Snelle levering. Pakket (book nook) was zeer compleet met veel reserve onderdelen en een zeer goed instructie boekje. Aanrader!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TLDR: Koop hier niets. Paketten zijn incompleet, kapot of werken niet. Bedrijfje verwijdert slechte recenties op haar website. In December heb ik contact opgenomen (na de Kerst) omdat de lampjes va... ãã£ãšèŠã
Waarschijnlijk had ik te hoge verwachtingen, ik heb bij de Action een paar pakketten gekocht. Ik kon totaal niet uit de voeten met de handleiding, ik heb gezocht naar een filmpje op YouTube, maar... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechte service- verwijdert zelfs slechte recenties
In December heb ik contact opgenomen (na de Kerst) omdat de lampjes van 1 van mijn miniatuur huisjes niet werkte. Op 6 januari een e-mail ontvangen dat er nieuwe lampjes onderweg zijn. Tot op heden totaal niets ontvangen. Omdat ik al had gezien dat ze heel slecht zijn met service en zelfs slechte recenties verwijderen, vandaag weer een mail gestuurd om het op te lossen. Mocht dit uitblijven is de volgende stap helaas Juridisch.
Schandalig
Schandalig. Negatieve reviews worden niet online geplaatst. De review dan ook voor niks geplaatst. Bestelling zou dezelfde dag verzonden worden, maar niets is minder waar. Rollen zijn echt veel te duur voor wat je krijgt, terwijl ze ook nog eens beschadigd aankomen. Pakket al opengemaakt en â¬6,66 per rolletje is belachelijk. En omdat bestellen bij Chinese webshops duurder gaat worden kunnen dit soort webshops het blijven doen. Er staat letterlijk op de verpakking dat het uit China komt.
@kees ik ervaar hetzelfde probleem, klantenservice reageert niet, en negatieve reviews verwijderen mag volgens mij wettelijk gezien niet eens. Ik word hier zo boos van, gewoon klanten negeren. Ik dacht dit bedrijf ziet er goed uit maar is de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.
Hele leuke bouwpakketten
Hele leuke bouwpakketten. Ik heb er al meerdere gemaakt. Bij mij laatste pakket misten er helaas wat onderdelen. Berichtje gestuurd naar Crafts&Co en ondanks de feestdagen kreeg ik gelijk antwoord. De missende onderdelen zijn ook gelijk opgestuurd en ik had ze heel snel in huis. Het was het hele "N" pakket wat ik kreeg. Wat een fantastische service. Ik hoop nog veel bouwpakketten te kunnen maken.
Defecte verlichting
De verlichting van deze huisjes doet het echt nooit!! Lang bezig om het te installeren maar het werkt niet. Al meerdere huisjes van dit merk waarbij de verlichting het niet doet
Team crafts & co (hier hoef je niet te kopen!)
Team crafts & co werkt met een AI service desk, na 1 mail kom je in een loop terecht waarbij je iedere keer nieuwe/net andere info moet sturen. Nu na 2 maanden nog steeds geen passende oplossing en dus een box van ca 50,- die onvolledige is en in mijn ogen dus niet bouwbaar!ð¡
J ai acheté une miniature
J ai acheté une miniature. Plus on avance dans la construction, plus il manque des piÚces. A part vous demander les numéros de piÚces manquantes , le sav ne fait rien.
C est pas cher mais c est nul !
La qualité est de plus en plusâŠ
La qualité est de plus en plus médiocre. J'ai acheté cinq miniatures à monter sur le thÚme de Noël chez action , aucunes guirlandes ne marchent . J'ai contacté l'entreprise qui m'a renvoyé des guirlandes...qui ne marchent pas non plus . C'est honteux !
Dropshipper
Waarschijnlijk had ik te hogeâŠ
Ik kon totaal niet uit de voeten met de handleiding, ik heb gezocht naar een filmpje op YouTube, maar helaas dat was er niet.
Er zaten een wit en rood kneedbaar klompje bij, hoe zou ik uit de handleiding moeten halen dat ik daar aardbeien van moest maken etc.
Dus alles gaat terug naar de winkel.
J'ai acheté maquette neuve il manqueâŠ
J'ai acheté maquette neuve il manque des piÚces
Service aprÚs vente contacté en le rembourse 1â¬50.... Autant dire que ma maquette est morte sachant que c'est les fenêtres qu'ils manquent....
