レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag beställde en julklapp till min son order nr 5111. Den avbröt ni med hänvisning till att produkten är slutsåld, men jag har inte fått några pengar åter Köpet gjordes den 14 december och... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hej! Undrar var min beställning är då jag inte får återkoppling av er. Ordernr: 5120 Ett köp på 3195 kr. Stod leveranstid 1-3 dagar och mtp att vi bor 10 min från lagret så borde det inte dröja län... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Sämsta kundtjänsten någonsin! Beställde en vara till min sons födelsedag. Får ett Mail att varan är skickad och på väg men får ingen vara på över 1 v. Företaget lovar snabb leverans, ingen svarar på k... もっと見る

企業情報

1. 子供の店
  2. ベビー用品店
  3. おもちゃ屋

当該企業による記述

Vi på Bunnybee.se erbjuder ett brett sortiment av leksaker, barnkläder och babyprodukter som främjar lek, lärande och kreativitet. Med fokus på kvalitet och säkerhet strävar vi efter att skapa en trygg och rolig shoppingupplevelse. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 1000 kr, 365 dagar öppet köp och leverans inom 1-3 dagar.

1.7

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Väntat 1 månad för att få hem findus…

Väntat 1 månad för att få hem findus som jag beställde från dom. Svarar inte på mail och förfallodatum på klarna passerade och jag fick betala men står utan produkt. Köp inte här ifrån de lurar dig på dina pengar. Kommer ta detta vidare till ARN.

2025年5月5日

Hej Nelly,

Jag kan se att ditt paket har skickats iväg och finns redo att hämtas från ombud.

5つ星のうち1の評価

Beställde en bilbarnstol 7/4 och har…

Beställde en bilbarnstol 7/4 och har fortfarande inte fått någon. Mailat dem två gånger utan att fått svar. Inget telefonnr finns att ringa heller.

2025年4月24日

Hej Ida,

Tyvärr var produkten slutsåld när du genomförde din beställning, bilbarnstolen från Reecle är en av våra bästsäljare.Vi beklagar sen leverans, men jag kan se att ditt paket har skickats iväg och finns att hämta ut.

5つ星のうち1の評価

Varför har ni inte tagit bort min Faktura?

Jag lämnade ett väldigt negativt omdöme för 10 dagar sedan. Bunnybee svarar på det och lovar att omedelbart ta bort fakturan från Klarna. Ordernr 3501 om Bunnybee nu läser detta...för på mail och i chatten svarar ni inte. Fakturan finns fortfarande kvar. Det verkar som att de ibland bemödar sig att svara här påTrustpilot...men gör inte det de lovar. Ta bort min faktura nu! Det har snart gått 2 månader. Hur lång tid behöver ni??!

2025年4月11日

Barncykel

En vecka och fortfarande ingen leverans eller bekräftelse på leverans. Detta efter att Bunnybee svarde på första omdömet på Trustpilot att de nu har skickat paketet. Bunnybee svarar inte på email och chatten är stängd även under ordinarie öppetider.

2025年4月10日
5つ星のうち1の評価

Jag har gjort en order hos bunnybee

Jag har gjort en order hos bunnybee. Produkten har inte kommit och det har nu gått 2 veckor. Har mailat dom 2 gånger men inte fått någon återkoppling, även önskat annullering av order men fortfarande inget svar.
Rekommenderas inte !

2025年3月25日
5つ星のうち1の評価

Vi har inte fått vår produkt

Vi har inte fått vår produkt, vi köpte ett babygym för 849kr som inte kommit och nu har det gått 15 dgr och de lovade 1-3 dagars leverans. Ingen svarar på mejl och det går inte att få tag på dem. Detta är scam, handla ingenting från bunnybee.se.

2025年3月16日

Hej Malin

Vi ber verkligen om ursäkt för att du inte fått svar på mejl – vi har haft problem med vår e-postleverantör. Ditt babygym skickades idag och beräknas komma fram imorgon.

