Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den ð. De lytter pÃ¥ kundens behov og gÞr min opgradering billigt og god kundeservi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen bare en fantastisk service! Jeg havde kÞbt en gamer-PC til selvbyg, men mÃ¥tte smide hÃ¥ndklÊdet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har kun kÊmpe anbefalinger til Magnus og hans team ! De har hele vejen igennem vÊret yderst hjÊlpsomme og professionelle,og ydet en perfekt service.De svarer meget hurtigt bÃ¥de pÃ¥ deres chat og der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Byens IT er din lokale IT-partner, der tilbyder hÞjkvalitets IT-lÞsninger til erhverv og private kunder. Vores specialbyggede gamer-pc'er er lavet af brugte dele og samlet af vores dygtige teknikere, leverer en fremragende ydeevne til spil, så du kan få den ultimative spiloplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Vi tilbyder også IT-support til computer, mac, internet og telefon. Vores erfarne teknikere sikrer, at din virksomheds IT-infrastruktur kÞrer gnidningsfrit, mens vores dedikerede support team sÞrger for hurtig og effektiv lÞsning af eventuelle problemer. BesÞg vores Trustpilot side for at lÊse anmeldelser fra tilfredse kunder og se hvorfor vi er byens foretrukne valg for IT-support. Skal din virksomhed have klargjort en rÊkke enheder eller Þnsker i vejledning i elektronikkens store verden, så er vi de rette til at hjÊlpe jer til det nÊste niveau. Ring eller skriv til os og få aftalt en tid til at få dig godt videre. Vi aftaler altid et prisloft, så processen i din computer reparation altid vil fÞles tryg.
ternevej 7, 3300, frederiksvÊrk, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Har ikke haft nogle problemer med computeren og den kÞrer super godt, det var nemt at hente den.

Byens It ããã®åç
Matti fra Byens IT hjalp med at sÊtte ram i, og fps optimerer min gaming bÊrbar. Fair pris og godt resultat. Jeg er meget tilfreds.

Byens It ããã®åç
Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den ð. De lytter pÃ¥ kundens behov og gÞr min opgradering billigt og god kundeservice.
Kan varmt anbefale dem .
Man kan godt selv forstÃ¥ et setup ðð

Byens It ããã®åç
Super sÞd gut hjalp med at fps booste min pc.. meget behagelig og som svaret fint på mine spÞrgsmål... surt de ikke har en bix i nÊstved

Byens It ããã®åç
Gode gutter med en god service og kvalitet
Alt spiller og de er to fantastiske gutter

Byens It ããã®åç
KÞber en pc hos dem som de skriver kÞrer 300FPS i CS. Det gÞr den ikke. Da jeg kontakter dem vedr. dette får jeg et svar, at det er det de har fået den 'op' på, men at det kommer an på oplÞsningen, indstillinger osv; Jeg kÞrer ALT på low i CS, har aldrig noget kÞrende i baggrunden udover TeamSpeak. Min fps ligger på 100-150. IKKE optimalt. Ikke de 5500 jeg betalte vÊrd.

Byens It ããã®åç
Har her til aften givet min datter en af jeres computer som var billig men til hendes behov.. fÞrst ville jeg starte med jeres service 5 ud af 5 stjerner virkelig perfektâââââ jeres produkt Wow i sender endda en video om i har opsat den og det hele igen 5 ud af 5 stjerner âââââ og til sidst Pris og kvalitet Jamen god pris for en fantastisk kvalitet sÃ¥ igen 5 ud af 5 stjerner âââââ

Byens It ããã®åç
Vi har kun kÊmpe anbefalinger til Magnus og hans team ! De har hele vejen igennem vÊret yderst hjÊlpsomme og professionelle,og ydet en perfekt service.De svarer meget hurtigt både på deres chat og deres telefon,og brugte nÊsten 1 time sammenlagt i chat på at finde den rigtige lÞsning til os . Da computeren var fÊrdig fik vi lov at hente den hjemme ved Magnus som bor tÊt på os,istedetfor at skulle kÞre helt til FrederiksvÊrk . Magnus havde virkelig lyttet til Mikkels Þnsker og endda sat ekstra ting i uden beregning !! Alle dele er perfekte !!.,computeren havde de sat op ,endda med flere ekstra ting,som de vidste Mikkel ville downloade alligevel,som Steam,Discord,Google Chrome osv. Hvis du vil have en god computer uden at betale overpris,og samtidig få en personlig service så vÊlg Byens IT. Vi vil helt sikkert vende retur nÊste gang der skal udskiftes . Tak Magnus og Matti

