レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SuverÊn kvalitet (skal det ogsÃ¥ vÊre til den pris), som vi ser frem til at kunne bruge i mange Ã¥r fremover. VandtÊt til hynder mv., hvilket var et af de kriterier, som vi valgte ud fra. Anbefaler det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har prÊcist fÃ¥et det udekÞkken vi Þnskede os. Et flot og enkelt udekÞkken i 100% gedigne materialer - og som helt sikkert tÃ¥ler at stÃ¥ udenfor. Vi har igennem processen haft en super dialog med... もっず芋る

Helt fantastisk udekÞkken i den bedste kvalitet man kan tÊnke sig. Selve kÞkkenmodulet er genialt da der er skabe til opbevaring - og som ovenikÞbet slutter fuldstÊndigt tÊt for vand. Bordpladen og va... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ガヌデン家具

圓該䌁業による蚘述

Ligesom rigtig mange andre danskere elsker vi gÊster pÃ¥ terrassen, kold rosévin i glasset og duften af grill pÃ¥ en sommeraften. Idéen bag vores udekÞkken er at nyde udelivet og udendÞrs madlavning sÃ¥ meget som muligt, sÃ¥ hyggeligt som muligt og med mindst mulig indsats – det vil sige med mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig fleksibilitet. Det er filosofien bag NorrvikÂŽs udekÞkken. KÞkkenet fÃ¥s i flere modeller, sÃ¥ du kan vÊlge en kombination, der passer til lige netop dit behov.

3.7

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Top service og top kvalitet.

Top service og top kvalitet.

Tusind tak

2022幎6月26日

Norrvik からの回答

Vi er sÃ¥ glade for jeres udekÞkken kom godt frem til Luxembourg 😃

Rigtig god sommer ☀

Fantastisk produkt og super

Fantastisk produkt og super kundeservice i forbindelse med kÞb - klar anbefaling.

2022幎6月1日

Hej Peter,

Tak for de fine ord og anbefaling, vi håber du får en dejlig sommer i dit udekÞkken.

Den perfekte oplevelse

Den perfekte oplevelse!

Jeg har igennem lÊngere tid haft dialog med ByLogstrup over Instagram, de svare hurtigt på alle spÞrgsmål og giver mig en fÞlelse af at vÊre mere end bare en kunde.

Det er sjÊldent at opleve så god service, og så flot et arbejde på SoMe. Tusind tak for handlen, et flot udekÞkken og fantastisk service!

2022幎5月13日

Fra fÞrste kontakt til bestilling og

Fra fÞrste kontakt til bestilling og levering har jeg kun mÞdt god service og professionel håndtering.

2022幎5月4日

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores håndtering af din ordre. Nu håber vi også at du bliver rigtig glad for dit udekÞkken.

VÊrdsat

Solidt, flot og lÊkkert kÞkken, og super fleksibilitet med hjulene. Det virker til at at holde i mange år. God personlig service og hurtig levering. VÊrdsat!

2022幎5月1日

Tak for de fine ord 😃

Vi er glade for det kunne lykkes at levere det til tiden.

Rigtig god sommer

Dansk kvalitet

Dansk kvalitet så det batter! Levering på under 3 uger; det kan ikke klages over.

2022幎4月25日

Norrvik からの回答

Vi håber du bliver glad for dit udekÞkken og får en dejlig sommer i det.

Henrik & Dan

Vi kan kun give de allerbedste

Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger. Super god kundeservice og produktet lever fuldt ud op til forventningerne.

2022幎3月2日

Hej Lennart,

Tak for din anmeldelse, vi håber i bliver glade for begge jeres udekÞkkener :-)

Rigtig god sommer!

Hurtig og fin service.

Hurtig og fin service.
Meget behjÊlpelig da der skulle bestilles og havde spÞrgsmål til dette

2022幎2月25日

Hej Robert,

Tusind tak for din anmeldelse af os og vi er glade for vi kunne hjÊlpe dig og svare på dine spÞrgsmål.

Super udekÞkken fra ByLogstrup

KÞbte et udekÞkken i 3 moduler. Inden kÞb ville vi gerne se det, og der blev arrangeret at vi kunne se hos nogen, der lige havde kÞbt og boede i nÊrheden af os. Vi bestilte i efteråret men med levering i januar og på en bestemt dag og bestemt tidspunkt, da det skulle tilpasses med en kran og en anden levering. Alt klappede perfekt. Super opmÊrksom også efterfÞlgende.
Kan varmt anbefales og kvaliteten er også helt i top

2022幎1月23日

Hej Susan og Henrik,

Det var en rigtig sjov oplevelse at se det blive lÞftet op på 8. sal. Tak fordi vi måtte filme det :-)

Hav en rigtig god sommer i jeres udekÞkken.