Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

AlltsÃ¥ jag Àr verkligen NÖJD MED MIN MÅNADSBOX PRENUMERATION! JAG KAN REKOMMENDERA GOODIEBOX! man fÃ¥r fullstorlek pÃ¥ flera produkter i varje box, och kvaliteten Àr BRA BRA BRA! De har Àven en hel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra produkter! Har aldrig blivit besviken faktiskt. Riktigt prisvÀrt. Tokbra krÀmer,ansiktsmasker som rÀcker lÀnge, parfymstick, scrub osv. Ibland har jag fÃ¥tt smink som inte Àr min fÀrg, men... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

PrisvÀrda produkter som ger lycka och energi i vardagen. SmÃ¥ provprodukter i varje paket som alltid gör det extra roligt nÀr man öppnar sin box. Trevligt bemötande. - pÃ¥ den tid det tar att... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

VÀldigt bra innehÃ¥ll i boxarna men vad hjÀlper det nÀr boxen plötsligt skickas till fel stad och det tydligen Àr upp till mig att lösa. Jag har inte lust att krÃ¥ngla med sÃ¥nt och sade upp min prenumer... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

Goodiebox Sverige に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Goodiebox har som mÃ¥l att inspirera kvinnor över hela vÀrlden att ta tid för sig sjÀlva – helt utan dÃ¥ligt samvete. Vi gör upp med kulturen dÀr kvinnor stÀndigt ber om ursÀkt och sÀger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glÀdja dig.

Varje box Àr fylld med fantastiska produkter att upptÀcka, testa och Àlska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populÀra varumÀrkena inom skönhet 💄💋 och varje box sÀtts ihop med massor av kÀrlek, omtanke och uppmÀrksamhet.

VÃ¥rt underbara Team Happiness finns alltid hÀr för dig. Det snabbaste sÀttet att nÃ¥ oss Àr via chatten i appen eller pÃ¥ vÃ¥r hemsida. Du kan Àven kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? LÀs mer på vår hemsida och upptÀck Goodiebox-vÀrlden.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 253ä»¶

レビュヌを曞く

Hittills Àr jag inte sÀrskilt

Hittills Àr jag inte sÀrskilt imponerad, ger det en box till annars avslutar jag min prenumeration.

2026幎6月9日

Goodiebox Sverige からの回答

Tack för att du delar med dig av dina Àrliga tankar! Det gör oss givetvis ledsna att höra att du inte kÀnner dig imponerad hittills. 😔

Vi vill sjÀlvklart att varje box ska kÀnnas som en riktig lyxig höjdpunkt i vardagen. Eftersom du ger oss en chans till med nÀsta box, vill vÃ¥rt Team Happiness supergÀrna göra sitt yttersta för att lyssna pÃ¥ din feedback. De kommer att strÀcka ut en hand till dig direkt via email för att höra mer om vad som har saknats för dig, sÃ¥ att vi förhoppningsvis kan vÀnda din upplevelse till det positiva 💞

Jag har inte fått paketet

Jag har inte fått paketet

2026幎6月9日

Vi har glada nyheter! 🔍📊

Vi har kikat nÀrmare på ditt Àrende, och det ser ut som att ditt paket har levererats till ett utlÀmningsstÀlle igår. Det ligger alltså och vÀntar på dig just nu! Eftersom vi inte kunde hitta en aktiv box-prenumeration på din e-postadress, handlar detta troligtvis om en onlinebestÀllning.

Om du saknar din avisering eller har problem med att hÀmta ut det, kontakta oss jÀttegÀrna direkt via vÃ¥r chatt pÃ¥ hemsidan eller pÃ¥ sociala medier, sÃ¥ hjÀlper Team Happiness dig pÃ¥ en gÃ¥ng. 💌

5぀星のうち1の評䟡

Fortfarande inte fått mitt paket

Fortfarande inte fått mitt paket. Nu skrev dom att jag skulle betala EN GÅNG TILL för att få ett nytt paket då tydligen något gått fel med förra leveransen.

