Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alltså jag är verkligen NÖJD MED MIN MÅNADSBOX PRENUMERATION! JAG KAN REKOMMENDERA GOODIEBOX! man får fullstorlek på flera produkter i varje box, och kvaliteten är BRA BRA BRA! De har även en hel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Riktigt bra produkter! Har aldrig blivit besviken faktiskt. Riktigt prisvärt. Tokbra krämer,ansiktsmasker som räcker länge, parfymstick, scrub osv. Ibland har jag fått smink som inte är min färg, men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prisvärda produkter som ger lycka och energi i vardagen. Små provprodukter i varje paket som alltid gör det extra roligt när man öppnar sin box. Trevligt bemötande. - på den tid det tar att... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Väldigt bra innehåll i boxarna men vad hjälper det när boxen plötsligt skickas till fel stad och det tydligen är upp till mig att lösa. Jag har inte lust att krångla med sånt och sade upp min prenumer... もっと見る

企業情報

1. 美容製品提供業者

Goodiebox Sverige について

当該企業による記述

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 253

レビューを書く

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd, produkterna är fantastiska!

2026年7月13日

Goodiebox Sverige からの回答

Åh, vad underbart att höra, tusen tack! 🥰

Det gör oss så glada att du är supernöjd och tycker om produkterna. Ha en underbar stund med din egenvård! ✨

Fina produkter

2026年7月14日

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för den fina feedbacken! 🌸

Vad roligt att du tycker om produkterna. Vi hoppas att de ger dig massor av glädje i vardagen! ✨

5つ星のうち5の評価

Ersättningsprodukt kom med detsamma!

Jag klagade på en produkt som var trasig och fick omgående en ny! Kanonbra!

2026年7月10日

Goodiebox Sverige からの回答

Vad härligt att höra! ✨ Det kan tyvärr hända att något går sönder i transporten ibland, men då vill vi självklart hjälpa dig och lösa det så snabbt som bara möjligt.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, och hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya produkt! 💖💎

Bra produkter

2026年7月8日

Goodiebox Sverige からの回答

Att du är nöjd med dina produkter är det absolut viktigaste för oss.
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna din feedback 🥳✨

5つ星のうち5の評価

Den var trevlig mycket produkter som…

Den var trevlig mycket produkter som jag blev glatt överraskad över!
Kan varmt rekommendera

Goodiebox Sverige からの回答

Åh, vad helt underbart att höra! 🥳✨ Att få överraska dig positivt med massor av härliga skönhetsfavoriter är det absolut bästa vi vet.

Tusen tack för din varma rekommendation och för att du delar med dig! Vi ser verkligen fram emot att få fortsätta skämma bort dig i nästa box också! 💖💎

Goodiebox Sverige からの回答

Vi beklagar verkligen att det kändes krångligt att göra en skadeanmälan! Att hantera ett ärende ska alltid gå snabbt och smidigt, utan att vara frustrerande. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår webbplats och göra det enklare för dig, så vi uppskattar verkligen din feedback. 💖✨

Goodiebox Sverige からの回答

Vi är så glada att höra att allt kom fram snabbt och att du gillar dina nya skönhetsfavoriter. Tack så mycket för att du delar med dig av glädjen! 💖💖

5つ星のうち2の評価

Det är fruktansvärt dåligt att inte man…

Det är fruktansvärt dåligt att inte man kan läsa vad det är för produkter som man får. Jag vet inte vad jag fått och hur och var man ska använda produkten och hur länge mm.
Det står inte på svenska och allt som står är supersmått. Jag är både ledsen och upprörd.
Jag har inte kunnat använda mina produkter tyvärr.
Hälsningar
Eva Staaf

Goodiebox Sverige からの回答

Det var tråkigt att höra, och vi förstår verkligen din frustration! Att prova nya skönhetsprodukter ska kännas spännande och avkopplande – aldrig förvirrande eller frustrerande. 💕

För att göra det så enkelt som möjligt finns all produktinformation samlad i vår app! Där hittar du utförliga beskrivningar och steg-för-steg-instruktioner, och du kan även titta på videor som visar hur och var varje produkt ska användas.

Vi har också kontaktat dig direkt för att hjälpa dig reda ut detta, så att du tryggt kan börja njuta av produkterna! 💖✨

Bra varor

Bra varor! En lyxig box med innehåll som både var användbart och i stora förpackningar. Mycket nöjd hittills

Goodiebox Sverige からの回答

Vad helt underbart att höra! 🥳✨ Vår största prioritet är just att fylla boksarna med användbara favoriter i ordentliga full-size storlekar som verkligen ger den där lyxiga känslan i vardagen.

