžå
- ã¹ã±ãŒã«ã¢ãã« ã¯ã©ã
- æš¡ååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bouwen en knutselen is voor alle leeftijden - BuilDIY is hét bewijs. Je bent nooit te oud om te bouwen of knutselen. BuilDIY-kits zijn geschikt voor iedereen van 12 jaar of ouder. Gratis verzending in Nederland en België vanaf â¬50.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Beloftes worden altijd waargemaakt.
Beloftes worden altijd waargemaakt.
Kan niet beter.
Bedankt.
Super snelle levering
Super snelle levering, keurig verpakt, top.
Hier kopen
Zoals altijd, snelle levering. Fijne site. Ik koop alleen bij buildiy. Goede service.
snel geleverd en mooi om in elkaar teâŠ
snel geleverd en mooi om in elkaar te zetten krijg er steeds meer handigheid in bedankt
Mooi product
Mooi product. Snelle levering. Heel leuk om te doen
Goede kwaliteit.
Goede afspraken en afleveringen. Duidelijke uitleg bij de bouwmodellen.
Supersnelle levering en supergoedeâŠ
Supersnelle levering en supergoede service
Prachtige VINTAGE CAR, een aanbeveling
Veel hulp, snelle bezorging, meestal prima objecten
Ik ga nu mijn derde VINTAGE CAR maken voor mijzelf en voor familie, vrienden.
Het is een prachtig ontwerp en heel goed gedocumenteerd, niet gemakkelijk.
Wel is het moeilijk om bij het 'inpersen' van veel onderdelen, geen andere delen te breken.
Ik moest de bevestigingstabjes meestal bij schuren om dat te voorkomen. Lijm was dan ook vaak nodig!
Super service
Super service, degelijke bouwpakketten, wanneer de instructies niet in het NL's zijn, wordt deze nagestuurd via e-mail.
Mijn man heeft uren bouwplezier en ik rust ðð
Top product en service
alles wat ik al besteld heb is altijdâŠ
alles wat ik al besteld heb is altijd goed verloopt en snel
Altijd op de afgesproken datum
Altijd op de afgesproken datum, goede kwaliteit en goede beschrijving. Ben heel tevreden
Goede internet shop
Het is een bedrijf wat van uit Nederland verzend dus je hebt je bestelling snel. En de prijs /kwaliteit is gewoon goed. De sets zijn van een bekend merk. En je kan heel makkelijk bestellen ,het staat er duidelijk en de betaling is eenvoudig .
Topontdekking!
Ik ontdekte BuilDIY vorig jaar eerder toevallig. Ondertussen heb ik al verschillende bouwsets besteld, en telkens weer word ik verrast door de vlotte manier waarop mijn bestelling behandeld en geleverd wordt.
Bovendien is de website bijzonder goed (en tegelijkertijd ook heel eenvoudig en helder) opgebouwd.
Wat mij in het bijzonder aanspreekt, is de grote hoeveelheid informatie bij elk product, vergezeld van duidelijke, realistische foto's. Wie de moeite neemt om de aangeboden info goed door te nemen, kan nauwelijks bedrogen uitkomen.
De mensen achter de website doen veel moeite om een grote verscheidenheid aan bouwsets aan te bieden. Dat is best wel handig: je kan kiezen uit een rijke verscheidenheid. Ik vind het telkens moeilijk om een beperkte keuze te maken: er staat zoveel moois op de website. En bovendien is de verhouding prijs-kwaliteit netjes in balans.
Goede service. Had booknook besteld die ik al had. Geen probleem om het terug te sturen en ook teruggave snel afgehandeld.ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