bulk.com/pl レビュー 4,291

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... もっと見る

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Szybka i pomocna odpowiedź

Szybka i pomocna odpowiedź, bez problemów i z gestem w moją stronę - doceniam.

2026年1月13日

Cześć Monika,

Dziękujemy za recenzję! Bardzo się cieszymy, że nasz zespół obsługi klienta był w stanie Ci pomóc. Dziękujemy za wybranie naszej firmy!

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziesz potrzebować pomocy, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Oceniam sklep

Oceniam sklep, nie produkty. Bardzo słabo to działa, długi czas ładowania, jakieś akcje lojalnościowe na siłę. Wpisanie kodu rabatowego i cofnięcie się na stronie wyklucza na przyszłość użycie tego kodu (bez znaczenia, bo nie przyszedłem tu po taniość, ale irytuje).

2026年1月29日

Cześć Marek,

Przykro nam, że musiałeś czekać na długie ładowanie strony i że promocje lojalnościowe były dla Ciebie uciążliwe. Twoje doświadczenia są dla nas ważne, a opinie takie jak Twoja pomagają nam zidentyfikować obszary wymagające poprawy.

Rozumiemy, jak frustrujące może to być, nawet jeśli rabaty nie były dla Ciebie najważniejsze. Twoje uwagi zostały przekazane naszemu zespołowi technicznemu, aby mógł zbadać i rozwiązać ten problem.

Jeszcze raz dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na te kwestie. Cenimy Twoją opinię i mamy nadzieję, że w przyszłości zapewnimy Ci płynniejsze i przyjemniejsze doświadczenia.

5つ星のうち2の評価

Nieprzestrzeganie dyrektywy Omnibus

Bulk.com regularnie stosuje „wieczne promocje” i kody rabatowe, ale nie podaje najniższej ceny z ostatnich 30 dni, co jest wymagane przez Dyrektywę Omnibus obowiązującą w UE. Zgłosiłem sprawę do UOKiK i ECK. Szkoda, bo jakość produktów ok, ale praktyki cenowe podkopują zaufanie.

2025年12月1日

Cześć Paweł,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Prosimy o wypełnienie naszego formularza internetowego https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new, abyśmy mogli właściwie przyjrzeć się sprawie i dołożyć wszelkich starań, aby wszystko naprawić.

Z wyrazami szacunku,

Leeza
Opiekun klienta

5つ星のうち5の評価

dobra komunikacja ze wsparciem…

dobra komunikacja ze wsparciem sprzedaży; szybki czas reakcji na zapytania dot. realizacji zamówienia

2026年1月12日

Cześć Święty Mikołaju,

Jesteśmy wdzięczni za miłe słowa na temat naszego zespołu obsługi klienta. Dziękujemy za wybranie naszej firmy i rozpowszechnianie informacji o nas!

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

5つ星のうち4の評価

Produkty ok drogie ale w miare spx

Produkty ok drogie ale w miare spx, nie zachwyca efektami

2025年7月10日

Cześć,

Dziękujemy za opinię. Doceniamy, że poświęciłeś czas na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami. Przekazałem również tę opinię odpowiedniemu zespołowi.

Miłego dnia!

Sangeeta

5つ星のうち3の評価

Brak paczkomatów/punktów odbioru żadnej…

Brak paczkomatów/punktów odbioru żadnej z firm kurierskich

2026年1月9日

Cześć,

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Przykro mi słyszeć, że w Twojej okolicy nie ma dostępnych paczkomatów ani punktów odbioru.

Obecnie nie oferujemy bezpośredniej dostawy do punktów odbioru ani skrzynek pocztowych w Polsce. Produkty są dostarczane na adres dostawy podany w formularzu zamówienia.

Rozumiem, jak niewygodne może to być. Obecnie polegamy na opcjach dostawy zapewnianych przez naszych partnerów kurierskich, a dostępność może się różnić w zależności od regionu.

Nieustannie pracujemy nad rozszerzeniem naszej sieci dostaw, a opinie takie jak Twoja pomagają nam określić, gdzie potrzebne są ulepszenia.

Puneet
Mistrz klienta

Prawie ok

Lekkie opóźnienie przesyłki, opakowanie przyszło brudne jakby było wleczone po podłodze magazynu. Sam produkt bez zastrzeżeń.