Ils sont en rupture modÚle ancien en vente dans un magasin
On m'a envoyé promener
De plus elles sont plus que de qualité médiocre
Je suis plus que en colÚre
Triste
Acheté au total deux de leurs maquettes à faire. La premiÚre avec les billes etait désastreuse, la quantité de force pour emboîter deux piÚces ensemble bon... Pardonnable pour le prix. Par contre la rupture des piÚces sous cette force et donc la fragilité de la structure à la fin c'est triste.
J'ai ensuite acheté la miniature d'attraction tournante. J'ai commencé et ça allait bien mieux que la premiÚre, tout s'emboitait bien sans trop de difficulté. Puis arrive l'électronique. L'horreur que ça a été ! S'ils avaient fait en sorte que la liaison des fils soit une seule et même étape, ça aurait probablement été plus simple, mais le fait que l'on ait à enrouler puis dérouler puis ainsi de suite sans arrêt bah ça donne quoi ? La rupture des fils !
Bref pour le prix c'est fun, juste faut oublier l'électronique et avoir énormément de patience et de douceur ( et aussi énormément de sandpaper pour pouvoir affiner les piÚces qui rentrent pas )
Mooie DIY bouwpakketten
Mooie DIY bouwpakketten met zeer duidelijke beschrijvingen! Alles keurig verpakt. Bij eventuele problemen krijg je te maken met een zeer behulpzame klantenservice. Een absolute aanrader hier jouw bouwpakket bij aan te schaffen!
Excellent bedrijf
Excellent bedrijf. Na 5 maanden een klacht over een product, binnen 2 dagen opgelost naar allertevredenheid. Top
Bedankt nog Team crafts & co
Ontbrekende onderdelen
Een paar maanden geleden heb ik in de Action een houten bouwpakket gekocht. Vorige week geopend en begonnen met bouwen. Gisteren ontdekte ik dat er een complete bouwplaat ontbrak, ik kon niet verder. Vandaag een mail gestuurd, waarop een uur later al reactie. Ze gaan de missende onderdelen opsturen! Ik ben nu al blij met deze service!
Zeer goeie en snelle service
Ik had wat vragen over de montage van een miniatuur model, deze vragen werden zeer snel beantwoord.
Verder is het werken aan een miniatuur heel leuk tijdverdrijf, je moet er gewoon de tijd voor nemen en rustig werken. Dan lukt het !
Helaas niet positief
De communicatie met de klantenservice is extreem slecht. De op de site aangegeven levertijd klopt niet. Er is geen levering de volgende dag, ook al heb je voor 23.00 uur besteld. Als je de belt wordt gezegd dat ze niets voor je kunnen doen en dat je moet mailen. Als je dan mailt naar de klantenservice krijgt een een standaard mail dat je binnen 5 werkdagen een reactie krijgt. Helaas is dat ook niet waar. Na enige tijd een deel van de bestelling ontvangen maar 1 product niet. Weer een mail gestuurd. Waar ik wel met een paar dagen reactie op kreeg om nader uit te leggen wat ik miste. Dit was 2 februari jl. Direct gereageerd en tot op heden niets meer gehoord. Ook niets in SPAM box o.i.d. Als je belt kunnen ze niet helpen en als je mailt reageren ze slecht of niet. Daar ik een tijd geleden ook bij
Crafts en co had besteld en dit goed ging heb ik bij bestellen direct betaald. Aan iedereen het advies dit niet te doen. Er lijkt bij dit bedrijf nu toch echt iets niet lekker te lopen.
Eind februari
Wil even melden dat inmiddels alle bestelde producten zijn ontvangen. Het heeft even geduurd en contact klantenservice is slecht, maar bij mij is het dus uiteindelijk goed gekomen.
Tot nu toe geen goede ervaringenâŠ
Tot nu toe geen goede ervaringen helaas. Op de website staat: voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Eergisteren besteld, maar nog steeds geen bevestiging van verzending. Als je een mail stuurt krijg je een berichtje dat ze binnen vijf dagen een reactie sturen en dat nog een mail sturen geen zin heeft, want dan kom je weer onderaan in de wachtrij. Dat is niet klantvriendelijk. Ik wil graag weten waar mijn bestelling blijft. Eerste ervaring is voor mij in ieder geval niet positief.
Génial
Je suis dingue de ma mini imprimante ! La réception à été ultra rapide et totalement conforme. Merci.
Vriendelijk en snel
Via de mail contact gezocht.
Reageren snel, zijn vriendelijk, denken met je mee en sturen onderdelen die je mist netjes verpakt en snel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