ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde bestilt 4 flasker til familien, som vi skulle have med pÃ¥ sommerferie til Italien. De blev hurtigt leveret og vi er meget tilfredse med dem, de holder vandet koldt som lovet, ogsÃ¥ i meget v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk god drikkedunk. Vi er stor fan af drikkedunkene - de har flotte farver, holder tÊt og vandet er koldt lÊnge. BÞrnene elsker disse dunke. Hjemmesiden er nemme at bevÊge sig rundt pÃ¥, det e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kontaktade kundservice efter att Bring fortfarande inte uppdaterat min försÀndelse som mottagen. Fick svar inom nÃ¥gra minuter och blev försÀkrad att Bring skulle prioritera mitt paket. Kom dagen ef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Nordicdrop ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
About Nordic Drop
At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.
We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.
Designed for Everyday Life
Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.
Our Customers Come First
We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.
We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.
Thank You for Your Feedback
We're incredibly grateful for every Trustpilot reviewâboth positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.
Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.
é£çµ¡å

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Reklamerede over hanken pÃ¥ lÃ¥getâŠ
Reklamerede over hanken pÃ¥ lÃ¥get desvÊrre gik i stykker pÃ¥ en drikkedunk. Jeg skrev om eftermiddagen og havde allerede svar dagen, om at det var de selvfÞlgelig kede af og at de ville sende et nyt lÃ¥g med det samme. MEGA god service ð Vi er sÃ¥ glade for drikkedunken som er flot og holder vandet dejligt koldt ð€
Nemt at bestille
Nemt at bestille, enorm hurtig levering.
PÊnt produkt, som dog endnu ikke er taget i brug.
Fantastisk og hurtig service og godeâŠ
Fantastisk og hurtig service og gode holdbare drikkedunke!
Hurtig svar på mail og god service
Der var to små buler i den ene af to drikkedunke da jeg modtog dem.
Jeg sendte billede med en mail og de sendte straks en ny!

Nordicdrop ããã®åç
Gode priser og hurtig ordrebekrÊftelse
Gode priser og hurtig ordrebekrÊftelse. Drikkedunkene er rigtig gode, og leveringen var hurtig. Alt i alt en rigtig god oplevelse ð

Nordicdrop ããã®åç
Holdt vand helt koldt i mange timer
Holdt vand helt koldt i mange timer, i 34 graders varmeððŒ
Hurtig levering, og god beskrivelse.

Rigtige gode produkter
Rigtige gode produkter og hurtig betjening. Alt i alt en god oplevelse.

Nordicdrop ããã®åç
Great service-great stuff men ku blive endnu bedre
Jeg tÊnker jeg må Êndre min tidligere anmeldelse.
Jeg har efterhånden fanget mig selv bruge denne mere og mere selvom jeg stadig ikke er helt glad for det ene låg der medfÞlger. Men må indrÞmme at jeg begyndte og vÊnne mig til den.
Nordicdrop kunne faktisk gÞre deres salg endnu bedre med egen design valg. Hvilket ville mit 5 stjerne ville komme på.
Men alt i alt efter en del tilvÊnning er jeg faktisk ret glad for dette produkt hvilket var grundet kÞb af endnu en:). ᅩᅩ

Nordicdrop ããã®åç
Virkelig god kvalitet og god service
Virkelig god kvalitet og god service. Jeg har smidt de gamle drikkedunke ud og har kÞbt til begge bÞrn. Stort anbefaling herfra

Jeg havde bestilt 4 flasker tilâŠ
Jeg havde bestilt 4 flasker til familien, som vi skulle have med på sommerferie til Italien. De blev hurtigt leveret og vi er meget tilfredse med dem, de holder vandet koldt som lovet, også i meget varmt vejr. Vi bruger vores hver dag på arbejde og i skole og får drukket mere vand fordi det holder sig dejligt koldt. De er dejlige nemme at holde rene og klarer sig godt i opvaskemaskinen.
Kan varmt anbefale alle at kÞbe sig en flaske fra Nordic drops. Jeg har lige bestilt deres nye termokopper som jeg glÊder mig til at drikke varm kaffe af når jeg skal arbejde ude i den kolde tid

Virkelig gode drikkedunke
Virkelig gode drikkedunke. De blev leveret hurtigt og da der opstod en lille fejl på et af vores låg, blev der sendt to nye afsted på meget kort tid og uden beregning. Virkelig en god og effektiv serevice og kommunikation. Så tak for det.

Fantastisk god drikkedunk
Hjemmesiden er nemme at bevÊge sig rundt på, det er enkelt at bestille og har kun oplevet hurtig levering.

Absolut fantastisk produkt ogâŠ
Absolut fantastisk produkt og virksomhed.
Drikkedunken (650 ml) er virkelig lÊkker. der medfÞlger 3 typer låg - helt genialt. Kundeservice er intet minder end fantastisk. Svare hurtigt og positivt.

Super fine vandflasker
Super fine vandflasker, som kan gÃ¥ i opvaskemaskinen ðð» Det ene lÃ¥g samlede vand indeni efter 2 vaske, og var i tvivl om det var mig der havde gjort noget forkert - men lynhurtigt fik jeg svar at de havde sendt et nyt lÃ¥g, virkelig god kundeservice ððð»

Fantastiske produkt
Fantastiske produkt. Smukke og man får det hele til god pris. Jeg handler der gerne igen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã