Suveræn kvalitet (skal det også være til den pris), som vi ser frem til at kunne bruge i mange år fremover. Vandtæt til hynder mv., hvilket var et af de kriterier, som vi valgte ud fra. Anbefaler det... もっと見る
企業が回答しました
Leverer ikke de bestilte ordre 😖
Vi har præcist fået det udekøkken vi ønskede os. Et flot og enkelt udekøkken i 100% gedigne materialer - og som helt sikkert tåler at stå udenfor. Vi har igennem processen haft en super dialog med... もっと見る
Helt fantastisk udekøkken i den bedste kvalitet man kan tænke sig. Selve køkkenmodulet er genialt da der er skabe til opbevaring - og som ovenikøbet slutter fuldstændigt tæt for vand. Bordpladen og va... もっと見る
企業が回答しました
Ligesom rigtig mange andre danskere elsker vi gæster på terrassen, kold rosévin i glasset og duften af grill på en sommeraften. Idéen bag vores udekøkken er at nyde udelivet og udendørs madlavning så meget som muligt, så hyggeligt som muligt og med mindst mulig indsats – det vil sige med mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig fleksibilitet. Det er filosofien bag Norrvik´s udekøkken. Køkkenet fås i flere modeller, så du kan vælge en kombination, der passer til lige netop dit behov.
Oldenvej 39, 3490, Kvistgård, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi har igennem processen haft en super dialog med Henrik, som også har været god til at rådgive og finde den rigtige løsning til os.
Vi kom også selv med en ny indbygningsgrill, som der blev skåret hul til og grillen blev sat i (vi skruede selv gas-regulator på, hvilket ikke var et problem overhovedet).
De varmeste anbefalinger til et super fedt produkt
Vi havde længe drømt om et Norrvik udekøkken, og har netop realiseret drømmen og er bare super begejstrede.
Kvaliteten er fuldstændig i top med gedigne og fuldstændig tætte låger og en bordplade, der er let at holde og er super praktisk. Og så er det jo bare pænt og udstråler kvalitet. Henriks vejledning og information inden vi besluttede at købe det, var utrolig behagelig og rettidig.
Vi glæder os meget til at tage udekøkkenet rigtigt i brug her til foråret.

Norrvik からの回答
Kvaliteten er outstanding - kan tåle alt slags vejr uden det mindste. Virkelig lækkert design og kvalitet der kan tåle alt. Bruger mit til madlavning, pizzaovn, grill, sommerfest servering mm. Helt uundværligt - og helt sikkert prisen værd!
Super flot - både produkt og leverance. Forventningerne var høje - men de er blevet indfriet til fulde.

Norrvik からの回答
Rigtig god oplevelse fra køb til levering og et meget flot udekøkken.

Norrvik からの回答
Et virkelig flot udekøkken og det blev leveret til tiden. Den løbende kommunikation med Henrik var forbilledlig!

Norrvik からの回答
Jeg har købt to moduler fra ByLogstrup. Et 3-modul med Fogher grill (750) og lille vask og et 2-modul. Jeg er meget tilfreds med mit nye udekøkken, der fremstår i lækker robust kvalitet, der samtidig ser hamrende godt ud. Jeg mangler stadig at teste det igennem (herunder grillen), men indtil videre spiller edt.
Derudover har jeg haft en rigtig god oplevelse med ByLogstrup (Henrik). Super gode til at hjælpe og vejlede og løbende følge op. Jeg kan varmt anbefale at tage fat på Henrik, og er man interesseret i grillen, er der også god hjælp at hente ved importøren, da det er en lidt anden type grill end den "sædvanlige" gasgrill.

Norrvik からの回答
Super god oplevelse ifm. købet af udekøkkenet. Vi fik en rigtig god betjening.
Vi ønskede et køkken som ikke med standard hvid bordplade men sort med sort vask, og det fik vi.
Leveringen gik også efter planen.
Så alt i alt en super god oplevelse.

Norrvik からの回答
Produktet er noget af det bedste på markedet. Det er design mæssigt i top. Produktet er fleksibelt i sit design og kan tilpasses designerens ønsker.
Levering og produktions tid bliver overholdt hvilket bliver mere og mere sjældent i branchen.
Exceptionally responsive customer service with a personal touch.
Helt igennem fantastisk service og god dialog.
Lækkert udekøkken og helt fantastisk service. På alle måder virkelig tilfreds. De bedste anbefalinger herfra.

Norrvik からの回答
En god købsoplevelse fra start til slut. Henrik var tålmodig, behagelig og havde styr på sit produkt. Alle aftaler blev overholdt.

Norrvik からの回答
God købsoplevelse og god kundeservice. Der er tale om et super produkt

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。