MISSNÖJD

MISSNÖJD! Bunnybee följer inte sin policy gällande leverans eller kommunikation. Inte fått min order än och vill annullera köpet då de inte höll leveranstiden. Chatten är en bluff och de svarar varken via mail eller deras kontaktformulär. Mycket oseriöst. Köp ej från Bunnybee om du vill bli nöjd.

2025年3月20日

Bunnybee からの回答

Hej, vi beklagar verkligen att du upplevt bristande kommunikation. Din beställning skickades för cirka två veckor sedan, men den har ännu inte hämtats ut. Har man tid att skriva ett omdöme på trustpilot så har man tid att hämta ut sitt paket i tid, det har du inte gjort i detta fall och du kommer tyvärr få betala 249 kr, vilket är vad ombudet fakturerar oss för paket som inte hämtas ut.

Oseriöst företag!

Beställde en bilbarnstol den 24/2 och nu snart en månad senare så har vi fortfarande inte fått den! Trots flera mail så får vi ingen återkoppling utan är knäpptyst från dem! Chatten funkar inte och finns inget nummer att ringa till! Luktar bluff i långa vägar! Uppmanar att inte beställa från detta företag då man inte får det man har beställt! Bedrägeri!

2025年2月24日

Bunnybee からの回答

Hej, tack för din feedback och vi förstår din frustration. Du beställde en mycket populär bilbarnstol som endast finns att köpa hos oss i hela Europa. Tyvärr tog lagret snabbt slut och vi väntade in en ny leverans. Vi ser att din beställning har skickats iväg och att du har tagit emot det.

Beställde en vara 250210

Beställde en vara 250210. Inte hört ngt trots upprepande mail. Fakturan är skickad till Klarna men ingen leverans eller svar.
Uselt.
// Besviken mormor.

2025年2月25日

Okej leverans, ingen kommunikation

Fick det jag hade beställt efter drygt en vecka. Dock ingen återkoppling eller information under leveransen. Fick en orderbekräftelse direkt efter beställningen sedan inte ett ljud fram tills ett sms från DHL om upphämtning av paket. Verkar vara strul med era kommunikationskanaler. Fixa dem så kommer ert betyg gå upp.

2025年2月17日
5つ星のうち1の評価

Har lagt in en beställning för en vecka…

Har lagt in en beställning för en vecka sen. Har försökt att få svar kring leverans det är helt tyst och man får ingen återkoppling. Har skickat meddelande flera gånger och deras chat online funkar inte. Känns väldigt oprofessionellt och inte så seriöst. Ser också att jag är inte ensam om denna känsla.

2025年1月30日
5つ星のうち1の評価

Beställning spårlöst försvunnen - börjar lukta scam

Min beställning 18:e december, som bekräftats via mail, Klarna och påstogs skulle levereras innan julafton, verkar spårlöst försvunnen. Inga mail eller uppdateringar från Bunnybee, siten låg nere under julveckan och nu inget svar på mail ("svar inom 2 timmar under vardagar") och kundchatten är offline ("online mån-sön 10-19"). Det börjar lukta starkt av scam.

2025年1月7日

Bunnybee からの回答

Vad tråkigt att du inte blev nöjd med din leverans, kontakta oss gärna på messenger eller mail på Info@bunnybee.se för att se vad som har hänt med din order.

Varma hälsningar

5つ星のうち2の評価

Håller ej leveranstider och svarar inte

Jag har beställt vara som de bekräftar att den bearbetas och de meddelar när den skickas. Det är nu 1 vecka sedan. Leveransen skulle ta 2-4 dagar. Har fortfarande inte hört något och de svarar inte på mina mejl.
Önskar en återkoppling omgående.
Finns inte varan i lager som hemsidan sa, så vill jag ångra köpet. Snabb leverans var det viktiga för mig.

Tack för återkoppling här och hoppas ni får ordning på er e-post leverantör.
Och tack ja jag har fått en avisering idag.

