Nordicdrop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde bestilt 4 flasker til familien, som vi skulle have med pÃ¥ sommerferie til Italien. De blev hurtigt leveret og vi er meget tilfredse med dem, de holder vandet koldt som lovet, ogsÃ¥ i meget v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk god drikkedunk. Vi er stor fan af drikkedunkene - de har flotte farver, holder tÊt og vandet er koldt lÊnge. BÞrnene elsker disse dunke. Hjemmesiden er nemme at bevÊge sig rundt pÃ¥, det e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kontaktade kundservice efter att Bring fortfarande inte uppdaterat min försÀndelse som mottagen. Fick svar inom nÃ¥gra minuter och blev försÀkrad att Bring skulle prioritera mitt paket. Kom dagen ef... もっず芋る

䌁業情報

Nordicdrop に぀いお

圓該䌁業による蚘述

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 533ä»¶

レビュヌを曞く

Reklamerede over hanken på låget

Reklamerede over hanken pÃ¥ lÃ¥get desvÊrre gik i stykker pÃ¥ en drikkedunk. Jeg skrev om eftermiddagen og havde allerede svar dagen, om at det var de selvfÞlgelig kede af og at de ville sende et nyt lÃ¥g med det samme. MEGA god service 👌 Vi er sÃ¥ glade for drikkedunken som er flot og holder vandet dejligt koldt 🀗

2026幎8月28日

Gode priser og hurtig ordrebekrÊftelse

Gode priser og hurtig ordrebekrÊftelse. Drikkedunkene er rigtig gode, og leveringen var hurtig. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊

2026幎8月27日

Nordicdrop からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❀🙏

Nordic Drop

Great service-great stuff men ku blive endnu bedre

Jeg tÊnker jeg må Êndre min tidligere anmeldelse.

Jeg har efterhånden fanget mig selv bruge denne mere og mere selvom jeg stadig ikke er helt glad for det ene låg der medfÞlger. Men må indrÞmme at jeg begyndte og vÊnne mig til den.

Nordicdrop kunne faktisk gÞre deres salg endnu bedre med egen design valg. Hvilket ville mit 5 stjerne ville komme på.

Men alt i alt efter en del tilvÊnning er jeg faktisk ret glad for dette produkt hvilket var grundet kÞb af endnu en:). ᅩᅩ

2026幎8月24日
自発的なレビュヌ

Hej Rasmus,

Tusind tak for at rette anmeldelsen 🙌🏻

Jeg havde bestilt 4 flasker til

Jeg havde bestilt 4 flasker til familien, som vi skulle have med på sommerferie til Italien. De blev hurtigt leveret og vi er meget tilfredse med dem, de holder vandet koldt som lovet, også i meget varmt vejr. Vi bruger vores hver dag på arbejde og i skole og får drukket mere vand fordi det holder sig dejligt koldt. De er dejlige nemme at holde rene og klarer sig godt i opvaskemaskinen.
Kan varmt anbefale alle at kÞbe sig en flaske fra Nordic drops. Jeg har lige bestilt deres nye termokopper som jeg glÊder mig til at drikke varm kaffe af når jeg skal arbejde ude i den kolde tid

2026幎8月25日

Hej Annika,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🥳❀

Virkelig gode drikkedunke

Virkelig gode drikkedunke. De blev leveret hurtigt og da der opstod en lille fejl på et af vores låg, blev der sendt to nye afsted på meget kort tid og uden beregning. Virkelig en god og effektiv serevice og kommunikation. Så tak for det.

2026幎8月4日

Hej Signe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🀩

Fantastisk god drikkedunk

Hjemmesiden er nemme at bevÊge sig rundt på, det er enkelt at bestille og har kun oplevet hurtig levering.

2026幎8月24日

Hej Louise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❀

Absolut fantastisk produkt og

Absolut fantastisk produkt og virksomhed.
Drikkedunken (650 ml) er virkelig lÊkker. der medfÞlger 3 typer låg - helt genialt. Kundeservice er intet minder end fantastisk. Svare hurtigt og positivt.

2026幎8月21日
自発的なレビュヌ

Hej Jane,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Super fine vandflasker

Super fine vandflasker, som kan gå i opvaskemaskinen 🙏🏻 Det ene låg samlede vand indeni efter 2 vaske, og var i tvivl om det var mig der havde gjort noget forkert - men lynhurtigt fik jeg svar at de havde sendt et nyt låg, virkelig god kundeservice 😊🙏🏻

2026幎8月21日

Hej Camilla,