Hallberg-Rassy レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. ショッピング・ファッション

さまざまな外部ソースから提供された情報

Besøg Kolding Marinecenter - Vi har Jylland/Fyns største udvalg. Læs mere her >>

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

6 out of 5

Well done Kolding Marine Centre
One of my engine impellers decided to give up and nearly destroyed my starboard engine, within one hour of berthing in Middelfart marina and with the assistance of Kolding Marine Centre I had an impeller bought and installed.
The day after I asked if the had one more for the port engine, they did, and promptly delivered it to me in Middelfart.
It cost them double in time, fuel and inconvenience but they still did it.
Unbelievable in this day and age.
THANK YOU

2026年7月17日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Kolding Marine Center. Servicen var hurtig, professionel og imødekommende. Arbejdet blev udført til en fair pris, og alt blev ordnet uden problemer. Kan varmt anbefales, hvis man sætter pris på god service og kvalitet til fornuftige penge!

2025年11月11日

Service i Særklasse

Jeg bestilte et toilet til min båd, det var på tilbud i november 2020.
Firmaet oplyste at de på daværende tidspunkt ikke ville sælge dette produkt, før importøren kunne garantere at pumpesystemet fungerede.
Det blev sat i restordre.
Nu har firmaet fået grønt lys, de nye toiletter er fuld funktionsdygtige og lever op til sælgers krav til varen.
De har sendt et nyt toilet til mig, til den nedsatte pris og fri fragt.
Det kalder jeg service i SÆRKLASSE.
Tusind tak til Kolding Marinecenter.

2021年2月11日

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi har sejlet på langtur nu i tre år og er blevet supportet både via mail og har fået ny stumper sendt ud flere steder i verden. Derudover fantastisk rådgivning vedr opgradering af elektronik på båden inden vores afgang.
De bedste anbefalinger herfra.

2019年1月13日

Super

Jeg handler kun der, når det drejer sig om dele til min båd, super service og altid klar med en go pris ved større køb.

2017年1月9日
5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service

Fik ved en fejl skrevet forkert størrelse i min bestilling. Det blev rettet uden problemer med et opkald til firmaet. Derefter ankom pakken efter 1-2 dage.

Iøvrigt dukkede min pakke op indpakket i gavepapir og lige til at lægge under juletræet uden beregning. Tak.

2012年12月27日

Hurtig levering

Fandt varen til en god pris og fik leveret hurtigt.
Savner dog en mail ved afsendelse af varen med et track&trace-nummer. Man kan dog logge ind og se ordrens status via hjemmesiden, men det kunne være rart også at blive adviseret om dette på mail. Man får kun en automatisk ordrebekræftelse og så hører man ellers ikke mere med mindre man selv henvender sig til firmaet. Det gjorde jeg pr. mail og der kom kortfattende svar på mine spørgsmål tilbage.

Så alt i alt en meget fin oplevelse ved at handle med Kolding Marinecenter.

2010年11月3日

Trustpilot エクスペリエンス