Altid en god oplevelse at spise på en af Burgerbooms restauranter. LÊkre burgere, sÞd og venlig personale og ikke mindst gode priser på deres menuer.
Vi bestilte to menuer fra burger boom vesterbrogade den ene en cheeseburger menu hvor der manglede ost. Vi kontaktede restauranten med billede og fik svaret at deres procedure gÞr at de ved der er... ãã£ãšèŠã
Ermh det var skrÊkkeligt??! Har vÊret Êgte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstÃ¥ende virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftn... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig oplevelse!! Aalborg Burgerbollen var kold og selve burgeren have en fisket og rÃ¥dden smag. Kunne ikke fÃ¥ pengene retur, blev tilbudt âgavekortâ skulle skrive navn og tlf pÃ¥ en seddel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Altid en god oplevelse at spise pÃ¥ enâŠ
KUN MENUER? ð€ ER I CHOK ð€¯
Hvad sker der for at man ikke kan bestille enkelte burgere men kun menuer? Det har man da kunne? Ok så må man jo gå et andet sted hen, det er da alt i får ud af den slags.
(Denne anmeldelse er målrettet Burger boom TrÞjborg)
Ingen ost og dårlig service
Vi kontaktede restauranten med billede og fik svaret at deres procedure gÞr at de ved der er ost i burgeren og billedet bare bekrÊfter dem i at der var ost i (hvilket der tydeligvis ikke var) men at de af den grund ikke kan give en refusion.
Fulde af lÞgn
Super god fastfood
ForfÊrdelig oplevelse!
ForfÊrdelig oplevelse!! Aalborg
Burgerbollen var kold og selve burgeren have en fisket og rådden smag.
Kunne ikke fÃ¥ pengene retur, blev tilbudt âgavekortâ skulle skrive navn og tlf pÃ¥ en seddel men fik intet bevis for at jeg havde et gavekort.
Ekstrem dårlig service og personale der ikke forstod noget, og ikke var sÊrlig aktiv i deres arbejde, og bordene var beskidte.
HÃ¥ber ikke det ender i en madforgiftning
Ikke kom der fik bestilng forkertâŠ
Ikke kom der fik bestilng forkert bestilte burger uden dressing og 2 burger mere fik 1 burger med dressing hvor der står uden dressing på 0/10
Ermh det var skrÊkkeligt??
Ermh det var skrÊkkeligt??!
Har vÊret Êgte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstående virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt
Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftning. BÞffen var også rÞd men tÊnkte ik over det fordi jeg var lidt stiv:(
Kan sgu simpelthen ikke anbefale stedet til min vÊrste fjende.
NÊsten Alt er Þkologisk â
NÊsten Alt er Þkologisk â , deres dressinger er hjemmerÞrteâ limonaden er hjemmelavet og smager godt â fritter med parmesan ð³â Aarhus bedste burger 100% ingen kommer tÊt pÃ¥ ðð»
Maden er god
Maden er god. Men der er alt for lang ventetid hver gang man bestiller. Derudover virker personalet virkelig ligeglade med ens bestilling, når man spÞrger hvor lang tid der går. Generelt super dårligt service desvÊrre⊠man er heldig hvis det tager en time
Burger Boom TrÞjborg
Har nu spist hos Burger Boom på TrÞjborg ca. 10 gange og har vÊret tilfreds hver gang. Venligt personale, hurtig servering og de bedste burgere. De forskellige dips til pomfritterne er så gode!
En lille kritik er at ved de to sidste besÞg, var der meget lidt af det lÊkre krydderi de bruger på pomfritterne. Dog ikke noget der afholder mig fra at komme igen.
DÃ¥rlig oplevelse
Fik mad leveret, hvor der manglede ost i burgeren og aioli. Udover det var maden bestemt ikke varmt. Ringede til dem og forklarede, fik svaret at jeg kunne ha ost og aroli tilgode, virkelig dårlig service, der var mad for 400.-
Maden var god og betjeningen var ogsÃ¥âŠ
Maden var god og betjeningen var også god
Super god service
Super god service
Super god mad
Og en god pris
Jeg har ikke prÞvet jer endnu da at iâŠ
Jeg har ikke prÞvet jer endnu da at i ikke bringer mad ud
Og de rabat I giver kan man ikke bruge på Wolt desvÊrre
Vi var 4 personer som havde bestilt fraâŠ
Vi var 4 personer som havde bestilt fra Burger Boom - vi er alle blevet syge med dårlig mave og sidder alle på wc - ikke bestilt herfra!
Alt for lang ventetid pÃ¥ maden i à rhusâŠ
Alt for lang ventetid på maden i à rhus og problemer med at indlÞse ens rabatkode. De friturestegte lÞgringe bestod af 1 mm tynd lÞgring, simpelthen for ringe og dyrt kÞbt. Lokalet er for koldt at sidde i. Gode fritter og gode bÞffer, sagde mine medspisere
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse, sjasket mad. Kommer ikke igen.
De slÃ¥r seg pÃ¥ brystet med at deâŠ
De slår seg på brystet med at de serverer byens bedste burger.
Det vi fik serveret lignede ikke dildet på menyen,den var smaglÞs,altså det helt primÊre som salt,pebber,syrer og sÞdme,så ingen balance,bare en gang fed ok kÞd.
Utrolig dårlig service
Leverede kun burger men manglede pommes fritter
De ville komme med pommes friterne bagefter , men efter oÞsom det tog 50 min at levere burgerne så ville vi ikke vente 50 min på pommes fritter
Fair nok st fejl sker, men absolut ingen hjÊlp eller forståelse af "restauranten"
Poor
Delivery took more than 2 hours, burger and fries were the driest i've ever had.
Not remotely worth the price or wait.