2026年1月9日

Cześć Kosma,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.

Przykro nam to słyszeć i wysłaliśmy Ci e-mail, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i wspólnie znaleźć rozwiązanie.

Przesyłka doszła eksresowo,część…

Przesyłka doszła eksresowo,część proxuktów sprawdzona i b.dobra reszta w codziennym użytkowaniu myślę ,że warte polecenia.

2026年1月3日

Cześć Malwina,

Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z jakości naszych produktów i dostawy.

Dziękujemy za zaufanie.

Pozdrawiamy

Leeza
Mistrz klientów

5つ星のうち4の評価

Dostawa szybka jednak brak mozliwosci…

Dostawa szybka jednak brak mozliwosci dostawy do paczkomatu to minus ( jedynie przez kuriera do domu )

2026年1月2日

Cześć Maciej,

Dziękujemy za opinię — naprawdę doceniamy, że poświęciłeś czas, aby się nią podzielić.

Cieszę się, że dostawa była szybka, ale całkowicie rozumiem, że zależy Ci na możliwości skorzystania z paczkomatu. Wielu klientów uważa to za wygodniejsze, a Twój komentarz jest dla nas naprawdę cenny.

Przekazałem tę informację odpowiedniemu zespołowi, abyśmy mogli rozważyć rozszerzenie naszych opcji dostawy w przyszłości.

Adil

Szybka i darmowa wysyłka

Szybka i darmowa wysyłka, produkt tej samej jakości co inny duży konkurent ("h*ell),za to o wiele taniej za kg . Polecam !

2025年12月31日

Cześć David,

Umiliłeś nam dzień. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Razem osiągajmy nowe szczyty.

Mam nadzieję, że będziesz miał wspaniały dzień.

5つ星のうち5の評価

BULK - jest to co szukasz.

BULK to ludzi którzy dbają o jakości swoich produktów i ebsługie klientów. Kupując produkty BULK zawsze liczę na wysokojakościowe składniki, śród których nie będzie dziwnych niezrozumiałych komponentów. Obsługa jest na wysokim poziomie z której czujesz się naprawdę bezpiecznie.
Serdecznie polecam.

2025年12月30日

Cześć Sergey,

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twój cel. Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. To świetna współpraca.

Życzę Ci miłego dnia.

Obrońca Klienta

Wszystko ok

2025年12月22日

Cześć Arkadiuszu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę. Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

polecam

Szybka dostawa, bardzo dobre produkty, moja ulubiona marka

2025年12月19日

Cześć Gosiu,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

5つ星のうち1の評価

Dostawa miała być za darmo

Dostawa miała być za darmo, a doliczono mi 50 zł do dostawy, choć nie wybierałem takiej opcji.

2026年1月3日

Cześć Filip,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że tym razem nie udało nam się sprostać oczekiwaniom.

Wypełnij nasz formularz internetowy (https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new), abyśmy mogli dokładnie przeanalizować Twoje uwagi i znaleźć rozwiązanie.

Szybko

Szybko, sprawnie

2025年12月17日

Cześć Agnes,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybór nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Mamy nadzieję, że nie będziesz musiała tego robić, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

bardzo dobry produkt

bardzo dobry produkt, profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa

2025年12月15日

Cześć Monika,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Właśnie tego pragniemy.

Yogita

Products and delivery

Very good products, - strongly recommended BUT very poor delivery - definitely not delivered in the promise time, unfortunately always.

2025年12月15日

Hello Marcin,

We're thrilled to hear that our product met your expectations.

We are sorry to hear this and we will share a feedback ahead to the concerned team.

Thank you for choosing us and sharing your experience with others!

Harsheen

Dobrej jakości produkty

Dobrej jakości produkty, sprawna obsługa i wysyłka, nawet w przedświątecznym czasie. Polecam

2025年12月11日

Cześć Jolanta,

Odpowiada mi ta firma

Odpowiada mi ta firma. Jestem zadowolony z kontaktu , ceny i jakości. Jeżeli chodzi o Complete Food Shake 1 , to narazie mòj nr. 1.

2025年12月2日

Cześć Janusz,

Mam nadzieję, że będziesz miał wspaniały dzień.

Witaj Anno,

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiała tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。