bulk.com/pl レビュー 4,291

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... もっと見る

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Doskonała jakość i skuteczność…

Doskonała jakość i skuteczność produktów. Szybka dostawa i profesjonalna obsługa.
Polecam.

2026年1月30日

Cześć Anna,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Adil

Swietna firma!

Super szybka wysylka, towar zabezpieczony pierwsza klasa,a sam produkt rewelacja!

2026年1月31日

Cześć Zawisza,

Dziękujemy za recenzję i wyróżnienie naszej szybkiej dostawy oraz znakomitego produktu.

Cieszymy się, że zakupy przebiegły bezproblemowo.

Harsheen

Kreatynina w tabletkach

Kreatynina w tabletkach, jest naprawdę twarda... to jej jedyny mankament.

2026年1月30日

Witaj Patrycjo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.

Przykro nam to słyszeć i przekazaliśmy również opinię zespołowi, którego to dotyczy.

Harsheen

5つ星のうち5の評価

Szybki i sprawny zakup, ekspresowa dostawa.

Szybki i sprawny zakup, ekspresowa dostawa.

2026年1月29日

Cześć Martyna,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że spodobała Ci się nasza szybka dostawa i świetne produkty.

Adil

Łatwość zamawiania,szybka dostawa,super…

Łatwość zamawiania,szybka dostawa,super produkty

Cześć,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas. Wspaniale jest wiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze.

Pozdrawiam serdecznie,

Puneet
Mistrz klienta

Dobrej jakości produkty

Dobrej jakości produkty, w dobrej cenie, szybka dostawa.

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii. Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i że Twoje doświadczenia z naszą firmą były pozytywne.

Sangeeta

5つ星のうち4の評価

Plusy to- jakość produktów

Plusy to- jakość produktów
Minus to - mimo jakości to za wysoka cena

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i że masz pozytywne doświadczenia z naszą firmą.

Profesjonalnie w każdym calu

Szybka wysyłka. Dobre opakowania, schludne. Towar godny.

Cześć,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze uczucie. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Mamy nadzieję, że będziesz mieć wspaniały dzień.

Kind Regards,

Aarti

Napój sojowy

Witam.
Zamówiony produkt został dość szybko dostarczony. Jest dłuższy termin do spożycia i to mi odpowiada.
Pozdrawiam Staszka

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę. Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Cześć,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Sangeeta

5つ星のうち1の評価

Przesyłka nie została doręczona

Przesyłka nie została doręczona przez firmę kurierską. Do tej pory nie mam ani towaru ani pieniędzy.

2026年1月23日

Cześć Sławomir,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji! Bardzo nam przykro, że Twoje zamówienie nie dotarło zgodnie z oczekiwaniami. Możemy sobie całkowicie wyobrazić, jak irytujące może to być, zwłaszcza jeśli liczyłeś na jego przybycie. Nigdy nie chcemy się spóźniać i w pełni przyjmujemy odpowiedzialność za niedogodności, które to spowodowało.

Pomyśleliśmy tylko, że poinformujemy Cię, że wysłaliśmy już wiadomość e-mail, aby skontaktować się z Tobą w sprawie tego problemu, a my dokładamy wszelkich starań, aby naprawić go bardzo szybko.

Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne i będziemy bardzo wdzięczni za możliwość naprawienia sytuacji!

Świetna jakość

Szybka wysyłka, produkty świetnej jakości. Mój ulubiony sklep z białeczkiem i suplementami

2026年1月23日

Witaj Kamila,

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiała tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Witamina C

To mòj kolejny zakup, jestem zadowolony z tego zakupu jak i poprzedniego. Suplementy i witamina C oryginalne.

2026年1月19日

Cześć Mark,

5つ星のうち1の評価

UWAGA!!! - doliczają 50 zł. do zamówienia

Bulk bez mojej zgody doliczył do zamówienia 50 zł. na dostawy przez cały rok /brak jest opcji wyboru, ani uprzedzenia, że to doliczą/. Próbowaliśmy anulować zamówienie w ciągu jakichś 10 min. od jego zrobienia, do tego w piątek tuż przed godz. 20:00. Bot odpowiedział, że jest ono zbyt zaawansowane, co oczywiście nie może być prawdą w tak krótkim czasie. Polskie prawo daje możliwość odstępienia od zamówienia internetowego w ciągu 14 dni. Po co je wysyłać klientowi, który tak szybko zgłasza, że chce anulować i narażać go na koszty odesłania. Podejmę próbę kontaktu z człowiekiem, zobaczymy, czy to coś da, napiszę o tym.
Dodam, że zamówienie grzecznościowo zrobiła mi inna osoba ze względu na kwestię płatności kartą, z której nie korzystam na codzień.

Bulk ostatecznie zwrócił 50 zł. na konto bankowe, chociaż wcześniej robili z tym problem. Takie niedogodności powinny zostać wyeliminowane na przyszłość, żeby można było w spokoju kupić tylko to, co się rzeczywiście chce kupić.
Zakupione produkty: syrop klonowy ma niestety datę tylko do maja 2026r., trochę krótko, jednak jest dobry, więc go pewnie zjem do tej daty, izolat białka grochu o smaku banan ma długą datę przydatności do spożycia.

2026年2月6日
自発的なレビュー

Szanowny,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.

Naprawdę przykro nam słyszeć, że nie wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami. To nie jest rodzaj doświadczenia, którego chcemy dla naszych klientów i chcielibyśmy mieć możliwość naprawienia tego.

Prosimy o wypełnienie naszego formularza internetowego https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new, abyśmy mogli właściwie przyjrzeć się sprawie i zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby wszystko naprawić".

Z niecierpliwością czekamy na poprawę Twoich doświadczeń i zapewnienie satysfakcji w przyszłości.

Shivani
Mistrz klienta

5つ星のうち5の評価

Miła obsługa i szybka wysyłka

Szybka i sprawna komunikacja, dobra jakość produktów, miła obsługa

2026年1月19日

Cześć Przemysław,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii na temat Trust Pilot.

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. Jest najlepsze. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał, jeśli jest coś, w czym możemy pomóc w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej lub alternatywnie zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Ruchi

5つ星のうち3の評価

Składniki produktow

Przesyłka niezwykle szybka, jednak produkty nie z najwyższej półki. Bardzo tanie i szkodliwe słodziki jak acesulfam K i sugraloza. Wolałabym erytrytol lub maltitol ze stawią. Mało produktów ekologicznych.

2026年1月15日

Cześć Beato,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami. Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy oczekiwań — rozumiemy, jak bardzo to frustrujące.

Wysłaliśmy Ci e-mail, żebyśmy mogli o tym porozmawiać i wspólnie to ustalić.

Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, ponieważ pomaga nam się doskonalić i cenimy sobie możliwość poprawienia błędów oraz pokazania Ci poziomu usług, jaki możemy zaoferować.

Życzymy Ci miłego dnia.

Soni

polecam

Szybko, sprawnie, dobrze zabezpieczona przesyłka

2026年1月7日

Witaj,

Dziękujemy za miłe słowa dotyczące naszej szybkiej dostawy.

Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Ci bezproblemowe zakupy.

Yogesh

Szyba dostawa, dobry produkt

Szybka dostawa, dobry produkt

2025年8月19日

Cześć Arkadiusz,

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twoje cele. Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. To świetna praca zespołowa.

Ruchi

5つ星のうち5の評価

Bardzo szybka dostawa i produkty bez…

Bardzo szybka dostawa i produkty bez zarzutu.

2026年1月15日

Cześć Danuto,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii.

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i że miałaś pozytywne doświadczenia z naszą firmą.

Aaditya

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, super produkty, swietne ceny.

2026年1月14日

Cześć Natalio,

Wspaniale to słyszeć! Nasze ceny są dla Ciebie idealne i cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełnia Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Pozdrawiamy serdecznie,

Shiv