Jeg kÞbte en computer ved Dangaming og har nu testet den derhjemme. Hele kÞbsoplevelsen har vÊret fantastisk. Nem hjemmeside at navigere rundt i, fede produkter og sÃ¥ var den allerede klar efter 2 dag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
PLEASE GÞr dig selv den tjeneste at kÞbe din nÊste computer eller computer dele ved Dangaming. Jeg kÞbte for et Ã¥r siden min vilde stationÊre computer, var dog uheldig med grafikkortet, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Hej jeg skriver her fordi jeg kÞbte en computer for 2 uger siden. FÞrst og fremmest sÃ¥ kÞre den ikke den fps som den skal kunne kÞre ifÞlge Dan gaming, nok med det sÃ¥ kan den ikke loade mere altsÃ¥ j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte min computer, som i Þvrigt var pÃ¥ tilbud, i Fredags, og fik den med posten Tirsdag, sÃ¥ super hurtig ekspedition. Jeg fortrÞd endda og Êndrede de tilvalgte specs pÃ¥ min comput... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dangaming er et danske gamingbrand, med speciale i gaming computere. Vi har et stort udvalg af gaming computere, som alle er konfirguerbare, så du kan tilpasse computeren til netop dit behov. Hvis du alligevel ikke kan finde drÞmmecomputeren blandt vores sortiment, kan du lave en "byg selv pc", hvor du selv udvÊlge hardware, hvorefter Dangaming bygger og tester den for dig. En gaming PC er ikke meget vÊrd, uden det rigtige udstyr. Derfor sÊlger vi også gamingudstyr, så du kan kÞbe hele pakken hos Dangaming.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DAS-Auto
Det var meget hyggeligt og jeg synes at det var meget nemt og jeg vil helt sikkert kÞbe noget her fra igen :]
Alt er indtil videre prÊcis som detâŠ
Alt er indtil videre prÊcis som det burde vÊre!
KÞb af computer
Jeg kÞbte en computer ved Dangaming og har nu testet den derhjemme. Hele kÞbsoplevelsen har vÊret fantastisk. Nem hjemmeside at navigere rundt i, fede produkter og så var den allerede klar efter 2 dage. Jeg kan KLART anbefale at kÞbe jeres computer ved Dangaming. Super professionelt setup og mennesker bag.
Billige priser hurtig levering udenâŠ
Billige priser hurtig levering uden bÞvl
Stod og manglede den til en tunering kontaktede dem mandag om den kunne komme inden fredag, og stod med PCâen kÞreklar torsdag
Fraråder kÞb herfra!
Jeg bestilte en computer gennem virksomheden. De er den eneste forretning, der reklamerer med, hvilken FPS man kan forvente i bestemte spil, når man kÞber deres computere. Som man også kan lÊse i flere af de andre negative anmeldelser, lever computeren desvÊrre ikke op til de forventninger, der bliver stillet i deres markedsfÞring.
Hvis man oplever problemer med computeren, virker det til, at man i praksis stÃ¥r alene med det. Kundeservicen fremstÃ¥r meget lidt imÞdekommende, og uanset hvad man henvender sig med, bliver oplevelsen, at man som kunde ikke bliver taget seriÞst. Deres svar er bare âvi har testen computeren, det er det du mÃ¥ forvente, sÃ¥dan er det bareâ Bullsh*t
Jeg kan derfor ikke anbefale virksomheden â hverken pÃ¥ deres produkter eller deres kundeservice.
TÊnk jer godt om, inden I kÞber her. Det kan vÊre en fordel at vÊlge en forretning, hvor kundeservice ogsÃ¥ er til stede, hvis der skulle opstÃ¥ problemer med computeren. ð

Dangaming ããã®åç
Fantastisk produkt og service!
Jeg bestilte min computer, som i Þvrigt var på tilbud, i Fredags, og fik den med posten Tirsdag, så super hurtig ekspedition.
Jeg fortrÞd endda og Êndrede de tilvalgte specs på min computer under vejs, men det var ikke noget problem, vi fandt en lÞsning.
God kommunikation også.
Computeren kÞrer perfekt, og jeg er rigtig tilfreds med mit kÞb, og at jeg valgte Dangaming.
Kan varmt anbefale dem til alle der Þnsker at have kontrol over indmaden i en fremtidig computer, til en rimelig pris.
Venlig Hilsen
Jacob
Bestilte custom build onsdag
Bestilte custom build onsdag - leveret fredag. Hurtigt og effektivt
God kvalitet og god pris
Gode priser. Nemt at sammensÊtte en pc. Hurtig hÃ¥ndtering af ordre. Jeg er meget tilfreds med pcâen.
110% anbefaler Dangaming kundeservicenâŠ
110% anbefaler Dangaming kundeservicen er i top super svar og du behÞver ikke at vÊnte i mere end et par timer på det udover det en super fed pc til pengene som slår alle konkurrenter på pris tid og service som også kan alt hvad der er lovet plus meget mere
Helt perfekt og fik efter kun fÃ¥ dageâŠ
Helt perfekt og fik efter kun få dage efter
Hej jeg skriver her fordi jeg kÞbte enâŠ
Hej jeg skriver her fordi jeg kÞbte en computer for 2 uger siden. FÞrst og fremmest så kÞre den ikke den fps som den skal kunne kÞre ifÞlge Dan gaming, nok med det så kan den ikke loade mere altså jeg kan ikke komme ind i nogle spil uden den fryser og lukker af sig selv efter 10 minutter. Jeg kan ikke komme ind på Google eller noget som helst. I skriver computeren kan kÞre 219 fps i Fortnite med medium -hÞje grafiske indstillinger men når jeg spille med alt på det laveste og performance mode så kan den knap ramme det, så tÊnker når i siger den kÞre 219 fps med hÞje/medium settings så skal den også kunne kÞre 219 med lave settings?
Mvh Mathias

Dangaming ããã®åç
Anbefaler at kÞbe her.
Jeg har nu haft min nye pc fra dangaming.dk i en lille uges tid og alt virker som det skal.
Super flot bygget, hurtig levering kunne afhente 2 dage efter bestilling.
Og sidst men ikke mindst rigtig gode priser.
God vejledning
I forbindelse med kÞb af computer til bÞrnene, oplevede vi opsÊtningsproblemer. Vi fik efterfÞlgende kyndig vejledning der afhjalp problemet.
Hurtigt levering
Anbefaler Rigtig Meget
Virkelig god produktions tid, og super flot kvalitet! Elsker min PC!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