Jag bestÀllde en julklapp till min son order nr 5111. Den avbröt ni med hÀnvisning till att produkten Àr slutsÃ¥ld, men jag har inte fÃ¥tt nÃ¥gra pengar Ã¥ter Köpet gjordes den 14 december och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej! Undrar var min bestÀllning Àr dÃ¥ jag inte fÃ¥r Ã¥terkoppling av er. Ordernr: 5120 Ett köp pÃ¥ 3195 kr. Stod leveranstid 1-3 dagar och mtp att vi bor 10 min frÃ¥n lagret sÃ¥ borde det inte dröja lÀn... ãã£ãšèŠã
Fick det jag hade bestÀllt efter drygt en vecka. Dock ingen Ã¥terkoppling eller information under leveransen. Fick en orderbekrÀftelse direkt efter bestÀllningen sedan inte ett ljud fram tills ett sms... ãã£ãšèŠã
SÀmsta kundtjÀnsten nÃ¥gonsin! BestÀllde en vara till min sons födelsedag. FÃ¥r ett Mail att varan Àr skickad och pÃ¥ vÀg men fÃ¥r ingen vara pÃ¥ över 1 v. Företaget lovar snabb leverans, ingen svarar pÃ¥ k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Bunnybee.se erbjuder ett brett sortiment av leksaker, barnklÀder och babyprodukter som frÀmjar lek, lÀrande och kreativitet. Med fokus på kvalitet och sÀkerhet strÀvar vi efter att skapa en trygg och rolig shoppingupplevelse. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 1000 kr, 365 dagar öppet köp och leverans inom 1-3 dagar.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- bunnybee.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 6ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Avbröt mitt köp men betalar ej tillbaka
Jag bestÀllde en julklapp till min son order nr 5111. Den avbröt ni med hÀnvisning till att produkten Àr slutsåld, men jag har inte fått några pengar åter
Köpet gjordes den 14 december och fortfarande ingen kontakt nu den 4 januari.
Jag har sedan avbrutet köp skrivit tre mail och försökt hitta nr för att ringa. FruktansvÀrt stressande och får ingen som helst kontakt med bolaget.
Jag har nu varit i kontakt med banken som uppmanar till polisanmÀlan samt bedrÀgerianmÀlan.
Skriver Àven en på Bunnybee då det Àr samma bolag som står bakom lekstationen
S
Ingen återkoppling
Hej! Undrar var min bestÀllning Àr då jag inte får återkoppling av er. Ordernr: 5120
Ett köp på 3195 kr. Stod leveranstid 1-3 dagar och mtp att vi bor 10 min från lagret så borde det inte dröja lÀngre Àn så. Hur ser det ut??
Jag bestÀllde den 24/9 och har inteâŠ
Jag bestÀllde den 24/9 och har inte hört nått att min order Àr påvÀg. Det står 1-3 dagar leveranstid. Ni svarar inte på mail och chatten Àr inte öppen. NÀr kommer min order?!?!? Jag har också redan betalat
Detta stÀmmer inte
Detta stÀmmer inte, Nordea sÀger att pengarna på 428 kr, har överförts direkt till jer , och jag har pratat med Klarna, och ingenting har överförts till dem, de sÀger att det Àr jer , som ska överföra pengarna. Jag skriver för sista gången, att ni ska överföra pengarna, belopp 428kr, omedelbart. Ordernummer #4463
BestÀllde födelsedagspresent tillâŠbarnbarnet
BestÀllde födelsedagspresent till barnbarnet 24 april 2025 och har betalt 1983 kr. Har Ànnu inte fått varorna eller pengarna tillbaka 26 juli. Får inte kontakt med dem, svarar inte nÀr man skriver till dem på kundtjÀnst.
Lur och bedrÀgeri ingen stjÀrna överhuvudtaget.
Ett företag som Àr riktigt oseriöst
BestÀllde en födelsedagspresent till sonen. Den kom inte inom den utlovade leveranstiden utan kom först efter sonens födelsedag. Har nu försökt komma i kontakt med dem för att göra en retur, men chatten Àr aldrig öppen som dÀr stÃ¥r att den ska vara och de svarar heller inte pÃ¥ mejl. Man fÃ¥r helt enkelt gÃ¥ vidare med en anmÀlan dÃ¥ företaget gör sig okontaktbara. Jag rÃ¥der alla att lÀsa varningarna hÀr inne och göra sin bestÀllning hos ett mer seriöst företag. Ãnskar att jag lÀst hÀr innan.
Utebliven vara, NOLL kommunikation. KATASTROF!
BestÀllt Spegelbord för 2399:- 15 juni 2025. Ãn idag, 5 veckor senare, ingen vara levererad. Finns inga kommunikationskanaler. Varken svarat pÃ¥ chatt/mail eller nÀr man söker pÃ¥ Àgarnas privata telefonnumren.
Otroligt negativ köpupplevelse från att vi klickade hem produkten fram till dagens datum. Lagt ner flertalet timmar på att komma i kontakt med någon på företaget - utan framgång.
BestÀllningsnummer: #4195. Var vÀnlig och annullera ordern omgående! Betalning gjordes via Swish.
Fullkomligt absurt att enda eventuella kommunikationsvÀg till dem verkar vara via Trustpilot. Total katastrof.
Efter denna hÀndelse kan jag dessvÀrre INTE rekommendera handel med Bunnybee.
Pinsamt lÃ¥gt engagemang för era kunderâŠ
Jag skrev
âHej igen,
Jag har inte hört något från er angående detta Àrendet.