Tusen tack för din fina feedback! Vi är så glada att du är supernöjd hittills, och vi ser verkligen fram emot att få fortsätta skämma bort dig framöver! 💖💎

5つ星のうち5の評価

Fick hem en box med trevliga…

Fick hem en box med trevliga skönhetsprodukter.

Goodiebox Sverige からの回答

Vad härligt att höra! 🥳✨ Att få leverera en härlig dos skönhetslyx och härliga produkter direkt hem till dig är det bästa vi vet.

Stort tack för att du delar med dig, och vi hoppas att du får en riktigt underbar och avkopplande stund när du testar alla dina nya goodies! 💖💎

Tyckte om allt I boxen.

Tyckte om allt I boxen.

Goodiebox Sverige からの回答

Att höra att du älskade varenda produkt i din box gör verkligen vår dag! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en så fin recension 🥳✨

Recommend

Recommend. It will be nice if you can choose products or at least 2.

Goodiebox Sverige からの回答

Tack så mycket för din feedback! ✨

Vi förstår verkligen att möjligheten att välja en eller två av produkterna själv skulle göra upplevelsen när du öppnar paketet ännu bättre! Även om våra klassiska månadsboxar är utformade som en överraskning, noggrant utvald av våra skönhetsexperter, utforskar vi ständigt nya sätt att ge våra medlemmar större valfrihet och möjlighet att anpassa innehållet.

Tack för att du är en del av vår community – vi hoppas att du fortsätter att uppskatta dina skönhetsöverraskningar! 💖💎

Goodiebox Sverige からの回答

Vi blir så glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med dina nya skönhetsfavoriter.

Stort tack för att du delar med dig, och vi ser fram emot att få överraska dig igen i nästa box! 💖🥳✨

5つ星のうち5の評価

Good products full of surprise

Good products full of surprise, so clean with luxury

Goodiebox Sverige からの回答

Hearing this makes our day! 🥳✨ Delivering high-quality, and luxurious products that surprise you with every unboxing is exactly what we aim for. We are so happy to hear that you are loving your experience with us! Thank you so much for your wonderful words, and we can't wait to treat you to many more moments of pure luxury! 💖💎

5つ星のうち5の評価

Nöjd med alla produkter i min…

Nöjd med alla produkter i min välkomsbox🥰

Goodiebox Sverige からの回答

Vilken underbar start på din resa hos oss! 🥳✨ Vi blir så otroligt glada att höra att du tycker om precis alla produkter i din välkomstbox. Att ge dig en riktigt härlig upplevelse från första stund betyder allt för oss!

Tusen tack för din fina feedback, och vi ser extremt mycket fram emot att få skämma bort dig med nästa box också! 💖💎

5つ星のうち2の評価

Reagerade på något av det jag testade…

Reagerade på något av det jag testade så att ögon och näsa rann i två dagar innan jag köpte ögondroppar mot allergi. Då slutade det. Har därför avbokat vidare paket.

2026年7月7日

Goodiebox Sverige からの回答

Vi är verkligen ledsna att höra att du fick en allergisk reaktion av en av produkterna! Din hälsa och ditt välmående är otroligt viktiga för oss, och vi är glada att höra att allergidropparna gav viss lindring.

Om du orkar och vill dela med dig av vilken produkt som orsakade reaktionen skulle vi uppskatta det mycket. Det gör att vi kan registrera händelsen och föra vidare informationen till vårt produktteam. Vi har skickat ett direktmeddelande till dig för att höra hur du mår och kunna hjälpa dig vidare. 💖

Goodiebox Sverige からの回答

Vad underbart att höra! Fina produkter och en smidig leverans är precis så som upplevelsen ska vara. Tusen tack för att du tog dig tid att lämna denna fina feedback! 💖💎

5つ星のうち4の評価

Har bara fått en box och det har varit…

Har bara fått en box och det har varit klockrena produkter. Speciellt serumet och ansiktskrämen

2026年7月2日

Goodiebox Sverige からの回答

Vi blir så otroligt glada av att höra att din allra första box var mitt i prick, och att särskilt serumet och ansiktskrämen blev sådana favoriter. Tusen tack för att du delar med dig av din fina feedback, och vi ser så mycket fram emot att fortsätta skämma bort dig med härliga överraskningar framöver! 🥳✨

5つ星のうち3の評価

Det var för starka lukter kan inte…

Det var för starka lukter kan inte använda sånt.

2026年7月2日

Goodiebox Sverige からの回答

Det var tråkigt att höra att dofterna upplevdes som för starka! Vi förstår verkligen att starka dofter kan bli överväldigande, särskilt om man är känslig i näsan eller huden.

Vi strävar alltid efter att sätta ihop ett varierat utbud av produkter, men vi är medvetna om att inte alla boxar faller alla i smaken. Din feedback är otroligt värdefull för oss. Tack för att du hörde av dig! 💖🌸

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。