Jesper hjalp mig hele vejen igennem mit kÞb. Han vejleder og guider så jeg aldrig var i tvivl. Smykket lever 100% op til det Jesper beskrev. Vil gerne anbefale at handle her. Trygt og godt
LÊkker onlinebutik, lynhurtig levering og en kundeservice helt i top. Har skrevet til dem nogle gange og altid fÃ¥et svar indenfor 1 time, selv udenfor normal kontortid. Har ogsÃ¥ prÞvet at returnere... ãã£ãšèŠã
Godt udvalg af smukke kvalitetssmykker. Super flot og sikker indpakning. Du fÃ¥r den bedste kundeservice, du kan fÃ¥. Jeg vil gerne takke ByFrisenholm og sÊrligt Iben for den fantastiske kundeservice. J... ãã£ãšèŠã
Jeg fik de fineste ByFrisenholm Þreringe af min kÊreste til min fÞdselsdag. Han havde valgt dem med hjÊlp fra en super kompetent medarbejder ð Jeg har ogsÃ¥ et smukt lille armbÃ¥nd, som pÃ¥ trods af at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har altid et stort udvalg af kvalitets smykker til nogle af markedets bedste priser. Vi gÞr vores bedste for altid af prÊsentere de bedste smykker indenfor Ringe, ArmbÃ¥nd og Ãreringe. Cvr nummer: 35246428 GARANTI: Diamonds by Frisenholm ind...
Elverdamsvej 232, 4070, Kirke Hyllinge, ãã³ããŒã¯
- 81914781
- info@byfrisenholm.dk
- byfrisenholm.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jesper hjalp mig hele vejen igennem mitâŠ
Jeg er glad...
Meget smukke Þreringe og rigtig fin kundeservice forud for bestilling. Smuk indpakning og hurtig levering. GlÊder mig til at give gaven videre
Virkelig en god kundeservice og superâŠ
Virkelig en god kundeservice og super fine smykker der lever helt op til forventningerne!
Altid god service
Altid god service, har kÞbt herfra flere gange og kommer helt sikkert igen :)
KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra! Gode priser, vanvittig flotte smykker og god service hele vejen igennem! Jeg kÞber helt sikkert her igen ððœ
Levede op til forventningerne - what's not to like
Lynhurtig levering og i fin indpakning. Og Þreringene levede op til forventningerne - what's not to like.
Super fin oplevelse at handle hos ByâŠ
Super fin oplevelse at handle hos By Frisenholm. Smukt produkt, og rigtig god process hele vejen igennem.
Lever op til forventningerne.
Lever op til forventningerne.
Hurtig afsendelse - og virkelig smuk ring.
Fantastisk kunderservice og hurtig levering!
Jeg bestilte et smykke som ikke var pÃ¥ lager, og de fiksede problemet lige med det samme. Fra bestilling til levering gik der ikke engang 24 timer. Super god og venlig kundeservice. Kan kun anbefale at kÞbe smykker her fra!ð€©
Hurtigt Byt
KÞbte en rigtig fin ring, der var noget problem med stÞrrelsen, men det gik rigtig fint med at få den sendt tilbage og så få den rigtige stÞrrelse
nemt, hurtigt og lÊkker kvalitet.
Meget tilfreds, lÊkker indpakning, flot produkt - ikke sidste gang jeg handler her :-)
Fantastisk service hele vejen -
Fantastisk service hele vejen -
og hurtig levering af ring
En god fÞlelse af menneskelig og personlig tilstedevÊrelse.
De er meget hjÊlpsomme og gÃ¥r rigtigâŠ
De er meget hjÊlpsomme og går rigtig langt hvis man er en trofast kunde. Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling.
God og prof. betjening
KÞbte den fineste ring, der desvÊrre var for stor. Kontaktede straks firmaet som hurtig svarede og hjalp med mine spÞrgsmÃ¥l. Jeg har nu modtaget den fineste ring, i den rigtige stÞrrelse, inkl et fint certifikat. Super god og professionel betjening âïž
Very happy with my recent purchase onâŠ
Very happy with my recent purchase on order 46770 as well as quick delivery. I did have to exchange initial purchase, since that was wrong size to the new one. All was done smooth with me getting new return label and replacement earings within 3 days from initial purchase. Recommend
Super duper!
Leveret på to dage, smuk indpakning, certifikat og det hele. Der kommer jeg til at handle igen :)
Bedste oplevelse ever!
Jeg vil absolut til en hver tid anbefale at kÞbe smykker hos byfrisenholm. Jeg er fuldt ud tilfreds, med beskrivelsen, med smykkerne, med leveringen og med den sympatiske kontakt jeg efterfÞlgende har haft brug for. Jeg har indtilvidere kÞbt tre par Þreringe og er slet ikke fÊrdig!
Tak for jer!
Smukke smykker i fin indpakning
Smukke smykker i fin indpakning. Rigtig god pris i forhold til mange andre steder. Jeg elsker mine to armbånd herfra.