Jag Àr mycket förvånad eftersom det på er hemsida står att ni skall svara inom 2 timmar under kontorstid på inskickade mail till er. Detta mail (med krav på återbetalning) skickades första gången för 96 timmar sedan. Varför svarar ni inte?
Alltså återigen, jag gjorde ett köp hos er den 30/6 2025 på 1048 kr (se nedan) och ni avbokade detta och meddelade mig att ni hade slut i lager och avbröt affÀren. Så klart förvÀntar man sig omedelbar utbetalning av det beloppet jag inbetalt, 1048 kr.
Så mitt meddelande i detta mail Àr fortsatt detsamma. Jag emotser omgående dess 1048 kr från er.
I och med denna hantering (och detta mail) har jag nu lagt ca 2 timmar på att bearbeta och leta efter er återbetalning utan resultat, sökt er på telefon (men det finns inget telefonnummer att uppbringa), formulera mitt mail till er mm.
Jag kommer att eventuellt krÀva ersÀttning (utöver det 1048 kr ni Àr skyldig mig) på er för min nedlagda tid i detta Àrende, och rÀnta och besvÀr för extrajobbet. Jag anser att jag tvingas till det nu, då ni inte visar någon som helst insats på att betala tillbaka mina pengar.
Min timpeng (jag jobbar i vanliga fall som konsult för olika företag) Àr 3800 kr ex moms (2025 års prissÀttning).
Mitt förslag Àr dock att ni betalar ut omgående det ni Àr skyldig mig, så kommer jag att avstå från ytterligare krav.
Med vÀnlig hÀlsningâ
Handla inte av detta oseriösa företag
Handla inte av detta oseriösa företag! BestÀllde en present inför ett barnkalas 3 juli, leveranstid 1-3 dagar stod det. 12 juli har jag fortfarande inte fått leveransen och behövde tyvÀrr panik-köpa en annan present till kalaset. 16 juli får jag ett sms om att paketet kommit.
Det står i köpevillkoren att för att kunna skicka tillbaka varan behöver jag kontakta företaget som skickar en retursedel, vilket antagligen inte kommer ske då dom inte svarat på mina tidigare 2 mail. Dessutom en returkostnad på 249kr! Nu sitter jag i en vÀldigt otrevlig sits dÀr jag inte orkar/vågar driva på mina rÀttigheter, utan det kommer antagligen sluta med att jag behåller varan till nån framtida present. Fy för oseriösa företag!
SÀmsta kundtjÀnsten någonsin
SÀmsta kundtjÀnsten någonsin! BestÀllde en vara till min sons födelsedag. Får ett Mail att varan Àr skickad och på vÀg men får ingen vara på över 1 v. Företaget lovar snabb leverans, ingen svarar på kundtjÀnst, mail eller chatt. Nu flera dagar senare får jag att ett paket finns att hÀmta ut en bra bit ifrån dÀr jag bor. Aldrig mer någon bestÀllning från detta företag, mer jobb Àn nytta tyvÀrr
BestÀllningen kom snabbt
BestÀllningen kom snabbt, inom en vecka, tack så mycket
Ni som företag borde skÀmmas
Ni som företag borde skÀmmas.
Man kan inte komma i kontakt med er överhuvudtaget, inte via Instagram, chatt eller mail. Hur tÀnker ni, nÀr ni inte lever upp till allt som står er sida? Köp INTE hÀr ifrån!
Jag bestÀllde ett dockhus, 26 JUNI och försöker komma i kontakt med företaget, inte ett enda ord från deras sida.
Saknad leverans
BestÀllde en gunga den 16e april men inte fått någon leveransbekrÀftelse eller leverans. Har mailat företaget men inte fått något svar.
VÀntar fortfarande
Köpte ett bord via dem. Fick en bekrÀftelse utan spårnignslÀnk. Försökte först nå dem via mejl, men de har inte orkat lösa sitt e-postproblem som de tydligen haft i ett par månader nu. Trots deras problem med e-posten verkar de inte heller tycka att det Àr viktigt att informera om detta på hemsidan, eller att ha sin chatt bemannad. Går ej att få tag på dem och begÀra en uppdatering.
Antingen Àr detta ett scamföretag, eller så Àr de bara oerhört inkompetenta. Oavsett vilket, håll er borta!
FÃ¥r ej min vara
BestÀllde 25 april. Inte hört något sedan dess. Eftersom fakturan ska vara betald på klarna nu, har jag behövt förlÀnga. Har skickat tre mail till Bunnybee att jag vill makulera ordern eftersom jag ej fått den, men får inga svar. Chatten Àr aldrig öppen. Katastrof. FruktansvÀrt besviken! KÀnner mig ordentligt lurad!
BestÀllde 2 leksaker
BestÀllde 2 leksaker. Fick bara leverans på 1. Försökt kontakta kundtjÀnst i 3 veckor sen men fortfarande inte fått svar!!!

Bunnybee ããã®åç
Lurendejeri - bestÀll ej!
BestÀllde den 17 april leksaker till sonens födelsededag och har fortfarande ej fått dem och hans födelsedag redan nu varit maila dem 28 april och de har fortfarande ej svarat. Deras chatt som ska vara öppen på vardagar Àr stÀngd och inget telenr dvs mailadressen Àr de enda som finna och Àndå svara dem inte på den. Rent av Lurendejeri!

Bunnybee ããã®åç
Jag har inte fått min bestÀllning
BestÀllde en babygunga 21/4 och har fortfarande inte fått någon. Mailat dem två gånger utan att fått svar. Inget telefonnr finns att ringa heller.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