2026幎6月1日

Goodiebox Sverige からの回答

Det har blivit ett stort missförstÃ¥nd hÀr, och vi förstÃ¥r verkligen att du blev upprörd! 😰 Vi vill börja med att försÀkra dig om ettÀ du sjÀlvklart inte ska betala en gÃ¥ng till. VÃ¥rt Team Happiness har grÀvt i detta och det visade sig vara ett fel hos fraktbolaget. Vi har dÀrför redan skickat ut en helt ny ersÀttningsbox till dig - helt kostnadsfritt sÃ¥klart!

En kollega frÃ¥n Happiness har ocksÃ¥ skickat ett mejl till dig med all information. Vi hoppas att den landar sÀkert hos dig mycket snart! 🛻 📊

5぀星のうち4の評䟡

Trevluga produkter

Trevluga produkter

2026幎6月3日

Goodiebox Sverige からの回答

Vi blir jÀtteglada över att du tycker produkterna Àr trevliga. VÃ¥rt team laddar redan för fullt i kulisserna med nÀsta omgÃ¥ng överraskningar, och vi ska göra vÃ¥rt absolut bÀsta för att knipa Àven den femte stjÀrnan vid nÀsta leverans. 📊 🛻

Stort tack för din feedback och ha en underbar stund med din box! 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig box med bra produkter

2026幎6月4日

Goodiebox Sverige からの回答

Att du tycker boxen var trevlig och produkterna bra Àr precis det vi hoppas pÃ¥. Tusind tack för att du tog dig tid att lÀmna dessa 5 stjÀrnor - ha en riktigt mysig stund med dina nya produkter! ❀🧎

5぀星のうち5の評䟡

JÀtteglad och överraskad av innehÃ¥llet

JÀtteglad och överraskad av innehållet i min första box! Hoppas det fortsÀtter så

2026幎6月2日

Goodiebox Sverige からの回答

Varmt vÀlkommen till familjen, och vilken fantastisk start! 🥂 🎉 Vi blir sÃ¥ otroligt glada av att höra att din allra första box bjöd pÃ¥ sÃ¥ mycket glÀdje och hÀrliga överraskningar. Den dÀr magiska kÀnslan nÀr man öppnar boxen Àr precis vad vi kÀmpar för varje mÃ¥nad, och vÃ¥rt team laddar redan för fullt i kulisserna för att hÃ¥lla ribban minst lika högt framöver. 🔝🎁

Hoppas det blir bÀttre

Jag uppfattade att första boxen skulle vara lite skrÀddarsydd för mig och det jag önskade. Så fick ju svara på massa frågor vad jag helst önskar, valde då hår och hud, men fick Àndå två sminkprodukter och två handkrÀmer. Så kan kÀnna mig lite besviken på innehållet... Men jag ska ge det en chans och hoppas det blir bÀttre framöver.

2026幎6月4日

Goodiebox Sverige からの回答

Tusen tack för att du ger oss en chans och delar med dig av din Àrliga feedback!

Vi förstår till fullo att det kÀnns lite tråkigt nÀr innehållet inte helt matchade det du hade hoppats på. Vi vill dock passa på att lite fint förtydliga att de frågor man svarar på vid registreringen anvÀnds som vÀrdefull data för att hjÀlpa vårt team att köpa in och sÀtta ihop bÀttre framtida boxar för medlemmarna som helhet, snarare Àn att skapa en unik, helt skrÀddarsydd box för varje enskild individ. Vår klassiska box kommer dÀrför alltid att bjuda på en överraskande blandning av hud, hår, kroppsvård och smink.

Med det sagt uppskattar vi verkligen att du stannar kvar och ger kommande boxar en chans, och vi hÃ¥ller tummarna för att nÀsta omgÃ¥ng överraskningar ger dig ett mycket större leende pÃ¥ lÀpparna! ☀📊

5぀星のうち4の評䟡

Bra produkter

Bra produkter - roligt att pröva olika produkter

2026幎6月2日

Goodiebox Sverige からの回答

Visst Àr det hÀrligt att fÃ¥ upptÀcka nya favoriter? 🀩 Det Àr precis det som Àr det absolut roligaste med vÃ¥rt koncept, sÃ¥ vi Àr superglada att du uppskattar variationen och tycker produkterna Àr bra. Vi ska fortsÀtta göra vÃ¥rt bÀsta för att överraska dig i kulisserna, och förhoppningsvis knipa Àven den femte stjÀrnan vid nÀsta leverans!

Stort tack för din feedback 💞🙏

Alla produkter Àr jÀttebra

Alla produkter Àr jÀttebra

2026幎6月3日

Goodiebox Sverige からの回答

Att höra att varenda produkt faller dig i smaken Àr ren musik för vÃ¥ra öron! 🎶

VÃ¥rt team lÀgger ner sÃ¥ mycket kÀrlek pÃ¥ att sÀtta ihop den perfekta mixen, sÃ¥ att veta att du Àlskar allt betyder verkligen allt för oss. Stort tack för de perfekta 5 stjÀrnorna, och fortsÀtt att njuta ordentligt av dina hÀrliga stunder av egentid 💆‍♀ 🫶

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med min första box.

Mycket nöjd med min första box.
Bra produkter.

2026幎5月29日

Varmt vÀlkommen till familjen, och stort tack för de hÀrliga 5 stjÀrnorna! 🌟📊

Vi blir sÃ¥ otroligt glada av herre att du Àr supernöjd med din allra första box och att produkterna föll dig i smaken. Första intrycket betyder allt för oss, och vi lovar att fortsÀtta göra vÃ¥rt bÀsta för att dina kommande boxar ska bli minst lika magiska. 🪄

Definitely recommended

Definitely recommend, quick shopping and the packaging/products are definitely worth it

2026幎6月1日

Goodiebox Sverige からの回答

This review absolutely made our day! 🚀📊 We work incredibly hard to ensure your self-care treats arrive quickly and seamlessly, so hearing that the smooth shipping, the gorgeous packaging, and the high-quality products hit the jackpot for you is the ultimate reward. 🔝

Mycket bra varor

Mycket bra varor, full storlek.

Goodiebox Sverige からの回答

Vi försöker alltid fylla vÃ¥ra boxar med fantastiska produkter i full storlek för att ge din skönhetsrutin det dÀr lilla extra av lyx. Att höra att du tyckte produkterna var mycket bra Àr det absolut bÀsta kvittot vÃ¥rt team kan fÃ¥. Tusen tack för de underbara 5 stjÀrnorna och ha en riktigt hÀrlig stund nÀr du pysslar om dig sjÀlv! 🧎👑

Riktigt bra

Riktigt bra

Goodiebox Sverige からの回答

Att höra att du tycker vÃ¥rt urval Àr riktigt bra ger perfekt motivation till hela vÃ¥rt team. Tusen tack för att du kikade förbi och lÀmnade dessa 5 stjÀrnor - njut ordentligt av dina hÀrliga produkter! 🧘‍♀🌿

Det Àr precis det hÀr vi Àlskar att höra! 💞✚

VÃ¥r absoluta mission Àr att ge dig tillgÃ¥ng till fantastiska premiumprodukter och samtidigt se till att du fÃ¥r otroligt mycket vÀrde för pengarna. Vi Àr sÃ¥ glada att du tyckte boxen var mer Àn prisvÀrd, och vi lÀngtar efter att fÃ¥ överraska dig med nÀsta leverans 🧎

