レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev skuffet over burgerne, men selvfÞlgelig er billeder taknemlige. Der var sparsomt med fyld. 1 salatblad. 1 tomat og 2 lÞgringen var der at finde i den ene og sÃ¥ overholdt med dressing. 63 kr fo... もっず芋る

Er positivt overrasket over smag Pomfritter er en god oplevelse Burger er os med massere af smag de forskellige ingredienser skiller sig ud sÃ¥ en positiv oplevelse Dyppelse HvidlÞgs... もっず芋る

Den nye burger var virkelig lÊkker og frisk – en helt ny idé, som jeg ikke har set fÞ. Personalet var meget venlige og hjÊlpsomme, og de var ogsÃ¥ rigtig sÞde ved mine bÞrn. Som en ekstra bonus fik vi... もっず芋る

Fantastisk flot og velsmagende Êrlig burger. Jeg kan ikke forestille mig at det kan gÞres bedre. Ikke sÃ¥ meget pjat, bare meget hÞj kvalitet. Betjeningen var ogsÃ¥ helt i top. Venlig og imÞd... もっず芋る

䌁業情報

1. ハンバヌガヌ店

圓該䌁業による蚘述

Vi har et lille udvalg af råvarer, så vi altid kan sikre kvaliteten er helt i top, men også fordi der aldrig har vÊret nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken, når det kommer til burgere. Udover nogle lÊkre bÞffer, kommer vi ikke andet end salat, tomat, lÞg og syltede agurker i vores burgere. Når ja, og så selvfÞlgelig vores roste Beast hjemmelavede dressing, som hÊver burgeren til et helt nyt niveau. Hvem havde troet der ikke skulle mere til for at lave en overdådig burger, som du ikke kan få nok af? Tja, vi ved det ikke, vi ved bare, at a beast is a beast, and FEED YOUR INNER BEAST

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

58件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 57に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Iskold mad

Jeg fik mad fra jer fredag d. 7/11-2025. Det var kold som i iskold mad. Det virkede for os som om, det var en menu der havde stået MEGET lÊnge. Elendig oplevelse

Hej Schneider,
Vi synes helt Êrligt, det er mÊrkeligt, at vi får en dårlig vurdering for noget, vi ikke har indflydelse på. Da du kontaktede os, forklarede vi tydeligt, at vi ikke kan styre, hvordan eller hvornår Wolt leverer maden.

Når vi overleverer ordren til chauffÞren, er maden brandvarm altid. Vi kan dog ikke kontrollere, hvor lÊnge chauffÞren er om at kÞre ud, eller hvordan den håndteres undervejs.

Derfor virker det urimeligt, at vores restaurant får skylden for noget, der ligger uden for vores kontrol. Vi står 100 % inde for kvaliteten af vores mad, og alle ordrer forlader kÞkkenet i perfekt stand.

Burger Beast Team

Mega god kyllinge burger og lÊkre

Mega god kyllinge burger og lÊkre sprÞde fritter .
Hjemme lavet dressing med god smag ..
kan anbefales og jeg kommer egen .

Hej Anita
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du kunne lide vores kyllingeburger, fritter og dressing.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart 😊

Helt fantastisk burgeroplevelse!

Jeg var pÃ¥ besÞg i Silkeborg i dag (jeg bor normalt i Aarhus) og spiste hos Burger Beast. Jeg fik cheeseburger-frokostmenuen – og det var helt Êrligt 10 ud af 10! Saftig bÞf, perfekt smeltet ost, sprÞde fritter og bare virkelig god smag hele vejen igennem.
Klart et sted jeg ville tage turen for igen 🍔🔥

Hej Carina

Tusind tak for den super fine anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du nÞd cheeseburgeren og hele oplevelsen hos os.
Du er altid velkommen forbi igen vi glÊder os allerede til nÊste gang 🍔🔥

Super god burger

Super god burger, fantastiske fritter og god dyppelse.

2025幎9月11日

Hej Erik
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi sÊtter stor pris på det og er glade for, at du nÞd både burgeren, fritterne og dippen.

