Kundeservicesupport (Rasmus) er virkelig en stjerne her, og ved næsten alt hvad man kan finde på at spørge om (På nær mærkelige spørgsmål om ømme vriste, men det er fair nok). Skoen er også fantasti... もっと見る
企業が回答しました
Normalt orker jeg ikke at lave anmeldelser .. Men når både produktet og servicen bare spiller, så skal ret være ret. Skoene (Condotti 2.0) er i et flot design og enormt behagelige at have på.... もっと見る
企業が回答しました
Kæmpe anbefaling herfra fortjener mere end 5 stjerner! Har købt Condotti 2.0 Fantastisk sko at have på, og generelt bare sindssygt flot og elegant sko! Har altid Hadet og undgået Dressshoes fordi k... もっと見る
企業が回答しました
Super lækker service i høj høj klasse. Fik et par vildt lækre loafers i gave. Dog var de for store så skulle have dem ombyttet til en størrelse mindre. Kontaktede i den forbindelse deres kundeservi... もっと見る
Vores navn Buté repræsenterer dét, du kan være sikker på, når du planter dine fødder i et par Buté. Det startede som en snak omkring den klassiske, danske frase "de er bløde som smør" - noget vi danskere svinger om os, når noget er rigtigt behageligt. Dét er netop hele essensen af det, vi står for og altid søger at levere. Den fornemmelse, at skoen tager imod én, når man træder i den, i stedet for at være i vejen eller decideret modarbejde én. Herfra kastede vi om os med alle de ord, vi ser som synonymer til smør - medgørlig, fleksibel, blød, smooth, soft, expanding - og fra dét fandt vi vores navn: Buté Idéen og tanken bag Buté opstod, ligesom så mange andre gode ideer, som et svar på et problem. Hvorfor skal (ofte dyre) "dress shoes" altid være ukomfortable? Hvorfor har vi accepteret at "man lige skal gå dem til"? Burde pris ikke være lig med kvalitet; og burde kvalitet ikke være lig med det komfortable? Kan det virkelig passe, at man skal glæde sig til at få skoene af endnu mere, end man glædede sig til at få dem på? Det synes vi ikke kunne passe - og således blev Buté til virkelighed. Vores mission er at skabe sko, du kan have på hele dagen - uden at du kan mærke, at du har haft sko på hele dagen vel at mærke. Det vigtigste for os er komfort. Men ofte er et stort fokus på komfort også lig med et mindre fokus på det æstestiske udtryk. Med Buté behøver du ikke tage valget imellem at være komfortabel eller stilfuld. Vi garanterer, at du kan være begge dele på samme tid. Vi laver alle vores styles med et fundament i solidt håndværk, kvalitet og vigtigst af alt komfort, drysset med et klassisk og elegant, men samtidig moderne, udtryk. Buté er din perfekte følgesvend til et liv med fuld fart på - hvor dine sko skal løfte og ikke sænke dig.
Mariane Thomsens Gade 39 st, 8000, Aarhus C, デンマーク
Jeg har købt et par loafers i ruskind, og de sidder som en drøm. Hele købsoplevelsen var nem og overskuelig.

Bute からの回答
Købt et par af de brune loafers, fantastisk sko, fantastisk service
Dejlige lædersko ....omend farven var lidt anderledes end forventet.

Bute からの回答
Service og kvalitet i top.
Meget hurtig respons på forespørgsel.
Flotte og lækre produkter.
Meget velfungerende hjemmeside, hvor alt fungerede optimalt.

Bute からの回答
Skoene (Condotti 2.0) er i et flot design og enormt behagelige at have på. Det måtte selvfølgelig resultere i et par loafers som jeg spændt venter på.
Mindst lige så vigtigt, må jeg sgu tage hatten af for Rasmus og den service han yder - det er verdensklasse. Rasmus går den ekstra mil for at du som kunde får en kundeoplevelse udover det sædvanlige. Han svarer med lynets hast og sætter handling bag sine ord.
Jeg giver derfor min varmeste anbefaling herfra til Buté.

Bute からの回答
MEGA fantastiske sko! Købte selv et par bordeau loafers, som jeg har kunne gå med bare fødder i fra første dag uden at få vabler. Glæder mig til at have dem på her i efteråret med sokker også, som på billederne på hjemmesiden. Købte også et par loafers i sort til min kæreste - vi er begge fans, og andre par er allerede på ønskelisten.
Købte Condotti 2.0 og de var top behagelige og bløde, fra første gang jeg hoppede i dem. Særligt skokappen i blødt læder (fremfor den hårde plastik man ser mange steder) er en kæmpe vinder for mig, der ellers ALTID får vabler på hælen i den type sko, fordi de normalt skal gås meget til. Det show slipper man for med Buté.
Alt i alt:
- Exceptionel service (Rasmus er en stjerne)
Exceptionel sko

Fik tilsendt et par MEGA lækre loofers alias “Hellerup sandaler”🤪
Rigtig flotte og monster bløde for futterne.
Klar anbefaling herfra👍🏼👏🏼

Bute からの回答
Total god service og en fantastisk behagelig sko. Kan varmt anbefales!
Jeg havde for længe siden opgivet søgen efter et par derbysko, da jeg har super skrøbelige fødder og hæle. Derfor har jeg kun gået i Alm. sneakers på arbejde.
En kollega fortalte mig om Buté og deres sko, da han hørte mine frustrationer. Jeg skrev til Buté, da deres sko kun går til str. 46 og jeg bruger str. 47. De mente, at jeg godt kunne passe en str. 46, da de er lidt store i str.
Jeg gav det et sidste skud med derby skoene og købte et par grønne Spiga. Og til min store overraskelse, passede de perfekt fra første gang jeg tog dem på. Jeg har allerede forudbestilt de nye Spiga i sort og skal også have dem i brun, når de engang kommer.
Det er simpelthen bare en fantastisk behagelig og stilet sko.

Bute からの回答
Skoene behøves ikke at go til da de sidder bare som de skal; de klemmer ikke, har en god støttende pasform og er syet i det dejligste læder, både indvendigt og udvendigt. Kundeservice er i top! Fantastisk oplevelse!

Bute からの回答
Service, levering og alt!
Kvalitet og komfort er second to none og jeg kan varmt anbefale sko fra Bute.

Bute からの回答
Har altid Hadet og undgået Dressshoes fordi komforten har været så dårlig, det er ikke tilfældet her!
Stensikkert der vendes tilbage for en af de andre modeller 🤩

Bute からの回答
Fantastisk sko der fra første øjeblik giver associationer tillige med mine blødeste sneakers - slut med at få vabler efter en dag på konference eller kontoret - nu kan jeg endelig have dress shoes på i lufthavnen i stedet for at have dem med i tasken; for jeg orker faktisk at gå i dem. Fuld tilfredshed for pengene, samt en ekstraordinær kundeservice med både svar på spørgsmål, og hurtig levering af skoene.

Bute からの回答
Holder det, de lover. Rasmus og teamet har fat i den lange ende her.

Bute からの回答
Meget lækker sko, meget hurtig ekspedition. Kvaliteten kan bestemt anbefales.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。