Burger Beast( Silkeborg - Horsens )  レビュー 58

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Er positivt overrasket over smag Pomfritter er en god oplevelse Burger er os med massere af smag de forskellige ingredienser skiller sig ud så en positiv oplevelse Dyppelse Hvidløgs... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk flot og velsmagende ærlig burger. Jeg kan ikke forestille mig at det kan gøres bedre. Ikke så meget pjat, bare meget høj kvalitet. Betjeningen var også helt i top. Venlig og imød... もっと見る

企業情報

1. ハンバーガー店

当該企業による記述

Vi har et lille udvalg af råvarer, så vi altid kan sikre kvaliteten er helt i top, men også fordi der aldrig har været nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken, når det kommer til burgere. Udover nogle lækre bøffer, kommer vi ikke andet end salat, tomat, løg og syltede agurker i vores burgere. Når ja, og så selvfølgelig vores roste Beast hjemmelavede dressing, som hæver burgeren til et helt nyt niveau. Hvem havde troet der ikke skulle mere til for at lave en overdådig burger, som du ikke kan få nok af? Tja, vi ved det ikke, vi ved bare, at a beast is a beast, and FEED YOUR INNER BEAST

3.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Restaurant ignorerer allergi – ‘ det er bare ærgerligt’ og fravælger alt ansvar

Bestilte i dag to burgere i restauranten I Horsens og gjorde det helt klart: ingen løg i begge. Efter betalingen spurgte jeg den ansatte, om hun havde noteret det korrekt – hvilket hun bekræftede.

Da vi kommer hjem, viser det sig selvfølgelig, at begge burgere indeholder løg.
Jeg kontakter restauranten telefonisk og får at vide af den ansatte, at “det er bare ærgerligt”, og at der hverken er mulighed for refundering eller nye burgere.

På posen sidder der en tydelig bon med “ingen løg”, og alligevel mener de, at det er mit problem. Det er ikke bare dårlig service – det er ren ansvarsfralæggelse.

Vi kører derfor tilbage til restauranten med maden. Her får vi først at vide, at det ikke er muligt at undgå løg på grund af deres tilberedningsmetode – hvilket er direkte nonsens. Man kan ikke både sige, at det er umuligt, og samtidig senere påstå, at man har fjernet noget af det.

De ansatte fastholder stadig, at de ikke har gjort noget forkert, og at de har lavet burgerne som bestilt – hvilket er åbenlyst forkert, når der stadig er løg i begge.

Kort efter ændrer forklaringen sig: Nu har den ansatte talt med chefen, som er villig til at lave to nye burgere. På dette tidspunkt har vi dog ingen interesse i at fortsætte med at handle med et sted, der håndterer tingene på den måde.

Vi beder derfor om at tale med chefen. Han fastholder, at de ansatte ikke har gjort noget forkert, og at det i virkeligheden er vores egen skyld, fordi vi ikke specifikt bad om at få fjernet alle typer løg. Ifølge ham tæller “løg” åbenbart ikke som en samlet kategori. Det er en absurd bortforklaring.

Samtidig modsiger de sig selv: Først siger de, at det ikke er muligt at undgå løg, men nu forklarer de, at de faktisk har fjernet løgringe. I den ene burger, hvor de fjernede løgringene, er der stadig ristede løg, og i den anden burger er der stadig løgringe. Resultatet er det samme: Der er stadig løg i begge burgere, selvom det blev frabedt to gange.

Efter længere diskussion – og først efter pres – får vi til sidst pengene retur.

Jeg lider af en alvorlig allergi over for løg, og det er potentielt dødeligt for mig at indtage det. Det her er derfor ikke bare inkompetence – det er potentielt livsfarligt.

At servere noget, der er frabedt, og derefter affeje det med “det er bare ærgerligt”, er fuldstændig uansvarligt.

Håndteringen fra restaurantens side er under al kritik og både ejeren og de ansatte er tydeligvis ikke vokse nok til at drive en forretning af nogen slags.

Horsens Folkeblad og Fødevarestyrelsen bliver kontaktet mandag.

2026年4月30日

Burger Beast( Silkeborg - Horsens ) からの回答

Vi har gennemgået situationen, herunder vores overvågning fra besøget.

Vi refunderede beløbet i restauranten, da I kom tilbage.

Ved bestilling blev der bedt om “uden løg”, og der blev ikke oplyst noget om allergi. Bestillingen blev derfor håndteret ud fra de oplysninger, vi modtog.

På vores menu fremgår det, at burgerne indeholder både friske løg og ristede løg. Når der blot bestilles “uden løg” uden yderligere præcisering, kan der desværre opstå misforståelser i forhold til, hvilke typer der menes.

Vi tager naturligvis fødevaresikkerhed alvorligt og følger gældende retningslinjer. Hvis sagen bliver taget videre til presse eller myndigheder, har vi ingen problemer med at fremlægge den dokumentation, vi har.

5つ星のうち3の評価

Vi blev skuffet over burgerne

Vi blev skuffet over burgerne, men selvfølgelig er billeder taknemlige. Der var sparsomt med fyld. 1 salatblad. 1 tomat og 2 løgringen var der at finde i den ene og så overholdt med dressing. 63 kr for 32 pomfritter der var total tørre. Ikke den bedste første gangs oplevelse.

2026年4月25日
5つ星のうち1の評価

Hårde boller, slappe fritter og kolde cheese tops

Jeg købte mig en vegetar burger fra biksen og fik mig en bolle der var næsten umulig at bide igennem, med hvad jeg kan kun forestille mig var en frosen "bøf" i sig.
Fritterne var slatne og krydderet mærkeligt, mens deres cheese tops var kolde.
Jeg ville ikke anbefale at købe herfra hvis man vil have en god oplevelse en fredag eftermiddag.

2026年4月24日
5つ星のうち1の評価

Dejlig madforgiftning kan ikke anbefales

2026年4月12日

Hej Anders

Vi tager påstande om madforgiftning meget alvorligt. Derfor undrer det os, at du ikke har kontaktet os direkte eller givet nogen form for information om dit besøg (dato, ordre, hvad du har spist osv.).

Vi har ingen registrerede henvendelser eller lignende hændelser, der matcher din anmeldelse.

Hvis din oplevelse er reel, beder vi dig kontakte os direkte, så vi kan undersøge det grundigt.

Uden dokumentation eller dialog fremstår denne anmeldelse desværre ikke troværdig.

5つ星のうち2の評価

Var inde ved silkeborg burger beast

Var inde og spise I silkeborg. Og ventede 50 min på vores mad dog en fredag, men stadig væk det virkede ikke ,som om der var et godt flow. Har været kunde igennem en længere periode og har før været ekstremt glad for burgerne. Men desværre Synes jeg også kvaliteten af produktet er gået ned ad, så kommer ikke til at komme igen. Synes specielt i skilt jer ud med frisk timian på pomfritterne,og en rigtig god kvalitets bolle osv... Men man mærker besparelser øv.!!

2026年4月10日

Hej

Vi er kede af ventetiden, og det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke har lyst til at komme igen.

Jeg vil dog gerne lige præcisere en ting: vores kvalitet er faktisk blevet højere end før ikke lavere. Især når det gælder burgerbollen, som nu er vores egen og lavet som en surdejs-burgerbolle.

Med hensyn til timianen, så er det desværre ikke noget vi selv styrer. På grund af situationen i verden har leverancer været ustabile, så nogle gange kommer det ikke frem eller bliver forsinket. Derfor valgte vi at fjerne det for over 7 måneder siden.

Det handler altså ikke om besparelser tværtimod. Vores omkostninger er faktisk steget, fordi vi hele tiden prøver at levere en endnu bedre kvalitet end før.

Mvh
Burger Beast Team

5つ星のうち5の評価

Den nye burger var virkelig lækker og…

Den nye burger var virkelig lækker og frisk – en helt ny idé, som jeg ikke har set fø. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, og de var også rigtig søde ved mine børn. Som en ekstra bonus fik vi gratis dip, hvilket var en dejlig overraskelse. Kan klart anbefales♥️

2026年4月3日
5つ星のうち1の評価

Vi kunne ikke få os selv til at spise det…

Vi kunne ikke få os selv til at spise maden fordi der var lange sorte hår i begge vores burger føste gang og sidste gang vi spiser her ad!!!!😭

2026年4月3日

Hej Lucas,

Vi har forsøgt at finde din ordre i vores systemer i både Silkeborg og Horsens, men vi har desværre ikke kunnet finde et køb, der matcher.

For at kunne hjælpe dig og undersøge sagen ordentligt, må du meget gerne kontakte os på info@burger-beast.dk og sende en kopi af din kvittering samt tidspunkt for dit besøg.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning, der giver mening for alle parter.

Mvh
Burger Beast

Er positivt overrasket over smag

Er positivt overrasket over smag

Pomfritter er en god oplevelse

Dyppelse

Hvidløgs mayo 5/10
Ostesovs vil jeg kun gi 2/10 ik en prangende oplevelse kontra forventning

10/10 på betjening
Omgivelserne i Horsens så os indbydende ud men den her gang var det take out så kun 3 ud af 5 stjerner da jeg ik kan besvare for den fulde oplevelse i restauranten

Tak for mad

2026年3月28日