Hämtar ut paketet, men det är bara 1 av 2 varor med i paketet. Den andra varan har fortfarande inte kommit och mejlen verkar inte fungera än i heller.
Önskar att inte betala för icke mottagen vara. Tacksam.för en snabb återkoppling.

2024年12月19日

Hej Tina,

Tack för ditt meddelande, och vi beklagar verkligen att du har fått vänta på svar. Vi har haft problem med vår e-postleverantör, vilket tyvärr har påverkat vår förmåga att återkoppla snabbt.

Din beställning har skickats och du ska ha fått en avisering att hämta ut ditt paket idag.

5つ星のうち1の評価

Har försökt komma i kontakt med bunnybee

Har försökt komma i kontakt med bunnybee i syfte att få returnera en vara. De mailar inte tillbaka och det går inte att skriva i chatten. Mycket dålig service och rekommenderar inte att göra beställningar härifrån.

2024年12月9日

Hej Jana,

Vi har skickat en retursedel till dig, har den hamnat i skräpposten kanske? Jag skickade retursedeln till dig nu igen, dubbelkolla så du inte missar den. Godkänner vi returen så kommer du få en återbetalning inom 3 dagar.

5つ星のうち5の評価

Har beställt docka till min barn barn…

Har beställt docka till min barn barn är nöjd. Och leveransen var snabbt tack

2024年11月12日

Hej Maouid

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du valt att handla hos oss igen, det uppskattar vi!

Önskar dig en fortsatt trevlig dag 😊

Akta er för bedrägeri!!

Köpte nyligen en produkt där produktsidan var felskriven och fick då hem fel vara. Jag ber om att få returnera och får då en retursedel via mail. Därefter när varan har kommit fram till dom, så skickar dom en bild på en skada som INTE var befintlig när jag skickade den, varpå drar dom då av 10% av produktens totala värde och tog även betalt 99kr för returen.

2024年10月21日

Bunnybee からの回答

När en retur sker är det viktigt att produkten är ordentligt skyddad och paketerad för att undvika skador under transporten. Det är dessvärre ditt ansvar att se till att produkten skickas tillbaka i samma skick som den mottogs.

Angående avgiften för retursedeln: Vi har skickat retursedeln till dig två gånger via e-post, pågrund av att du var sen med att lämna tillbaka produkten och den första retursedeln var tyvärr inte längre gilltig. Returhanteringen kostar oss 139 kr per retur. Vi tjänar inget på denna process, utan det har faktiskt kostat oss 278 kr totalt men vi har endast tagit betalt 99kr.

Vi beklagar att du blivit missnöjd men du har som kund ansvar att skicka tillbaka produkten i tid, och skicka iväg det i samma skick som när det mottogs.

Önskar dig en trevlig kväll,

Sidan är inte uppdaterat

Sidan är inte uppdaterat, inte visar den verkliga lagerstatus. Jag kunde göra beställning trots att varan inte fanns i lager.

2024年10月6日

Hej Viktoria

Tack för din feedback.

Vi har tusentals produkter inom 100 tals olika kategorier, ibland blir det fel med lagersaldot.Vi jobbar ständigt på att förbättra detta.

5つ星のうち5の評価

Snabbt och bra

Snabbt och bra. Jättesöt docka.

2024年10月2日

Hej Karin,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med dockan och att leveransen gick snabbt. Välkommen tillbaka!

Fick fel barn pool

Fick fel barn pool, beställde en 143 x 33 men fick tyvärr en 113 x 25 utan förklaring. Fel vara alltså. Hoppas detta var en missförstånd för sista gången. Annars är priserna och leveransen i god tid.

2024年10月5日

Bunnybee からの回答

Vi ber om ursäkt för att du fick fel pool, jag har skickat ett mejl till dig för att ordna så att du får den rätta poolen utan extra kostnader. Tack för att du uppmärksammade detta, och vi uppskattar att du är nöjd med våra priser och leveranstider!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。