5぀星のうち3の評䟡

Har lite svÃ¥rt att bedömma efter en

Har lite svårt att bedömma efter en leverans.
Mvh Renee

Goodiebox Sverige からの回答

Tack för din recension, Renee 🌞 Vi förstÃ¥r helt hur du tÀnker - det kan absolut vara svÃ¥rt att bedöma hela upplevelsen efter bara en enda leverans! VÃ¥ra boxar Àndras varje mÃ¥nad med helt nya teman, varumÀrken och produktblandningar, sÃ¥ den verkliga magin visar sig över tid. Vi Àr sÃ¥ glada över att ha dig med pÃ¥ den hÀr skönhetsresan, och vi lÀngtar efter att fÃ¥ visa vad mer vi har pÃ¥ lager för dig.

Vi hoppas att dina kommande boxar kammar hem de sista stjÀrnorna! 📊✚

Toppen Àr jÀtte nöjd

Goodiebox Sverige からの回答

Att höra att du Àr jÀttenöjd Àr det absolut bÀsta kvittot vÃ¥rt team kan fÃ¥. Tusen tack för att du tog dig tid att lÀmna dessa 5 stjÀrnor - vi lovar att fortsÀtta göra vÃ¥rt yttersta för att ge dig samma toppenupplevelse i nÀsta order! 🚀🎈

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter i fina förpackningar

Bra produkter i fina förpackningar. Kul att överraskas med sådant man kanske aldrig hade stött på annars.

Goodiebox Sverige からの回答

VÀlkommen till tjusningen med skönhetsupptÀckter! 🗺🎁

Det finns inget bÀttre Àn att öppna en vacker förpackning och hitta en helt ny favorit som man kanske aldrig hade stött på i vanliga butiker. Att bredda dina vyer med spÀnnande nyheter Àr precis varför vi gör det hÀr, och vi Àr så glada att du uppskattade både de fina förpackningarna och överraskningsmomentet!

5぀星のうち5の評䟡

Blev mycket nöjd över alla fina

Blev mycket nöjd över alla fina produkter.

2026幎5月26日

Goodiebox Sverige からの回答

Att lÀsa detta fÃ¥r vÃ¥ra skönhetsÀlskande hjÀrtan att smÀlta av glÀdje! 💖🌞

VÃ¥rt frÀmsta mÃ¥l Àr att sÀtta ett stort leende pÃ¥ dina lÀppar och addera lite extra lyx till din vardagsrutin. Vi Àr otroligt glada över att du blev sÃ¥ nöjd med varenda produkt i ditt urval. Tack för att du delar med dig av din positiva energi ✹

Trevligt och varierat innehåll

Trevligt och varierat innehåll

Goodiebox Sverige からの回答

Vi handplockar noggrant en dynamisk blandning av konsistenser, behandlingar och skönhetsöverraskningar så att du aldrig ska ha en tråkig stund. Det glÀder oss enormt att du uppskattade det varierade innehållet den hÀr gången.

Stort tack för de fina 5 stjÀrnorna och ha sÃ¥ kul nÀr du utforskar dina nya favoriter! 🧌🎚

Trista produkter med tveksam kvalitet

Trista produkter med tveksam kvalitet

Goodiebox Sverige からの回答

Tack för din Àrliga feedback. 🙏 Vad trÃ¥kigt att höra att det hÀr urvalet inte föll dig i smaken! Vi Àr oerhört stolta över de vÀlkÀnda varumÀrken vi samarbetar med och den höga kvalitet de tillför vÃ¥ra boxar. Med det sagt vet vi att skönhetsreferenser Àr vÀldigt personliga och vad som kÀnns spÀnnande varierar frÃ¥n person till person. VÃ¥rt kundsupportteam skulle mer Àn gÀrna vilja höra mer om vad du gillar och vilka specifika produkter eller varumÀrken du hoppas fÃ¥ se i framtiden. Hör gÀrna av dig till oss direkt - vi blir alltid jÀtteglada för feedback frÃ¥n vÃ¥ra medlemmar! 💞

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。