Altid en god oplevelse at spise på en af Burgerbooms restauranter. LÊkre burgere, sÞd og venlig personale og ikke mindst gode priser på deres menuer.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi bestilte to menuer fra burger boom vesterbrogade den ene en cheeseburger menu hvor der manglede ost. Vi kontaktede restauranten med billede og fik svaret at deres procedure gÞr at de ved der er... ãã£ãšèŠã
Ermh det var skrÊkkeligt??! Har vÊret Êgte syg og dehydreret i to dage pga en burger fra ovenstÃ¥ende virksomhed. Aarhus, Frederiksgade fra Wolt Det var instant madforgiftning/ salmonella forgiftn... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig oplevelse!! Aalborg Burgerbollen var kold og selve burgeren have en fisket og rÃ¥dden smag. Kunne ikke fÃ¥ pengene retur, blev tilbudt âgavekortâ skulle skrive navn og tlf pÃ¥ en seddel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Blevet elendig kvalitet
Dette er sendt på mail direkte til restauranten, men uden respons, så nu kommer det herind:
Vi har gennem tiden vÊret trofaste kunder hos jer, men efter maden vi fik udleveret i dag er det desvÊrre slut.Â
Vi bestilte 2 x cheeseburger menu, den ene skulle vÊre med salat, det var der ikke i. De var derimod ogsÃ¥ SÃ
tÞrre at vi ikke kunne fÃ¥ det sidste ned, det virkede som om at det var nogle gamle tÞrre burgere vi havde fÃ¥et udleveret. Stort set ingen dressing - de plejer at flyde med dressing, bollen var SÃ
ubeskriveligt tÞr og massiv, og ikke smÞrstegt som den ellers plejer at virke til. Den var umulig at få ned uden at drikke noget til. Den ene bÞf var gennemstegt og den anden nÊsten rå, og ingen af dem smagte af noget, intet salt. De plejer at vÊre godt krydrede, det er netop noget af det vi elsker ved jeres burgere.
Fritterne' var iskolde og slatne, slet ikke stegt fÊrdige og stort set ingen krydderi. Absolut ingen parmesan som I ellers skriver, og eddermanme langt fra den "sprÞde krydrede" beskrivelse I har på hjemmesiden!!
Ej hvor er vi skuffede!! ð©Â
Burger Boom er ikke hva det harâŠ
Burger Boom er ikke hva det har vÊret.fÞr i tiden var burger virkelig gode men nu når man får kartoffel Bolle er det gået hend og blevet noget tÞrt stas med alt for meget lÞg ...pommes var dog gode nok i nu ..vi bestiller ik i gen
Fantastisk mad
Sindsyg god mad.
Klasse service.
Perfect smagsoplevelse.
Fin pris.
Mega Þv oplevelse pga personalet
Mega Þv oplevelse pga personalet. Men maden var âfin nokâ
Ville ha givet 0 stjerner hvis jegâŠ
Ville ha givet 0 stjerner hvis jeg kunne . De kender ikk til service eller madlavning
Alt for dyrt
2 almindelige burgermenuer + nogle kyllingestykker og mozarallasticks til bÞrnene = 439kr?
Fire hundrede og ni og tredive kroner?!
Det blev et nej tak fra os.
Jeg havde bestilt takeaway med minâŠ
Jeg havde bestilt takeaway med min veninde og herefter opdager jeg fÞrst på mig selv, at min underlÊbe er hÊvet - efter nogle minutter er min venindes underlÊbe også hÊvet. Vi ringede derefter til vagtlÊgen og fortalte om situationen og hun spurgte indtil hvad vi spiste og hvor maden var fra. Jeg svarer så på spÞrgesmålene og idet jeg siger at maden er fra burger boom, siger hun, at der har vÊret en del par gange hvor andre har ringet indtil dem og oplevet at det samme er sket på deres lÊbe eller lign. Er sket for dem som har spist på Burger Boom. LORTESTED og i gÞre mennesker syge.
chicken burger uden chicken
Fik en chicken burger stort set uden kylling. Der var en halv inderfilet i hele burgeren. Det synes jeg ikke man kan vÊre bekendt at sende ud af dÞren.
Nu tynde fritter
Nu tynde fritter, hvor blev de gode fritter af? Grunden til vi valgte Burger Boom.
Tilbage med de gl. fritter.
Rigtig god mad, men langsom tilberedning
Burgerboom Aalborg.
Maden var rigtig god, og hvem siger nej til mulighed for at tage deres fremragende dips med gratis, dog var service ikke den bedste.
Bestiller Burger på deres hjemmeside, hvor jeg acceptere at maden fÞrst er fÊrdig 45 minutter senere. Der var en fejl på hjemmesiden som gjorde at man kun kunne vÊlge levering, men restauranten ringer 15 min fÞr at det er en fejl og jeg selv skal hente min ordre, hvilket jeg acceptere. DesvÊrre er min ordre fÞrst klar 20 min efter at den skulle vÊre klar, hvilket betyder at det har taget dem over 1 time at lave min ordre.
Det virker ikke til at styr på deres planlÊgning af ordre, og kan styre hvor en ordre er klar til blive leveret, hvilket desvÊrre bare efterlader en kan så god oplevelse.
LÃRTE service!
LÃRTE service!
Kommer ind for at spise, men ender med at vente i jeg ved ikke hvor lang tid, mens man ser folk komme EFTER en selv, som fÃ¥r sin mad FÃR. Burgeren var langt under gennemsnittet. Har vÊret her flere gange fÞr, dette bliver nok sidste gang da deres service de sidste 3-4 gange bare har vÊret i BUNDEN af bunden !! Plsse Êrgerligt.
Perfekt burgere
Perfekt burgere
Gode pomfritter med mega god krydderi
Fantastisk service
Fantastisk
Sindssyg lÊkker burger & sides
Bestilte på Wolt, sindssyg gode burger, gode dips, sÊrligt hvidlÞgsdip, gode sweet potato fries og gode tenders. 5/5.
Hvad sker der lige der!!!!
Byes bedste fritter, er skiftet ud med tynde usmagelige og blege fritter, så nu går vi til konkurrenten, hvilket vi faktisk er kede af.
Kommer de gode fritter tilbage, gÞr vi også.
Hvorfor har i skiftet jeres klasseâŠ
Hvorfor har i skiftet jeres klasse pomme frites ud med nogle McD tynde modeller? Jeg grÊder lidt indvendigt⊠:(
Aalborg beste sted at tage hen vis man vil have kartovler og gratis sovs
ForfÊrdelige ste at tage hen når man har lÞst til en deep pande pizza med osteskorp og en masser snask. MEEEEN tilgengegÊld Ok sted hvis man har lÞst til en snaske burger med uskåret kartovler. Jeg forstår bare ik hvorfor en grill bar ikke osse laver pizza, hvis de gjorde det ville det vÊre mit ynglingssted fordi så ville jeg sidde der hele dagen og spis kartovler fordi de har gratis sovs til deres kartovler og jeg vil spare mange knaster.
Burger boom trÞjborg à rhus
Burger boom trÞjborg Ã
rhus
Mig og min kÊreste var der til Valentins dag og det som vi troede skulle vÊre en hyggelig aften blev det modsatte. Da min kÊreste hele natten og den efterfÞlgende dag kastede op og havde diarre :( Så der tager vi ikke hen igen!
I Randers:
I Randers:
Wov. Det var megagodt. Rent, pÊnt, MEGET god betjening/service og fantastiske burgere. En ganske alm onsdag eftermiddag;
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