Danmarks bedste lille bÞrnetÞjsforretning ejet af sÞdeste Anna, som altid mÞder en med et smil, hjÊlpsomhed og Ã¥benhed. Anna yder en exceptionel service og husker sine kunder samt deres bÞrns nav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fem stjerner er ikke nok! Butik Petit er uden tvivl min yndlingsbÞrnetÞjsbutik â og det er i hÞj grad takket vÊre Anna, som er helt fantastisk! Hun er ikke bare sÞd og smilende, men virkelig dygtig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
IgÃ¥r sÃ¥ jeg et opslag med ButikPetit og et mÊrke jeg ikke kendte, nemlig Feetje - og jeg er da godt nok lige blown away!!! ð±ð± Lavede en ordre med to bodyer, et par bukser og en hagesmÊk. I dag ha... ãã£ãšèŠã
Man fÞler sig velkommen og bliver altid mÞdt med et smil nÃ¥r man kommer i butikken. Trods alt det lÊkre tÞj og tilbehÞr til de smÃ¥ kan man komme rundt med barnevognen . SkÞnne mÊrker og gode kvalitet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et lille baby- og bÞrneunivers med butik og webshop på i Bytorv Horsens. Vi forhandler tÞj og tilbehÞr fra 0-6 år (50-116). MÊrker som Fliink, Hust & Claire, Wheat, Marmar, MP, Petit Piao og flere. Vi har også baby- og bÞrnebÞger samt sÞdt tilbehÞr fra Smallstuff. Vi strÊber efter, at giver den bedst mulige kundeservice, både online og i butikken. Vi elsker at tage på messer i Danmark og udlandet, for at suge en masse inspiration til os. FÞlg med på vores Facebook og Instagram.
Jessensgade 10, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯

Butik Petit ããã®åç
LÊkre produkter. Altid smilende, hjÊlpsom og kompetent betjening. Tager gerne turen fra Vejle til Horsens for at kÞbe til bÞrnebÞrnene.

Butik Petit ããã®åç
Jeg bestilte på deres webshop, og jeg havde min pakke meget hurtigt efterfÞlgende. Dejligt med en håndskreven besked. Man kan mÊrke det er nogle, der gÞr noget ud af tingene.

Butik Petit ããã®åç
En kÊmpe anbefaling herfra! Bestilte den dejligste body, og dagen efter var den leveret i fin indpakning og en sÞd lille hilsen âïžð

Butik Petit ããã®åç
Fem stjerner er ikke nok!
Butik Petit er uden tvivl min yndlingsbÞrnetÞjsbutik â og det er i hÞj grad takket vÊre Anna, som er helt fantastisk! Hun er ikke bare sÞd og smilende, men virkelig dygtig til at vejlede og finde lige prÊcis det, man leder efter (og nogle gange ting, man ikke vidste, man manglede!). Kvaliteten i butikken er i top, og der er altid en hyggelig stemning, nÃ¥r man trÊder ind. Anna har en sjÊlden evne til at gÞre det personligt og nÊrvÊrende â man fÞler sig altid velkommen og godt hjulpet.
Kan varmt anbefales til alle forÊldre (og bedsteforÊldre) derude!

Butik Petit ããã®åç
Vi elsker butik petit og Anna! Fra det Þjeblik, man trÊder ind i butikken, bliver man mÞdt af en utrolig imÞdekommende og dygtig sÊlger, som på intet tidspunkt fÞlte behov for at presse mig til at kÞbe noget. I stedet tager hun sig god tid til at lytte til mine behov og spurgte ind til, hvad jeg ledte efter, og vejledte hvad der passede det enkelte barn i forhold til stil og pasform.
Anna har stor viden om de forskellige mÊrker og materialer og kunne hurtigt guide mig til de bedste valg for mit barn. Jeg blev isÊr imponeret over, hvordan hun fandt tÞj, der ikke kun passede perfekt, men også var praktisk og komfortabelt for et barn i bevÊgelse. Der var en tydelig passion for at hjÊlpe kunderne, hvilket virkelig gjorde oplevelsen personlig og behagelig.
Butikken er lille, men fyldt med kvalitetstÞj, og den rolige, ikke-påtrÊngende atmosfÊre gÞr, at man fÞler sig tryg og afslappet, mens man handler. Det er klart, at de vÊrdsÊtter deres kunder og strÊber efter at finde de bedste lÞsninger til hver enkelt familie. Jeg vil helt sikkert vende tilbage nÊste gang, jeg skal kÞbe tÞj til mit barn. En fantastisk lille perle i byen!

Butik Petit ããã®åç
Byens bedste bÞrnetÞjs forretning. SÞd betjening, lÊkkert kvalitets tÞj og gode priser. Vi elsker at besÞge butik petit - hele familien ð©·

Butik Petit ããã®åç
Når man skriver på instagram omkring en ordre man har lagt, er der hurtigt svar og virkelig sÞd kommunikation. Jeg fÞlte der blev taget rigtig godt hånd om mig som kunde.

Butik Petit ããã®åç
Kunne jeg give 100 stjerner, havde jeg gjort det.. virkelig god service og mÞg hurtig forsendelse.

Butik Petit ããã®åç
Har bestilt varer flere gange, og det er altid nemt og hurtigt.
Butikken er SÃ
fin og servicen er helt i top ð

Butik Petit ããã®åç
Hurtig levering og fin og overskuelig hjemmeside.

Butik Petit ããã®åç
KÞbte en flyverdragt, som ankom super kort tid efter jeg havde bestilt. Pakken var så fint pakket ind, og der var samtidig et håndskrevet kort i pakken og en lille pose vingummier til mit barn. Meget personligt og betÊnksomt.

Butik Petit ããã®åç
Hurtigt, nemt og god kvalitet på min solhatte jeg har bestilt. Dejligt personligt besked fra Anna med slik og en fin hilsen til mine bÞrn.