BungalowSpecials.be レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dadelijk geregeld met Centerparcs nu nog hopen dat alles geregeld word mochten we een boeking annuleren, maar hebben we gelukkig nog nooit moeten doen.Mvg.

5぀星のうち5の評䟡

Bungalow zoals omschreven. Snelle bevestiging dat mijn last minuten ok was. Park was op de hoogte van onze last minute en heeft ons opgebeld om te vragen wanneer we gingen arriveren en ons zo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jullie hebben mij goed geholpen aan een vakantieplek bij Centerparks Post Zelande! Maar... de verzekering die jullie hebben is DISCRIMINEREND! Hetgeen strafbaar is. Daar moeten jullie bewust van zijn.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jullie hebben mij teruggebeld en vlot geholpen ..netjes geantwoord op mijn mails en alles is vlot herboekt...dankjewel voor de correcte en vlotte afhandeling..

䌁業情報

6. 貞し別荘

BungalowSpecials.be に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Meer dan 20 jaar ervaring

BungalowSpecials is een snelgroeiend online boekingsplatform opgericht in 2005. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring is het platform uitgegroeid tot één van de grootste Europese vakantieaanbieders op het gebied van bungalows en vakantiehuisjes. Jaarlijks kiezen meer dan 100.000 gasten uit voornamelijk België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië ervoor via ons een huisje te huren.

Ruim aanbod aan bungalows en vakantiehuisjes

Het aanbod bij BungalowSpecials bestaat uit meer dan 900 bungalow- en vakantieparken in 10 Europese landen. Dit aanbod groeit dagelijks. Ontdek het brede assortiment voor een goedkoop weekend weg en aantrekkelijke vakantiehuisjes om te huren, zoals zoals huisjes met jacuzzi of vakantiehuisjes met zwembad. Kortom, met BungalowSpecials ben je verzekerd van een geslaagde vakantie of weekendje weg!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 198ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Het huisje was op de dag van vertrek
 Amper gebruikt. Niet gekookt. Enkel geslapen.

Het huisje was op de dag van vertrek niet meer toegankelijk om 9H00. Passer gekregen en dat alles in de kletsende drets met 2 dogs zonder terug vervoer. Ik was nat tot op het bot. Nu : hoest, hoest, hoest. Was dus ook te laat buiten (10H12). Huisje was oud en het keukenraam was rampzalig aangepast maar, zo open te breken. De WC bleef water pompen. De 2-persoonkamer stonk afschuwelijk (niet gebruikt).

2025幎11月17日
5぀星のうち1の評䟡

Prijzen kloppen niet

Heb hier een reservatie gedaan! De prijs klopte niet met het de factuur die ik op het park moest betalen. Uiteindelijk bellen en mailen wel reactie gehad maar nog steeds meer moeten betalen (100€ verschil.) ik boek er nooit meer mee. Rechtstreeks veel beter en geen gezever achteraf of geloop voor de u centen waar we voor moeten werken.

2025幎9月30日

Hoi Jan,

Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling.

Wat vervelend dat er een prijsverschil is, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze klantenservice is op de hoogte gebracht en gaat reageren op je e-mail.

Wij hopen dat dit natuurlijk snel wordt opgelost!

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb geen bevestiging gekregen van

Ik heb geen bevestiging gekregen van betaling ook was er zelfs geen rek nr vermeld waar ik moest betalen en bij het bellen heeft het 15 min geduurd tegen dat ik antwoord kreeg

2025幎9月7日

Hoi!

Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wij zijn altijd benieuwd naar de mening van onze gasten zodat we onze service kunnen verbeteren.

De betaling van de boeking gaat geheel via het vakantiepark. Wat jammer dat het contact met het park niet goed is verlopen. Wij hopen dat je in de toekomst een betere ervaring hebt!

5぀星のうち2の評䟡

Onduidelijke advertentie

Onduidelijke advertentie. Geboekt voor vennenbos waar er in het groot als positief punt stond subtropisch zwemparadijs. Echter stond er onopvallend in kleine letters dat het zwembad tijdelijk gesloten was net in de periode dat wij gaan.

2025幎8月30日

Hoi Iris,

Bedankt voor het invullen van de beoordeling.

Wat jammer dat het zwembad niet open is in de geboekte periode. Op onze website hebben we op elke parkpagina een kopje met 'Goed om te weten'. We raden onze gasten aan deze informatie voor het maken van de boeking door te lezen.

Onze excuses voor het ongemak en wij wensen je een mooie dag!

Baalse Hei

Wij hebben het als gezin er heel erg naar ons zin gehad. Huisje was van alles voorzien magnetron een oven kookplaat. 2 badkamers heel handig de kids hadden hun eigen badkamer. Echt een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug!!!

2025幎8月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス