レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞbte en computer ved Dangaming og har nu testet den derhjemme. Hele kÞbsoplevelsen har vÊret fantastisk. Nem hjemmeside at navigere rundt i, fede produkter og sÃ¥ var den allerede klar efter 2 dag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

PLEASE GÞr dig selv den tjeneste at kÞbe din nÊste computer eller computer dele ved Dangaming. Jeg kÞbte for et Ã¥r siden min vilde stationÊre computer, var dog uheldig med grafikkortet, sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hej jeg skriver her fordi jeg kÞbte en computer for 2 uger siden. FÞrst og fremmest sÃ¥ kÞre den ikke den fps som den skal kunne kÞre ifÞlge Dan gaming, nok med det sÃ¥ kan den ikke loade mere altsÃ¥ j... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte min computer, som i Þvrigt var pÃ¥ tilbud, i Fredags, og fik den med posten Tirsdag, sÃ¥ super hurtig ekspedition. Jeg fortrÞd endda og Êndrede de tilvalgte specs pÃ¥ min comput... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン ショップ
  2. パ゜コン アクセサリ店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店

圓該䌁業による蚘述

Dangaming er et danske gamingbrand, med speciale i gaming computere. Vi har et stort udvalg af gaming computere, som alle er konfirguerbare, så du kan tilpasse computeren til netop dit behov. Hvis du alligevel ikke kan finde drÞmmecomputeren blandt vores sortiment, kan du lave en "byg selv pc", hvor du selv udvÊlge hardware, hvorefter Dangaming bygger og tester den for dig. En gaming PC er ikke meget vÊrd, uden det rigtige udstyr. Derfor sÊlger vi også gamingudstyr, så du kan kÞbe hele pakken hos Dangaming.dk

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

KÞb af computer

Jeg kÞbte en computer ved Dangaming og har nu testet den derhjemme. Hele kÞbsoplevelsen har vÊret fantastisk. Nem hjemmeside at navigere rundt i, fede produkter og så var den allerede klar efter 2 dage. Jeg kan KLART anbefale at kÞbe jeres computer ved Dangaming. Super professionelt setup og mennesker bag.

2026幎3月23日

Ukomplet pc

DÃ¥rlig samling af pc

2026幎3月6日

Hej Michael,

Beklager at du ikke er tilfreds med computeren.

Ud fra din anmeldelse er der svÊrt at vurdere hvad problemet er. Hvis computeren har problemer, må du meget gerne kontakte os på mail, og så finder vi selvfÞlgelig en lÞsning.

Fraråder kÞb herfra!

Jeg bestilte en computer gennem virksomheden. De er den eneste forretning, der reklamerer med, hvilken FPS man kan forvente i bestemte spil, når man kÞber deres computere. Som man også kan lÊse i flere af de andre negative anmeldelser, lever computeren desvÊrre ikke op til de forventninger, der bliver stillet i deres markedsfÞring.

Hvis man oplever problemer med computeren, virker det til, at man i praksis stÃ¥r alene med det. Kundeservicen fremstÃ¥r meget lidt imÞdekommende, og uanset hvad man henvender sig med, bliver oplevelsen, at man som kunde ikke bliver taget seriÞst. Deres svar er bare “vi har testen computeren, det er det du mÃ¥ forvente, sÃ¥dan er det bare” Bullsh*t

Jeg kan derfor ikke anbefale virksomheden – hverken på deres produkter eller deres kundeservice.

TÊnk jer godt om, inden I kÞber her. Det kan vÊre en fordel at vÊlge en forretning, hvor kundeservice ogsÃ¥ er til stede, hvis der skulle opstÃ¥ problemer med computeren. 👍

2026幎3月8日

Hej Gorm,

Beklager den dårlige oplevelse.

De fleste virksomheder i branchen reklamerer med en forventet FPS. Vi har faktisk sat vores estimat konservativt sammenlignet med mange andre. Alligevel vil det kun vÊre vejledende, da bl.a. grafiske indstillinger, drivers og spilopdateringer hele tiden Êndre dette tal.

Hvis computeren får problemer, står vi selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk produkt og service!

Jeg bestilte min computer, som i Þvrigt var på tilbud, i Fredags, og fik den med posten Tirsdag, så super hurtig ekspedition.

Jeg fortrÞd endda og Êndrede de tilvalgte specs på min computer under vejs, men det var ikke noget problem, vi fandt en lÞsning.

God kommunikation også.

Computeren kÞrer perfekt, og jeg er rigtig tilfreds med mit kÞb, og at jeg valgte Dangaming.

Kan varmt anbefale dem til alle der Þnsker at have kontrol over indmaden i en fremtidig computer, til en rimelig pris.

Venlig Hilsen

Jacob

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Hej jeg skriver her fordi jeg kÞbte en

Hej jeg skriver her fordi jeg kÞbte en computer for 2 uger siden. FÞrst og fremmest så kÞre den ikke den fps som den skal kunne kÞre ifÞlge Dan gaming, nok med det så kan den ikke loade mere altså jeg kan ikke komme ind i nogle spil uden den fryser og lukker af sig selv efter 10 minutter. Jeg kan ikke komme ind på Google eller noget som helst. I skriver computeren kan kÞre 219 fps i Fortnite med medium -hÞje grafiske indstillinger men når jeg spille med alt på det laveste og performance mode så kan den knap ramme det, så tÊnker når i siger den kÞre 219 fps med hÞje/medium settings så skal den også kunne kÞre 219 med lave settings?

Mvh Mathias

2026幎1月31日

Hej Mathias,

I din mail skriver du, at du får 200 FPS i Fortnite. På vores hjemmeside står der 190 FPS, så den kritik synes jeg ikke er helt fair.

At den fryser er selvfÞlgelig et stort problem, så det skal fikses. Du må meget gerne sende en mail til kontakt@dangaming.dk, og så finder vi en lÞsning.

Beklager besvÊret.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス