企業情報

3. 宝石商
  4. 宝飾デザイナー
  5. ジュエリー製造業者

当該企業による記述

Buxxies is de webshop voor het shoppen van Sieraden & Accessoires! Buxxies heeft trendy, gouden, stainless steel sieraden die niet verkleuren. Met een groot assortiment aan kettingen, armbanden, oorbellen en ringen is er voor ieder wat wils. Bij Buxxies streven wij ernaar om jou en je dierbaren gelukkig te maken. Daarom is ons assortiment ideaal voor eigen gebruik, maar ook om cadeau aan een vriend of vriendin te doen! Bezoek nu onze webshop en bestel onze sieraden & accessoires online!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Top!

Superleuke spulletjes die lang mooi blijven en de volgende dag al in huis!

2022年2月3日

Hi Anneloek,

Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor!

Hopelijk zien we je snel weer terug!

Liefs,
Buxxies

5つ星のうち5の評価

Mooie producten, snel geleverd!

Mooie producten, goede service en snelle levering. Ik ben heel blij met mijn aankoop van Buxxies.

2022年2月3日

Hi Ira,

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop! Heel veel plezier ermee.

Prachtige sieraden top

2022年1月31日

Buxxies からの回答

Dank je wel voor je review en heel fijn om te lezen dat je tevreden bent! Heel veel plezier ermee en hopelijk zien we je snel weer bij ons terug.

Wauw prachtige sieraden!

Wauw! Prachtige sieraden, van zeer goede kwaliteit. Daarbij worden de sieraden mooi verpakt en snel geleverd. Ik ben heel tevreden over al mijn items van Buxxies!!

2022年1月31日

Hi Michelle,
Dank je wel voor je review.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel draagplezier gewenst en hopelijk tot snel!

5つ星のうち5の評価

Hele fijne ervaring gehad met Buxxies

Hele fijne ervaring gehad met Buxxies.
Sieraden zien er super goed uit en verkleuren niet. Je kan wel stellen dat je waar voor je geld krijgt! Oprecht tevreden.

2022年1月27日

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze sieraden en onze service! Hier doen wij het voor!

Prachtige sierraden!

Heel erg tevreden met mijn bestelling! Onlangs oorbellen en een bijpassende ring besteld die super snel geleverd werden. Ik draag ze nog al een tijdje waarvan de oorbellen dagelijks en zijn nog niet verkleurd! Top!!

5つ星のうち5の評価

Mooie ring die niet verkleurt

Een hele mooie ring gekocht bij Buxxies. Omdat de ring van stainless steel is verkleurt deze niet, dat is echt een plus. Bestelling ook snel ontvangen.

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de ring en onze service! Hier doen wij het voor!

Bestelling

Ik heb i.e.i. alleen een ketting besteld om te kijken wat de kwaliteit van het sieraad was. Hier was ik zeer tevreden over. Later alsnog de bijpassende oorbellen en ring besteld. Heel erg blij mee. Met de feestdagen ook sieraad gekocht voor mijn dochter, Helaas was wat ik wilde niet voorradig. Na contact alsnog het gewenste sieraad kunnen bestellen. De levering verliep soepel en snel.
Ik zal een volgende keer zeker weer bij buxxies bestellen!

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de sieraden en onze service. Hier doen wij het voor!

Veel draagplezier gewenst voor jou en je dochter.

Mooie oorbellen besteld

Ik heb oorbellen besteld als verrassing voor mijn vriendin en kreeg deze snel in de brievenbus. Ze zien er precies zo uit als op de afbeelding. Erg tevreden hoe alles is verlopen. Bedankt.

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Hier doen wij het voor!

Veel draagplezier gewenst voor je vriendin!

Geweldig bedrijf! Aanrader!

Super leuk bedrijf! Goede service en prachtige sieraden, aanrader!
Kwaliteit van de sieraden is ook zeer goed, het verkleurd niet, prachtig!
In een woord: GEWELDIG!💛

2022年1月25日

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de sieraden en onze service! Hier doen wij het voor!

Top service

Top service! Ik heb twee ringen besteld, die ik twee dagen later met de post heb ontvangen. Ze zaten in een schattig lichtroze doosje, dat ik nog steeds gebruik om ze in op te bergen als ik ze niet draag. Het fijne aan de ringen is dat je de maat kunt verstellen en dat ze niet verkleuren. Ik krijg steeds weer complimentjes als ik ze draag!

2022年1月25日

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de ringen en onze service! Hier doen wij het voor!

Perfect!

Een paar weken terug een super mooie armband en oorbellen besteld die lang meegaan en ook nog eens mooi en persoonlijk verpakt! Helemaal happy mee 🥰

2022年1月24日

Prachtige slavenarmband

Pakketje was mooi en met zorg ingepakt.
De armband is van goede en degelijke kwaliteit. Blijft mooi van kleur!
Prachtige sieraden en accessoires.... zeker een aanrader.

2022年1月24日

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het sieraad en onze service! Hier doen wij het voor!

レビューの対象になっている企業の方へ

プロフィールを登録して、Trustpilot の無料ビジネス ツールにアクセスし、お客様とのつながりを広げてください。