レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kundeservicesupport (Rasmus) er virkelig en stjerne her, og ved næsten alt hvad man kan finde på at spørge om (På nær mærkelige spørgsmål om ømme vriste, men det er fair nok). Skoen er også fantasti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Normalt orker jeg ikke at lave anmeldelser .. Men når både produktet og servicen bare spiller, så skal ret være ret. Skoene (Condotti 2.0) er i et flot design og enormt behagelige at have på.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra fortjener mere end 5 stjerner! Har købt Condotti 2.0 Fantastisk sko at have på, og generelt bare sindssygt flot og elegant sko! Har altid Hadet og undgået Dressshoes fordi k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super lækker service i høj høj klasse. Fik et par vildt lækre loafers i gave. Dog var de for store så skulle have dem ombyttet til en størrelse mindre. Kontaktede i den forbindelse deres kundeservi... もっと見る

企業情報

1. 靴屋

当該企業による記述

Vores navn Buté repræsenterer dét, du kan være sikker på, når du planter dine fødder i et par Buté. Det startede som en snak omkring den klassiske, danske frase "de er bløde som smør" - noget vi danskere svinger om os, når noget er rigtigt behageligt. Dét er netop hele essensen af det, vi står for og altid søger at levere. Den fornemmelse, at skoen tager imod én, når man træder i den, i stedet for at være i vejen eller decideret modarbejde én. Herfra kastede vi om os med alle de ord, vi ser som synonymer til smør - medgørlig, fleksibel, blød, smooth, soft, expanding - og fra dét fandt vi vores navn: Buté Idéen og tanken bag Buté opstod, ligesom så mange andre gode ideer, som et svar på et problem. Hvorfor skal (ofte dyre) "dress shoes" altid være ukomfortable? Hvorfor har vi accepteret at "man lige skal gå dem til"? Burde pris ikke være lig med kvalitet; og burde kvalitet ikke være lig med det komfortable? Kan det virkelig passe, at man skal glæde sig til at få skoene af endnu mere, end man glædede sig til at få dem på? Det synes vi ikke kunne passe - og således blev Buté til virkelighed. Vores mission er at skabe sko, du kan have på hele dagen - uden at du kan mærke, at du har haft sko på hele dagen vel at mærke. Det vigtigste for os er komfort. Men ofte er et stort fokus på komfort også lig med et mindre fokus på det æstestiske udtryk. Med Buté behøver du ikke tage valget imellem at være komfortabel eller stilfuld. Vi garanterer, at du kan være begge dele på samme tid. Vi laver alle vores styles med et fundament i solidt håndværk, kvalitet og vigtigst af alt komfort, drysset med et klassisk og elegant, men samtidig moderne, udtryk. Buté er din perfekte følgesvend til et liv med fuld fart på - hvor dine sko skal løfte og ikke sænke dig.

連絡先

Gode sko.
Klart anbefaling herfra

2024年1月15日

Bute からの回答

Tak for den flotte anmeldelse! Vi håber at se dig igen.

God stil for et firma…

Da jeg havde et lille problem med skoen, med tilpasningen, fik jeg straks en meget venlig mail fra Bute´s direktør pr mail, og problemet løste sig…det er god stil.

2024年1月5日

Kære Sussi,

Tak for de 5 stjerner - og de søde ord! Det varmer meget!

Bh Buté

5つ星のうち5の評価

De bedste sko man kan købe

Det er virkelig de bedste sko man kan købe, de er utroligt behagelige, og man kan have dem på en hel dag uden at føle ubehag. Skoen former sig nærmest til foden.

2024年1月13日

Kære Patrick,

Det er så fedt at høre! Det er netop det, som hele vores grundlag er bygget op omkring, nemlig, at skoene former sig efter foden.

Skønne sko 👏

Meget meget hurtig og behagelig og hjælpsom vejledning under ombytning af et par Spiga. Skoene er utroligt lækre, og jeg glæder mig til at gå i dem udenfor. De er en julegave og er kun brugt indendørs - indtil videre.
Mvh Kis Sørensen

2024年1月8日

Kære Kis,

Skønt at høre. Vi håber at se dig igen en anden god gang.

5つ星のうち5の評価

Behagelig og flot bordeaux loafers

Har kun prøvet at have skoene på kortvarigt, men føles virkelig behagelig, god pasform, blød og ser kanon godt ud. Jeg er mega tilfreds med købet :)

Kære Jurate,

Så kan vi ikke bede om mere. TAK! :)

Kundeservicesupport (Rasmus) er…

Skoen er også fantastisk - virkelig lækker kvalitet, godt, tungt læder, og virker rigtig holdbare, samtidigt med at de ser godt ud!
Ikke sidste gang jeg handler hos Bute!

2023年12月11日

Kære Flemming,

Tusind tak - det varmer meget! Jeg må øve mig på at kunne svare på spørgsmål om ømme vriste også, men øvelse gør mester. Glæder mig til at se dig igen.

Super kvalitet og service🤗

Skoene kom hurtigt frem og uuuuh…. de er virkelig bløde og lækre. Det første par var for store, men det var ikke et problem, for Buté var hurtig til at svare på min mail om at bytte størrelsen og de sendte straks den rigtige størrelse👞💞👍🏼

Kære Lotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer meget! Vi er glade for at skoene lever op til dine forventinger, og håber at se dig igen snart.

Kh Rasmus

Super service og kvalitet

Super god service og virkelig god kvalitet

Kære Tine,

Mange tak! Det glæder os at kvaliteten er som den skal være - og servicen ligeså.

Udsøgt kundeservice

Udsøgt kundeservice! Og lækre sko!

Kære Birgitte,

Skønt at høre! Det er det vi bestræber os på at levere altid.

Rigtig god

Fantastisk kvalitet og rigtig god service

2023年11月6日

Kære Line,

Tak for de pæne ord. Vi er glade for at skoene lever op til dine forventinger, og glæder os til at se dig/jer igen!

Kærligst,

Super service

Super, hurtig og personlig service, og det er efterhånden en sjældenhed at opleve det. Ingen tvivl om, at skoene er i højeste kvalitet.
- Lars Rahbæk

2023年10月26日

Kære Lars,

Tak for det! Det er netop sjældent, men vi vil altid bestræbe os på at levere hurtig og personlig service. Og skoene vil altid være høj kvalitet.

Alt i alt fremragende!

Alt i alt fremragende!

Kvaliteten kan man ikke sætte finger på. De mest behagelige og komfortable habitsko jeg har prøvet - det samme kan faktisk siges om deres sneakers.

Hertil er der stor ros for servicen ifm. vejledning af størrelsen.

2023年10月4日

Kære Nicolaj,

Tusind tak for det! Slut med at gå habitsko til hos os... ;)

Kh Rasmus

Trustpilot エクスペリエンス