It support for 500kr som er gratis på Google
Man betaler 500 kr for han gÞr noget som man kan se gratis på YouTube bruger andres tools som er gratis men han tager penge for det
Skal du bruge it hjÊlp så ring eller skriv til mm vision de skulle ikke have noget for at hjÊlpe
Men er du efter en amatÞr som tager overpris så er det her du skal hen
Jeg kan ikke anbefale

Services services
NÃ¥r man ringede til dem var der altid nogen

Byens It ããã®åç
Blev betjent af Magnus O, han var hurtig til at svare, selv om klokken var 22-23 stykker, hurtig og Êrlig gut, og prÞvede ikke direkte at sÊlge mig en pc som alle andre websites ville have gjort, og egentligt bare hjalp mig hurtigt. Tak for Det.

Byens It ããã®åç
Den gamle Lenovo pc gik dÞd, vi havde en masse dokumenter liggende som vi meget gerne ville rede.
Byens It fik fundet dem på den gl. pc og lagt ind i en ny som de solgte til meget fordelagtigt pris.
Stor tak for hjÊlpen og vi kÞber meget gerne hos dem igen.

Byens It ããã®åç
Simpelthen bare en fantastisk service!
Jeg havde kÞbt en gamer-PC til selvbyg, men mÃ¥tte smide hÃ¥ndklÊdet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professionel og super venlig hjÊlp af Matti, som â pÃ¥ trods af ferie i firmaet â fik samlet og ordnet min sag pÃ¥ rekordtid.
En transparent proces, skarpe priser og et virkelig imÞdekommende team. Jeg kommer helt sikkert igen!
Kanon oplevelse og rigtig god service! Kom med min PC og fik den tilbage samme dag. Ingen problemer overhovedet og rigtig flinke mennesker der kÞrer denne virksomhed. Vil helt klart bruge Byens-IT nÊste gang min PC driller

Byens It ããã®åç
Lidt lang leveringstid, nu kÞbte jeg 2 pc men den ene virker power/aktivitets lampe ikke.
ellers virker alt

Byens It ããã®åç
Sidste mÃ¥ned gav min sÞnâs gamer PC op, og min sÞn gav ligeledes op efter 14 dages forgÊves forsÞg pÃ¥ at finde fejlen. Lige op til weekenden, med en dybt frustreret sÞn, var jeg bange for om jeg kunne finde hjÊlp fÞr den nye uge.
Alle kunne have gavn af en computerfri weekend, javel, men hos os er det i lige så hÞj grad et redskab som fornÞjelse.
Efter lidt googleri, fandt jeg Byens It og de rosende anmeldelser til Magnusâs evner. De havde bare glemt ogsÃ¥ at nÊvne hvor utrolig sÞd og rar han er og hvor langt han er villig til at gÃ¥ for at glÊde en kunde. For det fÞrste tager han telefonen, eller ringer tilbage hurtigst muligt. DernÊst er han mere end villig til at finde lÞsninger pÃ¥ lige netop vores problem, og jeg har al mulig grund til at tro alle andres med. Individualitet.
Mens Magnus arbejdede pÃ¥ PCâen ,var han lÞbende i dialog med min sÞn, og i fÊlleskab blev de enige om forlÞbet. PÃ¥ intet tidspunkt var der en fornemmelse af at Magnus kun var interesseret i at fylde PCâeren med dyre ekstra komponenter og opgraderinger. Under hele forlÞbet havde jeg en klar fornemmelse af at vi blev rÃ¥dgivet og vejledt til lige prÊcis vores behov.
Arbejdet blev udfÞrt hurtigt. FÞrste kontakt fredag formiddag. PC tilbage lÞrdag eftermiddag.
Prisen mere end rimelig og vores transport problem, blev ovenikÞbet også lÞst. Jeg var og er meget taknemlig.
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Magnus og byens-it.dk
Tak Magnus

Byens It ããã®åç
Hurtig levering. God service og hjÊlp. Fuldt ud tilfreds :)

Byens It ããã®åç
Fik pc hurtigt. Havde problem med Windows som blev fikset ved at de koblede op med fjern link.
Super service

Byens It ããã®åç
Fin pris og verdensklasse service. Jeg vender helt sikkert tilbage.