Byfarko

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte 1 sÊt MÞbler mover kr. 399,- 4.1.2021. Fik fejlagtigt bestilt 2sÊt inden jeg fik afsluttet 1. Ordre. Jeg sendte omg. mail afbestilte det ene sÊt. Men nej, ingen reaktion! Blot blev pen... もっず芋る

Svindel, man betaler for en varen, men modtager den aldrig. Jeg har gentagne gange skrevet til dem, de svare i Þst og vest og til sidst skriver de at du ikke stÃ¥r i deres system, selvom man har fÃ¥et... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Har bestilt vare- men kommer den nogensinde!

Har bestilt vare, og den er endnu ikke kommet. Selvom de skriver den er afsendt og jeg vil modtage den indenfor få dage. Rykker og rykker. Jeg kendte ikke firmaet og burde have kontrolleret på trustpilot. Men så lang leveringstid er ikke i orden. Det nÊste bliver pengene tilbage.

2021幎1月29日

Snyd og bedrag

Bestilte 1 sÊt MÞbler mover kr. 399,- 4.1.2021.
Men nej, ingen reaktion! Blot blev pengene omgående hÊvet!! Ialt kr. 798,00.
Når jeg sporer forsendelserne står der, at varerne ER LEVERET ???
Vi har intet modtaget.
Bestil Aldrig noget fra dette fupfirma.

2021幎1月28日
自発的なレビュヌ

HOLD JER VÆK!! SNYD OG SVINDEL!!!

Jeg har i starten af januar bestilt en pakke til min kÊreste. Jeg har ingen bekrÊftelse fået og de har trukket pengene. Jeg skriver da en mail til dem angående min ordre og sende screenshot af at jeg har bestilt den samt et billede af at de har trukket pengene. De virker ekstremt uforstående og useriÞse og giver udtryk for st alt skulle vÊre i orden og at jeg kan forvente at pakken skulle komme snart. Der går så 10 dage fÞr jeg hÞrer fra dem igen hvor de igen forsikre mig at alt er i orden. så har skrevet i en mail at hvis jeg intet hÞrer inden for en uge kontakter jeg politiet

2021幎1月22日

Snyd

Fik tilfÞjet et ekstra produkt til min ordre, som jeg ikke havde bestilt - dette blev der også trukket penge for.
Har gentagne gange forsÞgt at kontakte virksomheden - intet svar. Har nu modtaget og betalt for ubrugelig genstand, som jeg ikke selv har bestilt.
Ikke i orden

2021幎1月12日

Bestilte 17.11

Bestilte 17.11. en Dino bil, som blev leveret om natten lige fÞr jul. En Dino bil til halv pris havde man tilfÞjet min ordre, som jeg aldrig har givet, og som jeg aldrig har fået, men som man også har taget penge for. Trods rykkere har jeg intet hÞrt eller fået belÞbet tilbagebetalt. Sikkert et af de useriÞse web-firmaer, der tales så meget om for tiden.

2021幎1月6日
自発的なレビュヌ

Har bestilt en vare i november

Har bestilt en vare i november. De har trukket pengene den 11/11, men jeg har endnu den 5/1 ikke modtaget noget. De påstår varerne er afleveret, men nu skal de lige finde ud af hvor. Det er i hvert fald ikke til mig.
Handl ikke med dette firma.

2021幎1月5日

Only For You

Det her firma er vist det der hed 'Only For You'. De fik en stribe af meget dårlige anmeldelser her på Trustpilot, så der var nÊsten ingen anden udvej for dem end at skifte navn. Jeg fik efter en lang og sej kamp alle mine penge tilbage for den fupvare jeg havde kÞbt. Det var den samme 'uldjakke' som de nu reklamerer for. Mit råd er: Bliv ved med at kvÊrulere, så gider de ikke hÞre på dig mere til sidst og betaler i bedste fald pengene tilbage. Lad vÊre at komme med trusler, henvise til paragraffer eller bruge grimme ord, ellers mister de bare respekten for dig.

2020幎12月31日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt en dinocar den

Jeg havde bestilt en dinocar den 3/12/2020, jeg har ikke modtaget varen endnu og de har trukket penge.
Jeg har også forsÞgt at sende mail til firmaet og desvÊrre fik jeg heller ikke en respons fra dem, og heller ikke penge tilbage. Jeg vil ikke anbefale nogen som helst til at kÞbe noget fra dette firma. Det er skam

2020幎12月30日
自発的なレビュヌ

Jeg lod mig lokke af en facebook

Jeg lod mig lokke af en facebook reklame selvom jeg burde vide bedre end at hoppe på limpinden, for de havde lavet opslaget som det så ud som om de havde gode ratings på trustpilot, hvilket jeg så kan se ikke er tilfÊldet når jeg sÞger dem på trustpilot.

Jeg ville have et produkt, som jeg nu kan se er prissat meget hÞjt i forhold til hvad disse ting normalt koster, rent bondefangeri.

2020幎12月21日

Meget dårlig service

Meget dårlig service og ingen svar via mail. Jeg har fået besked om, at Dao har leveret min pakke d. 02.12.20, kl. 04.02, men den er ikke leveret hos mig og dem får man heller ikke svar fra. 500 kr. er måske smidt ud af vinduet.

2020幎12月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。