Vi håber at se dig igen snart 🍔

Jeg var positiv imponeret

Jeg kan ikke gi 4,5 så de får 5 her fra, bordet kunne godt klarer en klud.
Jeg blev virkelig forbavset over, at maden hade vi inden for ca. 5 min, burgeren var smagfuld og saftig, jeg kan ikke huske hvornår, jeg har fået så god en burger.
Forstår ikke hvorfor folk sidder på de fortovscafe på gågaden, med en fimset sandwich, kom dog afsted ud af gågaden og få en saftig burger.

2025幎7月17日

Hej Kasper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pÊne ord! Vi bliver så glade for at hÞre, at du blev positivt overrasket og nÞd både smagen og saftigheden af burgeren, det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi tager også din lille bemÊrkning om bordene til os, der er altid plads til forbedring, og vi vil sÞrge for, at der bliver endnu bedre styr på det fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi håber at se dig igen snart til endnu en god og saftig burger!

Teamet hos Burger Beast

SeriÞst et besÞg man ikk ska gÃ¥ glip

SeriÞst et besÞg man ikk ska gå glip af..
Tripple er nok en af de bedste burger jeg har smagt..

2025幎7月16日

Hej Martin,

Tusind tak for dine flotte ord. Det betyder virkelig meget for os og vores lille forretning! Vi er glade for at hÞre, at vores Tripple burger har gjort indtryk, og at du har haft en god oplevelse med både maden og servicen.

Vi glÊder os allerede til forhåbentligt at byde dig velkommen igen til endnu en saftig burgeroplevelse!

Teamet hos Burger Beast

1,5 time om at lave 2 burger.

1,5 time om at lave 2 burger.

En lÞrdag eftermiddag kl 1300.

Uspiselige burger de så udlevere.

2025幎7月5日

Hej Jim,

Er du sikker på, at det er Burger Beast i Silkeborg, du har besÞgt? Denne hjemmeside tilhÞrer nemlig Burger Beast i Silkeborg, og vi er sikre på, at det ikke er sket her.

Burger Beast Silkeborg

Jeg har spist hos dem flere gange

Jeg har spist hos dem flere gange – altid lÊkker mad. Denne gang bestilte jeg via Wolt, men maden var helt kold, som den desvÊrre nÊsten altid er, nÃ¥r de leverer.
Jeg ringede til restauranten, og de tog straks ansvar – super service!
Dagen efter blev jeg kontaktet, fordi Wolt ikke ville tage ansvar eller refundere belÞbet.
Som kompensation har vi nu fået en ny menu og er inviteret ind i restauranten for at nyde maden dé

2025幎7月2日

KÊre Mie

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at hÞre, at du generelt har haft gode oplevelser hos os, og at du er tilfreds med, hvordan vi håndterede situationen denne gang.

Vi beklager endnu en gang, at maden var kold ved levering, og vi er glade for, at vi fandt en lÞsning, så du kan nyde maden hos os under de bedste forhold.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen i restauranten igen!

Burger Beast Silkeborg

Mega gode burgere

Mega gode burgere, og pomfritterne er super gode. Kan virkelig anbefales!

Jeg så Casper drÞmmes anmeldelse af Burger beast, og ville se om deres burgere virkelig var så gode. Men det er de virkelig!

2025幎1月31日

Foodgasm

Delightful environment and staff that made my visit even more splendid.. Food was beyond delicious.. Best fries they were not oily.. Highly recommend it.. 🍔🍔🍟🍟 I would suggest to open a branch here 🙈😍🀀🀀🀀

2024幎12月3日

Fantastisk flot og velsmagende Êrlig

Fantastisk flot og velsmagende Êrlig burger.
Jeg kan ikke forestille mig at det kan gÞres bedre.
Ikke så meget pjat, bare meget hÞj kvalitet.
Betjeningen var også helt i top.
Venlig og imÞdekommende, uden at vÊre popsmart og irriterende
God stemning i restauranten, og lÊkker ukompliceret indretning.
Simpelthen bare BEDST!
ABSOLUT TOPKARAKTER HERFRA.
Tusind tak for oplevelsen.
Jeg kommer igen....

2024幎12月12日